Spinning RPM

Spinning is een groepsles voor mannen en vrouwen, jong en oud, getraind en minder getraind. Lekkere muziek zorgt voor een sfeer waarin u wordt gestimuleerd en verantwoord kunt trainen.

Als deelnemer bepaalt u zelf de weerstand of trapsnelheid. De lessen worden gegeven door gecertificeerde Johnny G Spinning instructeurs in een vooraf aangegeven trainingsintensiteit die iedere twee weken wisselt. In 45 minuten ervaart u een uitdagende body & mind training en pas op; het is verslavend! Gebruik van een hartslagmeter maakt uw training nog leuker en effectiever.

RPM is de indoor cycling workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je inspirerende instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Net als bij alle andere Les Mills programma's, wisselen de choreografie en de muziek om de drie maanden.

A TYPICAL CLASS

1 Om de benen op te warmen, ligt aan het begin van de les het tempo laag en is de weerstand licht.

2 Snelheid en intensiteit nemen toe om naar je persoonlijke top snelheid toe te werken. Je klimspieren worden opgewarmd, vervolgens kom je een aantal beklimmingen tegen om je kracht  te testen. En de tijdritten zullen je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je krijgt wat tijd om te herstellen, net voldoende om weer energie te hebben voor de volgende uitdaging.

3 Aan het einde van de RPM les beëindigen we de tocht en rijden we samen huiswaarts. Hierbij draait het om herstel en het stretchen van de spieren.

Bij DeMIX hebben we nu ook  Virtual Spinning, een spinningles op ieder gewenst moment van de dag.

Nieuw bij DeMIX 'FITROUTES'

 

Zomer Actie 2018

Lees meer...

Sneak Preview 'Beach Party'

Lees meer...

Acties

  • 1