DeMIX NIEUWSBRIEF – 1 april

DeMIX NIEUWSBRIEF – 1 april

CORONA UPDATE – 4

woensdag 01 april
Hoi, het is weer tijd voor je wekelijkse dosis DeMIX quarantainenieuws. Een verzameling van toffe dingen die we deze week voor je klaar hebben staan en waarmee je thuis in beweging kunt blijven. 

GAME ON!

De thuisworkouts zijn natuurlijk te gek, maar we misten de mogelijkheden tot interactie wel een beetje. Daarom hebben we niet één, maar twee bordspellen voor je klaarstaan. Zo voorkomen we dat de verveling toeslaat, en kun je naast de thuisworkouts ook samen met je huisgenoten, partner en/of kids op een interactieve manier in beweging blijven.  

DeMIXTHUIS BORDSPEL

Blijf binnen en blijf fit met het DeMIXthuis Bordspel. Speel het thuis; binnen of in de tuin. Trek je sportoutfit aan en verzamel je gymbuddies (degene die bij je wonen uiteraard). Je hebt een flesje water nodig, een handdoek, een dobbelsteen en iets dat kan dienen als pion. Voor de echte quarantainekanjers; speel het via videobellen met je gymbuddies die ook thuis zitten. 

Over “Meester Barry’s Bordspel” lees je verderop meer.

Speel je onze spellen? Vergeet ons dan niet te taggen in je social media berichtjes @demix.nl ❤️


CLUBKLEDING

We kunnen met trots vertellen dat meer dan 500 leden van DeMIX Nieuwegein hebben afgezien van (gedeeltelijke of gehele) compensatie. Dankjewel daarvoor!

Naast je contributie doorbetalen is er nu nog een mogelijkheid om de club en het team te steunen, en je hebt er zelf ook direct iets aan! Onze langverwachte clubkleding is binnengekomen. Wat een timing… Koop nu een DeMIX shirt, top of hoodie en #supportyourclub.  We houden ons vanzelfsprekend aan alle regels. Het is dan ook alleen mogelijk om per e-mail te bestellen en je aankoop op afspraak bij ons op te halen de komende weken. Je kunt er ook voor kiezen om je item in ontvangst te nemen wanneer de club weer open is. Betaling geschiedt via overboeking, zodat de afhandeling contactloos en snel kan verlopen.
ONZE CLUBKLEDING

COMBYFIT MEETS FITPLAN

Op veler verzoek is er nu een thuisworkout van ons gouden duo, “Meester” Barry en “Mister Fitplan” Henk.
Zet de tafel aan de kant, trek je sportkleding aan, bel je sportmaatjes en doe (op afstand) samen dezelfde les.
We zouden niets liever willen dan de cappuccino achteraf voor je klaarzetten, maar voorlopig moet je dit even zelf verzorgen. We halen het wel weer in samen, beloofd!
BEKIJK DE LES HIER


TERUG NAAR DE STUDIO

Onze correspondenten (voorheen noemden we ze gewoon instructeurs) staan ook volgende week weer voor de camera.

We lopen tegen veel uitdagingen aan als het gaat om de rechten van de muziek en de lessen die wij graag zouden streamen. Zo zijn Les Mills en de lessen van HOW uitsluitend toegstaan via hun eigen online kanalen (gratis toegankelijk voor onze leden!). Wij zijn druk bezig met het uitwerken van de alternatieven, zodat de komende weken meer livestream lessen gegeven kunnen worden.

LESSEN DIE WE KOMENDE WEEK VOOR JE OPNEMEN
• Bodypump
• Core 2
• Bea’s Bootcamp
• UPX (upperbody)
• Stretch & Mobility
• Bodyshape
Abonneer je op ons YouTube kanaal en ontvang de video’s als eerste.
YOUTUBE

LIVE ZUMBA
Maandag 6 april 20.00. Zumba LIVE met Irene.
LIVESTREAM

LIVE BRN 2
Dinsdag 7 april 20.00. BRN LIVE met Shara en Charissa.
LIVESTREAM


DeMIX MADNESS

Toe aan een uitdaging maar niet zo gek op de workouts op muziek? Dan zijn DeMIX Madness Fitness Challenges iets voor jou. Deel de challenge met je gymbuddy, daag je vrienden uit en doe mee. Wie wil jij zien zweten?

FYSIOTHERAPIE

In verband met het aangescherpt Corona Protocol zijn onze fysiotherapeuten gestart met met het digitaal behandelen van bestaande en nieuwe patiënten. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar het kan echt! Middels videobellen en met behulp van een te downloaden app, helpen zij je om bestaande of nieuwe klachten te behandelen. Alle afspraken kunnen dan ook vanaf heden weer doorgang vinden.
MEER INFORMATIE

MEESTER BARRY’S BUDO BORDSPEL

Het budo bordspel voor alle judoka’s, klein en groot. Speel het samen met je vrienden, broer/zus of natuurlijk papa of mama. Je hebt alleen een dobbelsteen nodig.
Optioneel: een gevulde sporttas, een kussen of matje en je judopak.
Speel je onze spellen? Vergeet ons dan niet te taggen in je social media berichtjes @demix.nl ❤️
DOWNLOAD BORDSPEL

KIDS THUISWORKOUTS

Volgende week nemen we de volgende kids lessen op:
• Ouder-kind bootcamp
• Kids Yoga
Abonneer je op ons YouTube kanaal en ontvang de video’s als eerste.
YOUTUBE

BUDOLES VAN MEESTER BARRY

De lessen van Meester Barry worden door iedereen gemist, van de allerkleinste judoka’s tot de fanatieke tieners. Daarom heeft meester Barry een leuke judoles opgenomen voor jullie allemaal. Trek je judopak aan en klik op de link! 
BUDOLES MET MEESTER BARRY

Deel het artikel