CORONA UPDATE – DeMIX GESLOTEN

CORONA UPDATE – DeMIX GESLOTEN

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jullie gezondheid en veiligheid. In een periode waarin zo duidelijk wordt opgeroepen tot binnenblijven en beperken van (sociaal) contact willen wij op dit moment geen plaats zijn waar mensen samenkomen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid en sluiten onze deuren. Het is altijd de missie van Team DeMIX om een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan de gezondheid van onze omgeving en voelt het voor ons als de juiste keuze om de deuren voorlopig te sluiten.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien je binnenkort graag gezond en wel weer bij ons in de club.

Alle activiteiten in en namens onze club worden geannuleerd tot nader bericht. Houd voor updates onze sociale media kanalen, de website en je inbox in de gaten. 

THUIS SPORTEN 
In beweging blijven is altijd van belang. Om onze leden hierbij zoveel mogelijk te ondersteunen komen wij met thuisworkout-video’s, schema’s en oefeningen. Hier hebben we verschillende oplossingen voor, klik hier.

DeMIX FYSIOTHERAPIE
De fysiotherapie praktijk is tevens gesloten.

Deel het artikel