Massage

In DeMIX kun je terecht voor diverse soorten massages.

Rebalancing massage

Het is een unieke en diepgaande vorm van lichaamswerk met veel aandacht voor wat de aanraking met je doet.
Rebalancing is ontstaan vanuit het besef dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het brengt je weer in contact met je lijf en leert je luisteren naar wat je voelt.
Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam, nodigt je uit om het contact te herstellen met wie je van nature bent en daarin te ontspannen. 
Het is een ontdekkingsreis in hoe je vrijer en zelfbewuster kunt leven. Het resultaat is dat je vitaler, energieker en daardoor meer levensvreugde voelt.

Ontspanningsmassage

Het is een lichaamsmassage met lange strijkingen en zachte knedingen. 
Het ondersteunt je als je veel in je hoofd zit en/of gespannen bent. Bovendien is een heerlijke vorm van tijd nemen voor jezelf en helend voor je lichaam. Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich ontspannen en andersom.
Het vergroot het innerlijk gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen. Het ontspant en brengt ruimte. 

Relexzonemassage 

Het is massage van de reflexzones op voeten, handen die in het lichaam verbinding hebben met alle organen, zintuigen en weefsels.
Voor iedereen die een natuurlijke ondersteuning zoekt voor zijn of haar gezondheid. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en is voor bewustwording en balans tussen lichaam en geest. Een natuurgeneeskundige therapie, ook als aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, die door veel verzekeraars als alternatieve therapie (gedeeltelijk) wordt vergoed.

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een massagevorm gericht op het verbeteren van de sportprestaties. Een sportmassage is echter ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren.
Bij elke fysieke inspanning, hoe klein of groot ook, ontstaan afvalstoffen. Soms is het lichaam niet goed in staat deze snel op te ruimen. Er kunnen dan stijve, pijnlijke spieren ontstaan die minder goed presteren. Klachten door spanning of stijfheid in spieren en gewrichten kunnen erg vervelend zijn, pijn veroorzaken en je zelfs belemmeren in je dagelijkse activiteiten. Als sporter is het enorm belangrijk dat het lichaam snel herstelt en weer optimaal presteert voor de volgende training of activiteit.
Met een sportmassage kun je de doorbloeding versnellen en afvalstoffen sneller afvoeren. Hiermee haalt de masseur de spanning en stijfheid weg en kom je weer in topvorm. Of jouw prestatie een rondje hardlopen of een hele marathon lopen is, maakt daarbij niet uit.

THERAPEUTISCHE- HOOFDPIJNMASSAGE

Het doel van de hoofdpijnmassage is ontspanning en verlichting van hoofdpijn. De spieren van de schouders en nek worden losgemaakt en de doorbloeding verbetert. Ook de slapen, de schedelrand en de hoofdhuid worden gemasseerd. Door bepaalde drukpunten ervaar je direct vermindering van je klachten.
Er kunnen verschillende oorzaken voor hoofdpijn zijn: Denk aan overbelasting, psychische of lichamelijke spanningen, hormoonschommelingen, verkeerde houding, of te weinig slaap.
Hoewel migraine geen gevolg is van het disfunctioneren van het spierapparaat, heeft deze massage ook voor mensen met migraine een goede preventieve werking.

Wat zijn de effecten van een hoofdpijnmassage?
- Vermindering (direct) en soms zelfs verdwijning van de hoofdpijn (langere termijn)
- Geeft pijn verlichting
- Vermindert spierspanning
- Werkt ontspannend


Onze masseurs

Henk Doomernik

Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam als masseur in DeMIX. Als freelance masseur werk ik bij DeMIX, naast mijn parttime werk als sportdocent aan een basisschool in Utrecht. Ik begonnen met een opleiding sportmassage. Daarna heb ik veel andere cursussen gevolgd zoals klassieke-, ontspannings- en stoelmassage. Ik heb lesgegeven in masseren en een massageteam begeleid bij marathons. Ik vind het een prachtige professie en heb me toegelegd op holistische massage. In 2008 heb ik de 3 jarige opleiding Rebalancing afgerond en heb een eigen praktijk lichaamswerk aan huis gerealiseerd in Utrecht. 

Met mijn massages maak ik mensen bewust van hun eigen lichaam. Mijn intentie is mensen in contact te brengen met hun gevoel zodat ze signalen van hun lichaam beter herkennen. De massage zet ook een zelfgenezend vermogen in gang. Tien keer masseren wordt 10 x op een andere manier beleefd. Dat is ook wel logisch, want we voelen ons natuurlijk nooit hetzelfde’.

Ik ben woensdagavond, vrijdag en zaterdag in DeMIX.

Afspraken voor een massage kunnen gemaakt worden bij de receptie van DeMIX via telefoonnummer 030 – 602 14 71.
Uiteraard kun je me ook altijd bellen voor meer informatie op 06 – 442 108 36.


 Noewara Wink


Hierbij wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Noewara Wink, de meeste mensen kennen mij als receptioniste en spinningsinstructeur bij DeMIX. Maar daarnaast ben ik ook actief als sport –en ontspanningsmasseur.Ik hoop jullie snel te zien op mijn massagetafel!

Bel of mail voor een afspraak naar Noes Massage
T 06-10289961
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   


Hanneke Biegstraaten

Ik heb een eigen praktijk Touché Tout in Utrecht samen met mijn partner Henk Doomernik.          
Sinds 2008 werk ik als Rebalancing masseur in DeMIX Fitness

Mijn interesse gaat uit naar het werken vanuit aanwezigheid om je daarmee weer in contact te brengen met jezelf. Van daaruit kan er meer ruimte ontstaan voor vitaliteit, energie en levensvreugde.

“Rebalancing raakt alles! (‘Touché Tout’). Rebalancing neem ik mee in alle facetten van mijn leven door in contact met mezelf, te zijn in mijn omgeving en daardoor met de mensen om mij heen. Ik ben gestart met de Rebalancing opleiding omdat mijn leven behoorlijk ontwricht was door Torticollis Spasmodica, een neurologische klacht. Rebalancing lichaamswerk brengt heel veel, deel ik graag met je en betekent voor mij ‘Kwaliteit van Leven’! Ben je nieuwsgierig en wil jij dat ook ervaren?”.

Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn, waaronder Rebalancing, Holistic Pulsing, Ontspanningsmassage en ITIP persoonlijk traject. Vanaf half mei 2016 verzorg ik als ZZP-er het officemanagement van de Rebalancing School NL. Ik heb meer dan 25 jaar kennis en ervaring als relatiemanager, adviseur, teamcoördinator in de professionele zakelijke (Triodos en Rabo Bank) dienstverlening.

Je kunt een afspraak maken op woensdag van 10.00-15.00u en vrijdagavond in DeMIX!
Afspraken kunnen gemaakt worden bij de receptie van DeMIX.

T 030 – 602 14 71. Uiteraard kun je me ook altijd bellen voor meer informatie op 06–36290436.

 Erica Varkevisser

Erica Varkevisser werkt al sinds 1997 als Reflexzone therapeut in Nieuwegein en omstreken.
Reflexzone is een natuurgeneeskundige therapie.
Op voeten, handen en oren liggen zones die in het lichaam verbinding hebben met alle organen, klieren, botten, zenuwen en weefsels.
Bij massage van de reflexzones kunnen lichaam en geest weer in balans komen. Bloedsomloop, hormoonhuishouding, spijsvertering, zenuwstelsel, stofwisseling, lymfesysteem en het zelf herstellend vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

Geschikt voor jong en oud, werkt ook preventief en kan uitstekend naast andere, reguliere behandelmethoden worden toegepast.

T 06-42577983

 

Nieuw bij DeMIX 'FITROUTES'

 

Zomer Actie 2018

Lees meer...

Vakantiefoto Actie 2018

Maak een vakantiefoto met je DeMIX badlaken, shakebeker of tas en post deze op Facebook of Instagram.
Tag ons én gebruik #demixfitness en #addlifetoyears. 

Lees meer...

GRIT CARDIO OUTDOOR

Acties

  • 1