demix_simpelste

VOORWAARDEN & ACTIES

BRING A FRIEND

feb 2020

 

Samen sporten is leuker dan alleen. Toch?
Breng jij voor 15 februari 2020 een nieuw lid aan?

Dan ontvangen jullie:

· Beide een DeMIX fitnesshanddoek 

· Beide 7x Yanga Sports Water

· 50% korting op het inschrijfgeld voor het nieuwe lid

voorwaarden:
· Actie geldig bij het afsluiten van een 12- maanden Premium, Premium Budo of Premium Fitplan lidmaatschap.

· Actie niet geldig op kidslidmaatschappen (tot 14 jaar).

· Niet geldig i.c.m. andere acties zoals korting op het inschrijfgeld wanneer je binnen 6 of 12 maanden terugkomt.

· Actie alleen geldig als je samen met degene die jou aanbrengt bij de receptie inschrijft.

Valentijnsactie 2020

WILL YOU BE MY #GYMBUDDY

Geldig voor alle introducés ongeacht woonplaats. Niet alleen geldig voor je Valentijn, ook de buurvrouw, je collega, oom of groenteboer zijn welkom. Alleen geldig voor introducés die langer dan 6 maanden niet bij DeMIX hebben gesport (met lidmaatschap of dagpas).

Lever de kaart in en train samen op Valentijnsdag en ontvang een koffie of thee gratis.

Wat verandert er voor jou? Mywellness is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en uitgebreider dan zijn voorganger. De begeleiding vanuit onze fitnesscoaches, de schema’s en metingen zullen echter onveranderd blijven. Het bijhouden van jouw fitnessdoelen en het vergelijken van resultaten wordt alleen stukken makkelijker.
Ben je benieuwd naar de nieuwe app of heb je vragen? Download dan de app en/of maak een afspraak bij een van onze coaches.
20_years_wellness

TAS CADEAU

Tot en met 31 januari 2021 krijg je een DeMIX sporttas cadeau bij inschrijving. Deze actie is geldig bij het afsluiten van een 6- of 12- maanden Premium, Premium Budo of Premium Fitplan lidmaatschap. De actie is niet geldig op kidslidmaatschappen (tot 14 jaar). Niet geldig i.c.m. andere acties zoals korting op het inschrijfgeld, niet inwisselbaar voor geld of andere cadeautjes.

GRATIS DAGPAS

DeMIX Magazine dec. 2020

De waardebon voor een gratis dagpas in het DeMIX Magazine is geldig tot en met 31 januari 2021. Je kunt hier ook gebruik van maken als je al eerder bij ons bent geweest. De bon is niet inwisselbaar voor geld en is alleen te gebruiken op afspraak. Maak vooraf een afspraak via receptie@demix.nl. Zwemmen, aquasport, small group lessen en zonnebank zijn uitgesloten van deze dagpas.

MONDKAPJES MADNESS

DeMIX Magazine dec. 2020

Tag ons of mail je foto naar receptie@demix.nl en maak kans op een DeMIX sporttas t.w.v. €34,95. Door je foto in te sturen geef je ons toestemming om de foto te (re)posten t.b.v. deze actie. De winnaars worden eind januari bekend gemaakt.

DeMIXMAS PUZZEL

DeMIX Magazine dec. 2020

Mail ons de oplossing voor 31 december 2020 en maak kans op 1 van de 10 Small Group MIXpack kaarten t.w.v. €25,-. Begin januari maken wij de winnaars bekend op social media en ontvangen de winnaars persoonlijk bericht.