Hardlopen

Wat is HARDLOPEN?

Hardlopen bij DeMIX doe je niet alleen op de loopband maar ook op maandagavond buiten.

We trainen op maandagavond vanaf half 8 en verzamelen bij DeMIX. Verbeter je looptechniek onder leiding van onze gediplomeerde hardlooptrainer Fred van Mook en loop lekkerder, beter en uiteindelijk natuurlijk sneller.
We trainen graag naar doelen toe, recreatieve lopen, internationale marathons en alles daar tussenin.

Om deze ambitieuze plannen gezond te kunnen verwezenlijken bouwen we rustig en verantwoord op, ok wordt er een hardloopschema voor je gemaakt zodat je - behalve op maandagavond - ook zelf doordeweeks op je eigen niveau kunt trainen.

Deelname is inbegrepen in het Premium lidmaatschap.

Voor wie is HARDLOPEN?

Zowel voor de recreatieve als voor meer prestatiegerichte lopers. Daarbij verliezen we nooit uit het oog dat het allerbelangrijkste is, dat hardlopen heel leuk is om te doen, alleen, maar vooral met elkaar. Om in te stappen is enige loopervaring wel vereist. Je hoeft zeker niet heel hard te kunnen lopen, maar wel minimaal 30 minuten aaneengesloten.

Wat heb ik nodig voor HARDLOPEN?

Goede hardloopschoenen zijn een must. De hardlooptrainer kan je hierin adviseren.

Wie is Fred van Mook?

Fred van Mook is hardlooptrainer sinds 2002, toen hij naast zijn eigen loopcarrière begon als trainer bij Nike Start to Run.
Als atleet trainde Fred eerst bij Atverni (Nieuwegein), daarna bij Hellas (Utrecht). Bij Hellas is hij inmiddels actief als hoofdtrainer Lange Afstand Wegatletiek en begeleidt hij atleten naar landelijke subtop.
In 2008 behaalde Fred zijn KNAU-trainersdiploma looptrainer 3 en iets later het certificaat trainer Bewust Hardlopen. Als zelfstandig hardlooptrainer begeleidt hij zijn eigen loopgroepen en individuele sporters in Houten, en geeft hij trainingen en workshops in opdracht van o.a. REactive, Marko Koers Sports, De Atleetfabriek en de Gemeente Houten.

Sinds januari 2016 is Fred eigenaar van het Loopsportcentrum Houten, het expertisecentrum voor hardloop- en beweegprogramma’s in Houten.

Nieuw bij DeMIX 'FITROUTES'

 

Zomer Actie 2018

Lees meer...

Sneak Preview 'Beach Party'

Lees meer...

Fysiotherapeut: Rianne Kindt

Sinds ik mijn opleiding heb afgerond aan de Hogeschool Utrecht in 2016 ben ik werkzaam bij DeMIX als fysiotherapeute.
Lees meer...

Fysiotherapeut: Mike

Na mijn opleiding te hebben gevolgd bij Thim van der Laan (1988) heb ik jaren met (top)sporters over de hele wereld gewerkt.
Lees meer...

Contact Fysiotherapie

Heb je een vraag voor onze fysiotherapeuten?

Mike: T 06-21865250
Rianne: T: 06-36067442

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maak online een afspraak.

Like DeMIX Fysiotherapie op Facebook en blijf op de hoogte van acties

facebook

 

 

Acties

  • 1