DeMIX FYSIOTHERAPIE

DeMIX FYSIOTHERAPIE

Update 27 maart 2020

Digitale behandeling

Wij gebruiken een digitaal programma  in de fysiotherapie  om patiënten die gebruik willen maken van de fysiotherapie  digitaal te ondersteunen.  Hiermee kunnen wij de intake en behandeling op afstand begeleiden. Ook is er de mogelijkheid om oefeningen digitaal te ontvangen via de mail en deze te ondersteunen. De kosten worden vergoed door de verzekering als u een polis heeft voor fysiotherapie. Ook dit kunnen wij voor u uitzoeken als u niet zeker weet of u een polis voor fysiotherapie heeft.
De oefeningen en protocollen zijn van hoge kwaliteit en makkelijk uit te voeren,Wij zijn u graag van dienst om u te ondersteunen met verbetering van uw klachten.Indien nodig kunnen wij altijd aan huis op veilige afstand met U alles doornemen.
Wij behandelen volgens de tarieven  van zorgverzekeringen 

Met Vriendelijke groet
Team DeMIX  Fysiotherapie Mike Geurtsen,
praktijkhouder


Bericht 18 maart 2020

DeMIX Fysiotherapie gesloten

Aan alle patiënten van Fysiotherapie DeMIX/Rugcentrum Nieuwegein,

Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat Fysiotherapie DeMIX heden zijn deur sluit tot en met 6 april.

Het RIVM heeft vandaag duidelijk aangegeven dat alle mensen 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden om verdere besmetting met het Corona-virus te voorkomen dan wel uit te stellen. In het beroep van fysiotherapeut is dit uiteraard onmogelijk. Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om de behandelingen op de kwalitatief hoogwaardige manier uit te voeren, zoals jullie dit van mij en mijn collega`s gewend zijn. De gezondheid en veiligheid van onze patiënten, medewerkers en omgeving heeft onze allerhoogste prioriteit.

Met deze maatregel hopen ook wij een bijdrage te kunnen leveren om verdere verspreiding van het virus te stoppen dan wel uit te stellen.
Dit besluit is een zware keuze als zelfstandig ondernemer met collega`s die meewerken in de praktijk. Echter samen met mijn team zetten wij onze schouders eronder en gaan wij voor een betere tijd, voor nu is dit een juiste keuze.

Natuurlijk ben ik 24/7 telefonisch en via andere kanalen (whattsapp/e-mail) bereikbaar voor klachten die ik/wij behandel(en) dan wel kunnen gaan behandelen. Ik zal jullie, indien daar behoefte aan is, in deze periode voorzien van adviezen, oefeningen en tips. Klachten, pijn en ongemakken kunnen hierdoor voor een deel thuis worden aangepakt dan wel zelf worden opgelost.

Aankomende week zal ik de patiënten met wie wij een afspraak hebben via email en telefoon benaderen om deze opnieuw in te plannen. Ook de patiënten die aan huis worden behandeld krijgen apart een telefoontje van mij.

Ik en mij team hopen op jullie begrip en hopen iedereen na deze periode weer bij ons terug te mogen zien.

Voor nu wensen wij iedereen heel veel sterkte toe in deze onvoorspelbare tijd!

Een warme groet,
Mike Geurtsen en het team van Fysiotherapie DeMIX

Deel het artikel