demix_thuis_zwart_www

THUISWORKOUTS

Met DeMIXthuis train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt. Met meer dan 160 lessen in de database zit jouw lievelingsles en -instructeur er altijd tussen. We blijven nieuwe lessen toevoegen, dus ook de laatste releases zijn beschikbaar.

Deze dienst is gratis voor DeMIX leden, het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken.

  • Zorg dat je een actief lidmaatschap hebt voordat je de volgende stappen doorloopt.
  • Ga naar demix.nl/demixthuis
  • Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres. Onze systemen communiceren onderling om te checken of je een actief lidmaatschap hebt.
  • Log in, schuif je tafel aan de kant, en doe mee!

LIVESTREAMS

Naast de reguliere opnames van de lessen voor het platform DeMIXthuis, livestreamen we veel van onze lessen. Je kunt deelnemen via demixthuis.nl, waar je inlogt met je account. Je kiest de livestream van Nieuwegein (zaal 1) of maakt een keer een uitstapje naar onze club in Almere.

Kun je de les niet live volgen? Geen probleem. Na afloop van de les worden de meeste lessen toegevoegd aan de DeMIXthuis database.

De livestreams zijn uitsluitend toegankelijk voor leden, en uiteraard inbegrepen in je Premium lidmaatschap.

Heb je geen actief lidmaatschap en wil je toch graag deelnemen aan de livestreams of de thuisworkout video’s bekijken? Schrijf je dan in voor een DeMIXthuis ONLY lidmaatschap voor €9,95 p/m (maandelijks opzegbaar).

Eerst DeMIXthuis proberen? Klik dan hier voor de (proef)lessen op ons YouTube kanaal.

DeMIXthuis ONLY lidmaatschap

Ben je (nog) geen lid en wil je toegang tot al onze thuisworkouts en livestreams? Schrijf je dan in voor een DeMIXthuis ONLY lidmaatschap voor €9,95 p/m (maandelijks opzegbaar).
Meld je aan op de demixthuis via het onlineschrijfformulier.

JE EIGEN MATERIAAL

Je hebt niet voor alle lessen zelf materialen nodig, en met een beetje creativiteit (flessen gevuld met water) kom je qua weerstand een heel eind. Wil je het professioneler aanpakken en je eigen spullen aanschaffen? Dat kan! We hebben bij onze leveranciers een mooie ledenkorting weten te bedingen.

XCORE & BRN 

Op shopbyhow.nl krijg je 10% korting op je bestelling wanneer je de code demix10 gebruikt bij het afrekenen. Je koopt er je eigen brn setje, xcore buis en andere functional training artikelen.

BXB en CXWORX

We hebben weerstandsbanden te koop voor €27,95.

We hebben een beperkte voorraad zwarte banden, en banden met tijgerprint. Gebruik ze om je benen en billen te trainen, en de oefeningen in de bodyshape en CXWORX les met weerstand uit te voeren. We zorgen ervoor dat er voldoende lessen online staan om optimaal gebruik te kunnen maken van je band.

Don Oliver Barbell set

€110 (normaal €152,23 incl. verzendkosten.)

Les Mills smartstep

€110 (Normaal €154,05 incl. verzendkosten.)

Wil jij een barbell én een smartstep, dan betaal je €210,-  i.v.m. pakketkorting.

TRAINEN MET JE EIGEN INATRUCTEUR IN JE EIGEN HUISKAMER

Met DeMIXthuis neem je je favoriete les én instructeurs gewoon mee op vakantie of doe je een les in de huiskamer of tuin wanneer je geen tijd hebt om naar de club te komen. Deze dienst is gratis voor DeMIX leden, het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken. Heb je geen actief lidmaatschap en wil je toch graag deelnemen aan de livestreams of de thuisworkout video’s bekijken? Schrijf je dan in voor een DeMIXthuis ONLY lidmaatschap voor €9,95 p/m (maandelijks opzegbaar).

  • Zorg dat je een actief lidmaatschap hebt voordat je de volgende stappen doorloopt.
  • Ga naar demix.nl/demixthuis
  • Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres.
    [Onze systemen communiceren onderling om te checken of je een actief lidmaatschap hebt.]
  • Log in, schuif je tafel aan de kant, en doe mee!

 

Iedere maand verschijnen er nieuwe lessen online. Houd onze social media in de gaten voor de nieuwste releases of check ze hieronder (hieronder dan ook een overzichtje van duimnagels van de laatste uploads).

Eerst DeMIXthuis proberen? Klik dan hier voor de (proef)lessen op ons YouTube kanaal.

JE EIGEN MATERIAAL

We ontvangen veel vragen over materialen om thuis te trainen.

Wil jij een eigen BRN set of XCORE buis om te gebruiken voor de livestream lessen, ga dan naar shopbyhow.nl en gebruik de code DEMIX10, je ontvangt dan €10 korting.