demix_simpelste

VOORWAARDEN & ACTIES

BRING A FRIEND

feb 2020

 

Samen sporten is leuker dan alleen. Toch?
Breng jij voor 15 februari 2020 een nieuw lid aan?

Dan ontvangen jullie:

· Beide een DeMIX fitnesshanddoek 

· Beide 7x Yanga Sports Water

· 50% korting op het inschrijfgeld voor het nieuwe lid

voorwaarden:
· Actie geldig bij het afsluiten van een 12- maanden Premium, Premium Budo of Premium Fitplan lidmaatschap.

· Actie niet geldig op kidslidmaatschappen (tot 14 jaar).

· Niet geldig i.c.m. andere acties zoals korting op het inschrijfgeld wanneer je binnen 6 of 12 maanden terugkomt.

· Actie alleen geldig als je samen met degene die jou aanbrengt bij de receptie inschrijft.

Valentijnsactie 2020

WILL YOU BE MY #GYMBUDDY

Geldig voor alle introducés ongeacht woonplaats. Niet alleen geldig voor je Valentijn, ook de buurvrouw, je collega, oom of groenteboer zijn welkom. Alleen geldig voor introducés die langer dan 6 maanden niet bij DeMIX hebben gesport (met lidmaatschap of dagpas).

Lever de kaart in en train samen op Valentijnsdag en ontvang een koffie of thee gratis.

Wat verandert er voor jou? Mywellness is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en uitgebreider dan zijn voorganger. De begeleiding vanuit onze fitnesscoaches, de schema’s en metingen zullen echter onveranderd blijven. Het bijhouden van jouw fitnessdoelen en het vergelijken van resultaten wordt alleen stukken makkelijker.
Ben je benieuwd naar de nieuwe app of heb je vragen? Download dan de app en/of maak een afspraak bij een van onze coaches.
20_years_wellness

DAGPAS

Voor gebruik van de dagpas gelden de volgende voorwaarden:

  • Je kunt een geldig legitimatie bewijs tonen.
  • Ben je jonger dan 18 jaar, dan dien je toestemming te overhandigen van ouder of verzorger.
  • Met de dagpas kun je gebruik maken van het fitnessgedeelte en de groepslessen. Zwemmen en gebruik van de zonnebank is niet mogelijk met een dagpas.
  • Kosten 10 euro

Besluit je na gebruik van je dagpas binnen 14 dagen lid te worden, dan brengen we het bedrag in mindering op de inschrijfkosten.

XXL SPORTSWATER

Heb je je ingeschreven voor de SIXpack Challenge via de nieuwsbrief van 04-03-2022 dan heb je recht op gratis XXL Sportswater gedurende de vier weekse challenge. Na de challenge stoppen wij automatisch je XXL Sportswater add-on.

BRING A BUURVROUW

De inschrijfactie voor maart 2022 geldt óók voor jou, als je al lid bent, en je iemand aanbrengt. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de nieuwsbrief die je ontvangt op 04-03-2022 door te sturen naar degene die zich in wil schrijven. Hij/zij laat de e-mail met jouw gegevens aan onze receptie zien, en wij zorgen dat er voor jou ook een bidon en fitnesshanddoekje klaarliggen.

Ken jij iemand die nog twijfelt, waar je graag samen mee wil gymmen, of iemand die nu echt in actie moet komen? Dit is jullie kans om er samen een cadeautje voor te krijgen :).

Voorwaarde is dat degene die zich inschrijft voldoet aan de voorwaarden van de maart actie van 2022.

BUURTKADOOS

Het aanbod zoals omschreven op de Buurtkadoos pas is bindend en niet geldig in combinatie met andere (inschrijf)acties. DeMIX behoudt zich het recht voor om inname van de kaarten op te schorten als de situatie daarom vraagt.
Om gebruik te maken van de aanbieding moet je aan onderstaande voorwaarden voldoen:

  • Je bent nog niet bekend met DeMIX of langer dan 2 jaar geen lid meer.
  • Je bent geïnteresseerd in een lidmaatschap bij DeMIX.

Zwemmen, Aquasport en gebruik van de zonnebank is uitgesloten.

GEZINSREGELING

Vanaf de derde persoon op hetzelfde adres, geen inschrijfgeld.

VAKANTIEREGELING

Draag je lidmaatschap tijdens je vakantie over aan een bekende. Minimaal 2 weken per keer, maximaal 2 keer per jaar. Niet geldig op kidslidmaatschappen vanwege de aard van de kidslessen.

TAS CADEAU

Tot en met 31 januari 2021 krijg je een DeMIX sporttas cadeau bij inschrijving. Deze actie is geldig bij het afsluiten van een 6- of 12- maanden Premium, Premium Budo of Premium Fitplan lidmaatschap. De actie is niet geldig op kidslidmaatschappen (tot 14 jaar). Niet geldig i.c.m. andere acties zoals korting op het inschrijfgeld, niet inwisselbaar voor geld of andere cadeautjes.

GRATIS DAGPAS

DeMIX Magazine dec. 2020

De waardebon voor een gratis dagpas in het DeMIX Magazine is geldig tot en met 31 januari 2021. Je kunt hier ook gebruik van maken als je al eerder bij ons bent geweest. De bon is niet inwisselbaar voor geld en is alleen te gebruiken op afspraak. Maak vooraf een afspraak via receptie@demix.nl. Zwemmen, aquasport, small group lessen en zonnebank zijn uitgesloten van deze dagpas.

MONDKAPJES MADNESS

DeMIX Magazine dec. 2020

Tag ons of mail je foto naar receptie@demix.nl en maak kans op een DeMIX sporttas t.w.v. €34,95. Door je foto in te sturen geef je ons toestemming om de foto te (re)posten t.b.v. deze actie. De winnaars worden eind januari bekend gemaakt.

DeMIXMAS PUZZEL

DeMIX Magazine dec. 2020

Mail ons de oplossing voor 31 december 2020 en maak kans op 1 van de 10 Small Group MIXpack kaarten t.w.v. €25,-. Begin januari maken wij de winnaars bekend op social media en ontvangen de winnaars persoonlijk bericht.