Hardlopen

Hardlopen bij DeMIX doe je niet alleen op de loopband maar ook op maandagavond buiten

Vanaf 9 januari trainen we weer buiten op maandagavond om half 8. Onder leiding van onze gediplomeerde hardlooptrainer Henriette proberen we door middel van effectiever trainen en verbetering van de looptechniek tot optimale resultaten te komen, zowel voor puur recreatieve als voor meer prestatiegerichte lopers. Daarbij verliezen we nooit uit het oog dat het allerbelangrijkste is dat hardlopen heel leuk is om te doen, alleen, maar vooral met elkaar......!!  

Om in te stappen is enige loopervaring wel vereist. Je hoeft zeker niet heel hard te kunnen lopen, maar wel minimaal 30 minuten aaneengesloten.

Het voorjaarsseizoen staat in het teken van trailrunning. Zondag 5 februari geeft oud nederlands kampioen marathon Paul Zwama een trailruntraining in Hilversum. Paul geeft regelmatig een clinic, exclusief voor leden van DeMIX. Op zondag 26 maart doen we mee aan de IJsseltrailrun, 23 april organiseren we onze eigen trailruntraining in het mooie duingebied in Vogelenzang (bij Bloemendaal). Om vervolgens onze offroad-vaardigheden echt te testen in de Koning van Spanje trailwedstrijden in Gulpen op 6 en 7 mei. 

Om deze ambitieuze plannen gezond te kunnen verwezenlijken zullen we rustig en verantwoord opbouwen, we maken ook hardloopschema voor je zodat je - behalve op maandagavond - ook zelf doordeweeks op je eigen niveau kunt trainen.

Voor informatie of aanmelding kunt je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Deelname is voor leden van DeMIX met een Premium abonnement helemaal gratis!

Dus, heb je er zin in, dan zien we je graag op maandagavond in de horeca van DeMIX!

AQUASPORT lessen

AQUASPORT lessen info

 

Yoga Festival 2017

Meer info Yoga Festival 2017

 

Hardlooptrainer

Info Hardlooptrainer

Foto's nationale sportweek

Foto's ouder & kind trainingen Nationale sportweek.

Acties

  • 1