demix_home_400x400

THUISWORKOUTS

Als jij niet naar DeMIX kunt komen, brengen we DeMIX naar jou. Lessen die je thuis kunt volgen van je vertrouwde instructeur, trainingsschema’s die met weinig of geen materialen uitgevoerd kunnen worden en exclusieve toegang voor onze leden tot de database van thuislessen van HOW (BRN, XCORE, LXR en PRISON WORKOUT) en Les Mills on demand.

#DeMIXTHUIS

Onze instructeurs hebben hard gewerkt om zo snel mogelijk jouw vertrouwde trainingen op beeld vast te leggen, zodat jij thuis aan de slag kunt. Op ons Youtube kanaal zullen we de komende periode meer lessen uploaden. Van easy yoga met Bianca, tot een BBB training met Shara en Charissa en de vaste gezichten uit DeMIX Almere die je korte workouts laten zien. Laat ons op social media weten hoe je training ging en vergeet de hashtag #demixthuis niet.

demix_home_400x400

DeMIXTHUIS

Als jij niet naar DeMIX kunt komen, brengen we DeMIX naar jou.

Met DeMIXthuis neem je je favoriete les én instructeurs gewoon mee op vakantie of doe je een les in de huiskamer of tuin wanneer je geen tijd hebt om naar de club te komen. Deze dienst is gratis voor DeMIX leden, het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken. Heb je geen actief lidmaatschap en wil je toch graag deelnemen aan de livestreams of de thuisworkout video’s bekijken? Schrijf je dan in voor een DeMIXthuis ONLY lidmaatschap voor €9,95 p/m (maandelijks opzegbaar).

  • Zorg dat je een actief lidmaatschap hebt voordat je de volgende stappen doorloopt.
  • Ga naar demix.nl/demixthuis
  • Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres. Onze systemen communiceren onderling om te checken of je een actief lidmaatschap hebt.
  • Log in, schuif je tafel aan de kant, en doe mee!

Iedere maand verschijnen er nieuwe lessen online. Houd onze social media in de gaten voor de nieuwste releases of check ze hieronder.

Eerst DeMIXthuis proberen? Klik dan hier voor de (proef)lessen op ons YouTube kanaal.

Trainingsschema’s voor thuis

Onze fitnesscoaches hebben speciaal voor deze uitzonderlijke periode een aantal trainingsschema’s voor thuis gemaakt. Deze workouts kunnen uitgevoerd worden zonder losse materialen of met de materialen die je thuis wel voor handen hebt. Wil jij toegang tot deze schema’s, stuur dan een bericht met je e-mail adres en wij activeren je account.

HOW at Home

HOW at Home is een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan.  Dit betekent dat jij op welke locatie dan ook lessen kunt volgen. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, internetverbinding, koptelefoon of speakers en natuurlijk de juiste sportmaterialen. 

De workouts die je gratis kunt volgen zijn:

BRN® (15 min. / 30 min. / 45 min.)

BRN® staat voor Body u Really Need, een workout waarmee je een hoop kcal verbrandt en tegelijkertijd jouw lichaam shaped dankzij de afwisseling in hartslag verhogende en spierversterkende oefeningen. BRN® is een shape/aerobics les in een nieuw jasje gegoten en kent een hoge fun-factor: een feestje om te doen dus! BRN® kent tijdens de les opties, dus iedereen kan meedoen (jong, oud, beginner, gevorderde, vrouw, man). Deze les is ook zonder materialen te volgen.

XCORE® (15 min. / 30 min.)

XCORE® staat voor eXtreme CORE training en is dè workout waarmee jij optimaal je (buik)spieren traint en ook nog eens een hoop kcal verbrandt (tot 750 kcal per workout!). De workout bestaat uit eenvoudige bewegingen waardoor zowel man, vrouw, jong en oud mee kunnen doen. Je hebt slechts 1,5 m2 aan ruimte nodig; de ideale workout om in je woonkamer te volgen dus!

LXR® strength (15 min. / 30 min.)

LXR® is een functionele krachttraining, waarbij je al jouw grote spiergroepen traint. De workout is statisch en kent simpele oefeningen vanuit de fitness. Dit is een full-body training, waarbij de tijd dankzij de lekkere beats voorbij vliegt!

LXR® mobility (15 min.)

Tijdens LXR® Mobility wordt in 15 minuten de mobiliteit en flexibiliteit van het lichaam m.b.v. de LXR® foamroll getraind. In een stretch flow wordt de doorbloeding in de spier gestimuleerd, wat zorgt voor sneller spierherstel en minder. Een ideale cooling-down (of warming-up) voor elke sporter!

Binnen enkele dagen komt ook de PRISON WORKOUT online.

Exclusief voor leden:
Hoe kun jij je inloggen voor HOW at Home?

Om toegang te krijgen tot de workouts volg jij de volgende stappen:

1. Ga naar https://vimeo.com/showcase/6188674

2. Voer het wachtwoord HOWSUMMER20 in

3. Start met sporten

De workouts blijven beschikbaar totdat jij weer bij ons kan komen sporten!

Om bovengenoemde HOW workouts uit te kunnen voeren heb je trainingsmaterialen nodig. Heb je geen eigen BRN setje of Xcore, wees hierin creatief en gebruik bijvorbeeld flesjes water. De PRISON_WORKOUT® op HOW kun je zonder materialen uitvoeren. Ook kan je de BRN® workout zonder materialen uitvoeren. Minder effectief, maar een gemakkelijke, tijdelijke oplossing.

Les Mills on demand

DeMIX leden krijgen 60 dagen gratis toegang tot 800+ Les Mills on demand thuisworkout videos. Door je te registreren krijg je toegang.

Let op! Meld jezelf ook weer af voordat de 60 dagen erop zitten, hierna start namelijk de betaalde dienst. DeMIX is hier niet verantwoordelijk voor.

Jouw persoonlijke Les Mills On Demand voor 800+ videos (60 dagen gratis) link.

Wil je trainen zonder je te registreren? Gebruik dan onderstaande button en krijg toegang tot 100 gratis videos.