CORONA: Laatste update

CORONA: Laatste update

Update: do. 19 maart
Beste leden, 
We hebben eerder aangegeven dat we het zo goed mogelijk willen doen, voor onze leden en het team. Er is inmiddels meer bekend over de compensatieregeling. Je hebt het recht om direct je lidmaatschap op te zeggen of te bevriezen. Bij bevriezing verrekenen we direct de contributie die je te veel hebt betaald. Er wordt drie weken compensatie toegepast. De incasso die eind maart wordt geïncasseerd zal dan alleen het restbedrag van april bevatten. We passen onze acties aan naar gelang de situatie vordert. Wanneer blijkt dat 6 april de deuren nog niet open kunnen zullen we de datum van je bevriezing hierop aanpassen.


Bron: https://www.consuwijzer.nl/nieuws/uw-consumentenrechten-bij-het-coronavirus

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is consumentenrechten-1024x866.png

We hebben op onderstaande bericht ontzettend veel positieve reacties gehad van loyale leden die ons blijven steunen in deze zware periode door af te zien van compensatie. We hebben sommige berichten met tranen in de ogen gelezen. Dankjewel daarvoor, het geeft ons moed en we kunnen niet in woorden uitdrukken wat dit met ons team doet. De informatie in deze brief is inmiddels achterhaald en aangepast naar bovenstaande regeling.

Namens het hele team DeMIX (waarvan maar 1/3 op deze foto staat) willen we je bedanken. Vanuit de grond van ons hart. We hebben niet alléén maar begripvolle reacties gehad, maar veruit het grootste gedeelte van de mailtjes en berichtjes waren erop gericht om ons een hart onder de riem te steken. En dat raakt ons. We doen dit samen, in goede en in slechte tijden. DeMIX doet er alles aan om ons team door te betalen en de lasten te blijven dragen in deze periode, maar de onzekerheid over de duur van de sluiting en de compensatie vanuit de overheid is groot, daarom is er op dit moment nog geen duidelijkheid over compensatie voor de leden. We vragen om je  vertrouwen en wat tijd om met een passende compensatieregeling te komen. Zo kunnen we, als straks de deuren weer open gaan, de club zijn die je gewend bent.  

Vragen:

1. Is DeMIX geopend?
Nee, beide clubs zijn voorlopig gesloten tot 6 april 2020.

2. Hoe lang blijft DeMIX gesloten?
De clubs zullen op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 6 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Hier hebben we verschillende oplossingen voor, klik hier.

Deel het artikel