DeMIX NIEUWSBRIEF 19 mei

DeMIX NIEUWSBRIEF 19 mei

CORONA UPDATE – 6

ALLES IS ANDERS, ALLES IS NIEUW…

Dindag 19 mei
Zoals je weet hebben we van de overheid te horen gekregen dat fitnesscentra vooralsnog niet mogen openen. Dit is natuurlijk een hele grote teleurstelling.

Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste outdoor lessen gegeven en vanaf maandag 18 mei wordt er ook outdoor cardio- en krachttraining gedaan. Alles is nieuw, voor jullie, maar ook voor ons. Daarom vragen we je geduld en begrip in een periode waar wijzigingen elkaar in rap tempo opvolgen, maar waarin we er ook alles aan doen om het zo goed mogelijk proberen te organiseren voor onze leden en omwonenden.

 Naar gelang de situatie vordert, krijgen wij steeds meer inzicht in de animo, jullie wensen en de uitdagingen waar we tegenaan lopen. We hebben daarom iedere dag wel iets aangepast in onze werkwijze. Wanneer dit gebeurt, communiceren we dit direct op onze social media kanalen. We hebben de belangrijkste informatie hier voor je verzameld.

BELANGRIJKE INFORMATIE COMPENSATIE

We merken dat er nog onduidelijkheid is over het gebruik van onze diensten en de compensatie.

Wanneer je gebruik maakt van de diensten die wij nu bieden, zoals de groepslessen, de krachttrainingstations of de online lessen, kun je géén gebruik maken van onze compensatiemogelijkheden.

Heb je géén optie óf optie 1 (van de compensatiemogelijkheden) aan ons doorgegeven na de vorige nieuwsbrief? Dan ben je van harte welkom om bij ons te komen trainen. 

Heb je voor optie 2, 3, 4 of 5 gekozen, dan verwelkomen we je graag wanneer we weer volledig geopend zijn. 

Het is dus niet mogelijk om compensatie aan te vragen, en vervolgens te komen trainen. Alleen leden die volledig betalen per 1 juni en afzien (nu of latere) compensatie hebben toegang tot het reserveringssysteem en de online lessen nadat de incasso plaats heeft gevonden.


ONBEPERKT RESERVEREN

We hebben inmiddels meer inzicht in het aantal bezoeken en hebben uitbreidingsmogelijkheden (de tenten) onderzocht. We stellen de kracht- en cardiostations daarom per direct onbeperkt open voor reserveringen. Het is nu dus mogelijk om meerdere keren per week te reserveren en/of een dubbel tijdsslot te reserveren. Denk hierbij wel aan je medesporters en blok niet teveel tijdsslots op piektijden, om zo ook anderen de kans te geven.

Voor groepslessen geldt nog wel een maximum van 2 lessen per week. Zie je een uur van tevoren nog een beschikbare plaats, dan mag je last-minute een derde of zelfs vierde reservering toevoegen.

ROOSTER

ZWEMMEN

Merwestein geeft later vandaag duidelijkheid op hun website m.b.t. het zwemmen en onze lidmaatschappen. Zij openen 25 mei hun deuren. Hier lees je alle informatie. 

Zwemmen met een DeMIX lidmaatschap is op dit moment nog niet mogelijk. Wij willen dit echter wel heel graag mogelijk maken voor onze leden en bieden daarom de volgende regeling: 

Lever het bonnetje van het banenzwemmen bij Merwestein, in bij ons. Wij vergoeden maximaal 1 zwembezoek per week. Wij storten dit bedrag dan op je DeMIX tegoed. Je kunt deze bonnetjes inleveren zodra DeMIX volledig geopend is. 

Deze regeling is alleen van toepassing voor leden die hebben gekozen voor géén optie of optie 1 van de compensatiemogelijkheden (zie uitleg “belangrijke informatie compensatie” hierboven).

ONLINE LESSEN

Alle online lessen van DeMIXthuis, die inmiddels meer dan 70.000 keer zijn bekeken, zullen per 1 juni uitsluitend beschikbaar zijn voor leden die hebben gekozen voor géén optie of optie 1 van de compensatiemogelijkheden (zie uitleg “belangrijke informatie compensatie” hierboven).
Meer informatie omtrent de inlogprocedure ontvang je tegen die tijd.

YOUTUBE

MYWELLNESS APP

MYWELLNESS APP Heb je nog geen reservering geplaatst, of lukt het reserveren niet? Check dan:
1. Heb ik de juiste app gedownload? (zwart blokje, geel wolkje of gebruik de linkjes hieronder).
2. Heb ik het e-mailadres gebruikt dat bekend is bij DeMIX? (Onze systemen zijn gekoppeld).
3. Heb ik al een (oud) account? (Dubbele accounts werken niet).
Lukt het niet? Stuur ons een berichtje!

Deel het artikel