DeMIX NIEUWSBRIEF – 24 maart

DeMIX NIEUWSBRIEF – 24 maart

CORONA UPDATE – 3 COMPENSATIE

Dinsdag 24 maart
Nu steeds aannemelijker wordt dat de sluiting van sportclubs ook na 6 april voortduurt, hebben wij besloten om met onmiddelijke ingang alle lidmaatschappen te bevriezen en pas weer te incasseren wanneer onze clubs weer open gaan.

De twee weken van maart die je al hebt betaald, maar waarin je niet bij ons hebt kunnen trainen worden aan je lidmaatschap geplakt. Dit betekent dat bij eventuele opzegging in de toekomst je deze weken “terugkrijgt”. De reguliere opzegtermijn van een maand wordt dan met twee weken verkort. Wil je liever een voucher voor 10X koffie/thee of 10X eiwitshake, dan kun je dit aangeven bij de receptie zodra we weer open zijn.

Heb je de afgelopen week al gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot bevriezing, dan loopt deze bevriezing ook door tot de clubs weer open zijn.

Heb je per e-mail een bevriezing aangevraagd, opzegging gedaan of een vraag gesteld in de afgelopen dagen en nog geen reactie van ons ontvangen, dan hopen we je met dit bericht een duidelijk antwoord te hebben gegeven. Wens je toch nog een actie van ons laat het ons dan even opnieuw weten. Alle e-mails worden vanaf nu weer persoonlijk beantwoord.


AFZIEN VAN COMPENSATIE

Zowel privé als zakelijk zijn het voor iedereen zware, onzekere tijden. Toch is het mooi om te zien dat in tijden als deze gemeenschapszin en improvisatie de boventoon voeren.

We hebben de afgelopen week veel reacties ontvangen van trouwe leden die de club willen blijven steunen, en daarmee dus Henk, Meester Barry en de rest van het team. Er is gevraagd naar een mogelijkheid om af te zien van compensatie.

Wat fantastisch dat jullie ons steunen in deze rare tijden! Door jouw steun kunnen we zo snel mogelijk weer de club zijn die je van ons gewend bent. Ontzettend bedankt! 

Optie 1: Afzien van compensatie voor de twee vooruitbetaalde weken in maart. Per april bevriezen we jouw abonnement.
Optie 2: Afzien van de gehele compensatieregeling. Je kunt altijd in een later stadium nog kiezen voor een bevriezing.

We hebben uit voorzorg alle lidmaatschappen bevroren. Wil je gedeeltelijk of helemaal afzien van compensatie, dan kan dit alleen door op deze link te klikken


POSITIVITEIT IS BESMETTELIJK

Gelukkig is positiviteit minstens zo besmettelijk als het coronavirus en we zijn ontzettend blij met alle leden die ons taggen in hun thuisworkouts of de moeite nemen om ons een berichtje te sturen. Blijf dit doen! Tag @demix.nl op Instagram en Facebook en gebruik #demixthuis. Je maakt ons er heel blij mee, want wij missen jullie ook!. 


LIVE LESSEN

Met meer dan 100 deelnemers in de BRN les die wij gisteravond bij hoge uitzondering mochten streamen, kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven.

We lopen tegen veel uitdagingen aan als het gaat om de rechten van de muziek en de lessen die wij graag zouden streamen. Zo zijn Les Mills en de lessen van HOW uitsluitend toegstaan via hun eigen online kanalen (gratis toegankelijk voor onze leden!). Wij zijn druk bezig met het uitwerken van de alternatieven, zodat de komende weken meer livestream lessen gegeven kunnen worden.


MEESTER BARRY’S BUDO-BORDSPEL

Naast de budofilmpjes die je deze week op ons YouTube kanaal vindt, komt er een heus “Meester Barry’s Budo-bordspel” waarmee je (samen met je kids) kunt werken aan je judo en jiu-jitsu technieken en vooral heel veel plezier beleeft aan het (samen) bewegen. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor de updates!

Deel het artikel