Breaking News

Breaking News

DeMIX is altijd in beweging. Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en wij doen ons best om ze bij te blijven en waar mogelijk zelfs een stapje voor te zijn. Dit is weer zo’n moment. We nemen onze lidmaatschapstructuur op de schop en heffen onze Basic fitnessafdeling op.

Dit heeft natuurlijk gevolgen voor al onze leden, daarom vertellen we je hier wat dit precies voor jou betekent.

We stoppen met het aanbieden van Basic lidmaatschappen.

4 op de 5 mensen die bij ons binnenlopen kiezen voor een Premium lidmaatschap. Dit lidmaatschap is uniek in de regio, met niet alleen onbeperkte fitnessbegeleiding en meer dan 100 groepslessen per week, maar ook het zwemmen, de zonnebank en de sauna onbeperkt inclusief. Omdat we zoveel tijd en energie hebben geïnvesteerd in het verbeteren van onze faciliteiten en het aanbod binnen het Premium lidmaatschap is het voor ons een groot compliment dat zoveel mensen kiezen voor het dit lidmaatschap. We doen dus iets goed, en hebben besloten ons hier volledig op toe te leggen.

Ben je basic lid?
Dan hebben we goed nieuws! Het opheffen van onze basic afdeling betekent dat deze vorm van lidmaatschap niet meer afgesloten kan worden, maar dat de huidige basic lidmaatschappen nog 12 maanden doorlopen. Jouw tarief verandert dus niet, de faciliteiten wel.

Je hebt namelijk vanaf 1 september met je basic lidmaatschap toegang tot de premium fitnessruimtes. Je mag gebruik maken van de groepslessen en de fitnessbegeleiding, de sauna en andere premium faciliteiten met uitzondering van het zwembad en de zonnebank.

Ben je premium lid?
Ook dan hebben we goed nieuws! Ook onze Premium leden zullen een groot voordeel ondervinden van ons nieuwe concept. We krijgen namelijk meer ruimte voor nieuwe trainingsapparatuur en zullen nieuwe trainingszones inrichten. Meer informatie over de nieuwe zones ontvang je later deze maand.

De eerste nieuwe cardio- en krachtapparaten worden in september geleverd. 

PURE STRENGTH


We voegen 8 plate loaded kracht apparaten toe van de PURE STRENGTH krachtlijn van Techno Gym.

  • Chest Press
  • Wide Chest Press
  • Leg Press
  • Rear Kick
  • Pull Down
  • Row
  • Biceps
  • Shoulder Press

SKILL LINE


De Skill Run, Skill Bike en Skill Row voegen we toe aan onze cardio apparatuur. Beleef een nieuwe manier van trainen op deze moderne cardiolijn van Techno Gym.

Klik hier voor de Skill Run video.
Klik hier voor de Skill Row video. 

Vragen?

We kunnen ons goed voorstellen dat zo’n grote verandering en zoveel informatie vragen met zich meebrengen. Schroom ook niet om ze aan ons te stellen. Je kunt ons bereiken per e-mail, via onze facebookpagina, telefonisch en uiteraard bij onze receptie.

Q & A – meest gestelde vragen

Q: Wordt het nu extra druk in de Premium fitness?
A: We delen de ruimtes anders in, waardoor de leden zich meer zullen verspreiden. Daarnaast kunnen we een gedeelte uitbreiden. Het aantal leden verandert niet, het aantal apparaten wel. We voegen in september de eerste nieuwe set cardio- en krachtapparatuur toe, per saldo zijn er dus meer oefenplaatsen beschikbaar.

Q: Wordt het nu niet te druk in de groepslessen?
A: Dit verwachten we niet. Met meer dan 100 groepslessen per week komt dit, gezien het aantal basic leden, op een aantal extra deelnemers per les. Daarbij komt dat de basic leden voornamelijk fitness beoefenen zoals ze gewend zijn. Plus, we breiden de groepslessen nog verder uit, met per september o.a. 4 extra yoga lessen, Barre lessen en extra GRIT Cardio & GRIT Strength.

Q: Is het niet oneerlijk dat de Basic leden nu van dezelfde faciliteiten gebruik maken maar minder betalen?
A: Het is voor ons niet haalbaar om de premium uit te breiden en nieuwe apparatuur toe te voegen wanneer we de basic leden direct uitschrijven. Zonnebank en zwemmen is daarnaast uitgesloten voor Basic leden, ze hebben niet alle voordelen. We veranderen ons concept zodat de Premium leden er op de lange termijn op vooruit gaan, met de nieuwe trainingszones, lessen en apparatuur.

Q: Wanneer komen de nieuwe trainingszones?
A: De nieuwe apparatuur wordt in september geleverd, dan zullen we starten met opnieuw indelen van de fitnessruimten. Zodra we de definitieve tekeningen en planning hebben, ontvangen jullie hierover bericht. Naar verwachting zullen de eerste nieuwe zones in oktober in gebruik worden genomen.

Q: Moet ik nu elke keer van boven naar beneden lopen om te kijken waar er apparaten vrij zijn?
A: Wanneer de nieuwe zones in gebruik zijn genomen zal alles logischer ingedeeld zijn voor alle doelgroepen. Je vindt dan alles wat je nodig hebt dichter bij elkaar dan in de huidige situatie.

Q: Wat gebeurt er als mijn huidige Basic lidmaatschap afloopt?
A: Wanneer je je lidmaatschap niet opzegt of hebt opgezegd, loopt deze door tot 01-09-2019 voor hetzelfde tarief.

Q: Wat gebeurt er na 01-09-2019?
A: Op dit datum volgend jaar komen de Basic lidmaatschappen te vervallen. Je kunt dan de keuze maken of je onze nieuwe faciliteiten mooi genoeg vindt om een Premium lidmaatschap af te sluiten.

Q: Kan ik nu nog een Basic lidmaatschap afsluiten?
A: Nee, dit is niet meer mogelijk vanaf 15-08-2018.

Q: Zijn er uitzonderingen?
A: Ja, gebruikers van de stadspas kunnen hun Basic lidmaatschap niet verlengen wanneer deze afloopt. Wel kun je met een stadspas een Premium lidmaatschap afsluiten met korting.

Q: Wanneer worden de douchehokjes in de sauna en douches geplaatst?
A: De levering staat gepland voor week 39/40.

Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

Deel het artikel