DeMIX NIEUWSBRIEF 15 mei

DeMIX NIEUWSBRIEF 15 mei

CORONA UPDATE – 5

WE GAAN NAAR BUITEN!

Vrijdag 15 mei
Zoals je weet hebben we van de overheid te horen gekregen dat fitnesscentra vooralsnog niet mogen openen. Dit is natuurlijk een hele grote teleurstelling.

Zoals je weet hebben we van de overheid te horen gekregen dat fitnesscentra vooralsnog niet mogen openen. Dit is natuurlijk een hele grote teleurstelling.

We hebben in de afgelopen weken alles op alles gezet om je betrokken en in beweging te houden. Met meer dan 70.000 views op ons YouTube kanaal is dat gelukkig voor veel mensen gelukt.

Terwijl veruit de meeste clubs zijn doorgegaan met incasseren, hebben wij ervoor gekozen om sinds we gesloten zijn niet meer te incasseren.
Gewoon, omdat wij vinden dat dit zo hoort.

We hebben ons tot nu toe gered zonder je bijdrage, maar nu we weten dat we ook de komende periode gesloten moeten blijven, zijn we genoodzaakt een beroep te doen op je support (3% van de leden heeft vrijwillig doorbetaald, hoor je hierbij, dan sta je allang op onze eeuwig-dankbaar-lijst en geldt deze alinea niet voor jou).

Onze kosten lopen door en worden maar gedeeltelijk door de overheid gecompenseerd. Dit is door ons niet langer vol te houden. Daarom gaan we per juni weer incasseren. We hopen op je begrip.

Een lichtpuntje is wel dat wij vanaf morgen starten met outdoor lessen en krachttraining buiten.  De diensten die we sinds de sluiting aanbieden worden per juni uitsluitend toegankelijk voor onze betalende leden (o.a. de online lessen en trainingsschema’s).

Wil je, of kun je niet deelnemen aan deze activiteiten, dan kunnen we je in ruil voor je incassobijdrage een aantal compensatiemogelijkheden aanbieden. Klik hier voor de mogelijkheden.

OUTDOOR TRAININGEN

We hebben de afgelopen week hard gewerkt aan een outdoor protocol en een lesrooster om zoveel mogelijk activiteiten buiten op te starten. De eerste lessen worden morgen al gegeven.  Zowel groepsfitness als fitness (krachttraining en cardio) worden naar buiten verplaatst. De trainingen zullen natuurlijk anders zijn dan je gewend bent, maar we hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk trainingsmogelijkheden te bieden.

Fitness
Voor en naast ons pand zijn kracht- en cardiostations gerealiseerd. Welke materialen bij welk station aanwezig zijn vind je hier. 

Groepsfitness
We brengen onze groepslessen naar buiten. De locatie waar de lessen gegeven zullen worden is het Merweplein, bij ons voor de deur.

FUNTIONELE TRAINING
Er zijn 6 stations beschikbaar voor functionele training. Hier zijn losse materialen aanwezig zoals een springtouw, kettlebells, ballen etc.

FASE 1
We starten met meer dan 48 groepslessen per week, maar weten niet hoeveel van onze leden gebruik zullen maken van de diensten. We vragen je daarom om maximaal 2 reserveringen per week te plaatsen in fase 1. Dit geldt voor zowel fitness als groepsfitness. Zodra we zicht hebben op het aantal leden dat met ons naar buiten wil, zullen we het rooster uitbreiden of het aantal reserveringen per week ophogen. 

MATERIALEN
Wil je meedoen aan een les met je eigen materiaal, dan kan dat. We hebben gebruikte  matten voor €5,- beschikbaar. Stuur hiervoor een mailtje naar receptie@demix.nl. Een eigen BRN set, XCORE trainer, nieuwe mat of sandbag bestellen met clubkorting kan via deze link, gebruik de kortingscode DEMIX10

RESERVEREN

Reserveren voor iedere outdoor activiteit is verplicht. Je kunt uitsluitend een reservering plaatsen via de MyWellness app en met een lopend lidmaatschap. Download de app, maak een account aan en maak je eerste reservering.


PROTOCOL

Om je veilig en verantwoord te laten sporten tijdens deze periode, is het doornemen en naleven van ons outdoor protocol verplicht. 

Deel het artikel