DeMIX NIEUWSBRIEF – 23 maart

DeMIX NIEUWSBRIEF – 23 maart

Maandag 23 maart 2020
We gaan inmiddels de tweede week in van een lege DeMIX. Het voelt nog steeds raar en onwerkelijk, maar inmiddels is er ook een gevoel van saamhorigheid. De steunbetuigingen die we krijgen van onze trouwe leden, die ons ook nu blijven steunen, helpen ons om de moed erin te houden.

We gaan onvermoeibaar verder met het (op een veilige manier) aanbieden van trainingsalternatieven voor onze leden. De thuisworkout-schema’s worden veelvuldig gebruikt en de online lessen goed bekeken. We zullen je via deze weg en onze social media kanalen wat meer op de hoogte houden dan normaal, omdat dit de enige weg is waarop we jullie kunnen bereiken nu de fysieke contactmomenten er niet meer zijn.


YOUTUBE WORKOUTS

Inmiddels zijn er 14 verschillende workouts beschikbaar, gepresenteerd door Team DeMIX Nieuwegein en Team DeMIX Almere.

Het succes van de BB en core les schreeuwen natuurlijk om een vervolg. Daarom uploaden we deze week een nieuwe “BXB” les. Daarnaast staan er nog een aantal opnames op de planning. We voegen een training met “meester Barry” toe, een cardio workout met GRITcoach Mariska, en een dumbell workout. Houd ons YouTube kanaal in de gaten voor de nieuwste workouts.


DeMIXTHUIS YOUTUBE

Ook voor de leden die niet zo gek zijn op groepslessen hebben we trainingsinspiratie klaarstaan.
 
Nieuw op ons YouTube kanaal zijn de fitness challenges, die ook allemaal zonder materiaal uitgevoerd kunnen worden. Later deze week komen de korte instructiefilmpjes online van onze fitness coaches, dus nog een reden om jezelf te abonneren op het YouTube kanaal en zo op de hoogte te blijven.


FYSIOTHERAPIE THUIS

Thuiszitten met een blessure is in deze periode extra vervelend. Omdat onze fysiotherapeuten je niet fysiek kunnen helpen komen ook zij digitaal in actie. Per blessure zijn er natuurlijk oefeningen en tips die je thuis kunt uitvoeren om zo je blessureleed te verminderen. Deze video-instructies vind je later deze week ook terug op – je raadt het al – ons YouTube kanaal.


LIVE

Mis je de flauwe grappen, de bloopers, de uitgeputte instructeurs en de gezelligheid van een workout volgen met je sportmaatjes op exact hetzelfde moment? Dan is vanavond je kans. Om 20.00 gaan Shara en Charissa live op ons YouTube kanaal. Klik hier alvast op de link, zorg dat je er klaar voor bent om 20.00 en doe mee!

Je kunt als alternatief voor de BRN buisjes ook (halfgevulde) flesjes water gebruiken. De les meedoen zonder materiaal kan ook prima!
 
Bij problemen met de verbinding gaan zij verder op ons Instagram-account, dus zorg dat je die ook volgt.

Deel het artikel