Massage

In DeMIX kun je terecht voor diverse soorten massages.

Henk Doomernik

Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam als masseur in DeMIX. Als freelance masseur werk ik bij DeMIX, naast mijn parttime werk als sportdocent aan een basisschool in Utrecht. Ik begonnen met een opleiding sportmassage. Daarna heb ik veel andere cursussen gevolgd zoals klassieke-, ontspannings- en stoelmassage. Ik heb lesgegeven in masseren en een massageteam begeleid bij marathons. Ik vind het een prachtige professie en heb me toegelegd op holistische massage. In 2008 heb ik de 3 jarige opleiding Rebalancing afgerond en heb een eigen praktijk lichaamswerk aan huis gerealiseerd in Utrecht. 

Met mijn massages maak ik mensen bewust van hun eigen lichaam. Mijn intentie is mensen in contact te brengen met hun gevoel zodat ze signalen van hun lichaam beter herkennen. De massage zet ook een zelfgenezend vermogen in gang. Tien keer masseren wordt 10 x op een andere manier beleefd. Dat is ook wel logisch, want we voelen ons natuurlijk nooit hetzelfde’.

Ik ben woensdagavond, vrijdag en zaterdag in DeMIX.

Afspraken voor een massage kunnen gemaakt worden bij de receptie van DeMIX via telefoonnummer 030 – 602 14 71.
Uiteraard kun je me ook altijd bellen voor meer informatie op 06 – 442 108 36.

 

Noewara Wink

Hierbij wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Noewara Wink, de meeste mensen kennen mij als receptioniste en spinningsinstructeur bij DeMIX. Maar daarnaast ben ik ook actief als sport –en ontspanningsmasseur.Ik hoop jullie snel te zien op mijn massagetafel!

Bel of mail voor een afspraak naar Noes Massage
T 06-10289961
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Hanneke Biegstraaten

Ik heb een eigen praktijk Touché Tout in Utrecht samen met mijn partner Henk Doomernik.          
Sinds 2008 werk ik als Rebalancing masseur in DeMIX Fitness

Mijn interesse gaat uit naar het werken vanuit aanwezigheid om je daarmee weer in contact te brengen met jezelf. Van daaruit kan er meer ruimte ontstaan voor vitaliteit, energie en levensvreugde.

“Rebalancing raakt alles! (‘Touché Tout’). Rebalancing neem ik mee in alle facetten van mijn leven door in contact met mezelf, te zijn in mijn omgeving en daardoor met de mensen om mij heen. Ik ben gestart met de Rebalancing opleiding omdat mijn leven behoorlijk ontwricht was door Torticollis Spasmodica, een neurologische klacht. Rebalancing lichaamswerk brengt heel veel, deel ik graag met je en betekent voor mij ‘Kwaliteit van Leven’! Ben je nieuwsgierig en wil jij dat ook ervaren?”.

Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn, waaronder Rebalancing, Holistic Pulsing, Ontspanningsmassage en ITIP persoonlijk traject. Vanaf half mei 2016 verzorg ik als ZZP-er het officemanagement van de Rebalancing School NL. Ik heb meer dan 25 jaar kennis en ervaring als relatiemanager, adviseur, teamcoördinator in de professionele zakelijke (Triodos en Rabo Bank) dienstverlening.

Je kunt een afspraak maken op woensdag van 10.00-15.00u en vrijdagavond in DeMIX!
Afspraken kunnen gemaakt worden bij de receptie van DeMIX.

T 030 – 602 14 71. Uiteraard kun je me ook altijd bellen voor meer informatie op 06–36290436.

 

 

AQUASPORT lessen

AQUASPORT lessen info

 

Yoga Festival 2017

Meer info Yoga Festival 2017

 

Hardlooptrainer

Info Hardlooptrainer

Foto's nationale sportweek

Foto's ouder & kind trainingen Nationale sportweek.

Acties

  • 1