AQUASPORT lessen

AQUASPORT LESSEN BIJ DeMIX

AQUA LATIN

Tropische klanken en opspattend water. Deze les is eigenlijk een mini-vakantie als je het zo bekijkt. Je zou bijna vergeten dat er ook getraind moet worden! Zet je schrap voor een swingende dansles op Latijns-Amerikaanse muziek. Als jij fan bent van onze Zumba lessen “op het droge”, is dit de les voor jou! Het voordeel van Aqua Latin is dat je door het water je gewrichten veel minder belast, en de kans op blessures een stuk kleiner is. Aqua Latin is geschikt voor iedereen!

AQUA SHAPE

De alom bekende Bodyshape lessen gaan te water! We gebruiken verschillende materialen voor de oefeningen, zoals waterdumbells, flexibeams, buizen en ballen. Wil jij een complete workout waarin spierverstevigende oefeningen centraal staan, maar wil je ook je uithoudingsvermogen op de proef stellen? Dan is Aqua Shape iets voor jou!

 

AQUA BOOTCAMP

We kennen allemaal de Outdoor Bootcamp lessen. Je ziet ze op straat, in het park en in de parkeergarages; “bootcampers” zijn overal, en nu ook in het water! Intensieve oefeningen in het water, gecombineerd met oefeningen met eigen lichaamsgewicht (zoals push-ups) op het droge. De leukste manier om hard te werken aan een betere conditie.

* Om deel te nemen aan de Aquasport lessen dien je je, voor je eigen veiligheid, aan een aantal regels te houden. Deze vind je hier.


Toegang via DeMIX én Merwestein

Heb je een Premium lidmaatschap bij DeMIX? Dan kun je gebruik maken van onze eigen toegang tot het zwembad. Je haalt dan vóór de les kaartje bij de receptie van DeMIX, die je inlevert bij de instructeur.

GRATIS Aquasport lessen IN JE LIDMAATSCHAP     

Je leest het goed.
De aquasport lessen zijn gratis wanneer je een Premium lidmaatschap hebt! Dit betekent dat je onbeperkt gebruik kunt maken van alle Aquasport lessen die bij DeMIX op het rooster staan.
Het Premium lidmaatschap is nog nooit zo compleet en veelzijdig geweest! Je hebt al een onbeperkt Premium lidmaatschap vanaf €31,95 per maand.

HEB JE GEEN LIDMAATSCHAP BIJ DeMIX?

Wanneer je geen lid bent van DeMIX, kun je deelnemen aan de Aquasporten door bij ons óf bij Merwestein een los kaartje te kopen. Je betreedt het zwembad dan ook waar je hebt kaartje hebt gekocht.
De tarieven voor deelname aan de Aquasport lessen blijven per september onveranderd.
Je betaalt €6,30 per les, of kunt een 10X kaart aanschaffen voor €54,50.

De Aquasport lessen zijn volgens onderstaand rooster.


Let op! De openingstijden van het zwembad zijn aangepast tijdens de meivakantie.
Je vindt ze hier:http://www.merwestein.nl/plan-je-bezoek/openingstijden
Onze aqualessen vervallen alleen 's ochtends van 30-4 t/m 3-5!


Reguliere openingstijden zwembad

 

 

Nieuw bij DeMIX 'FITROUTES'

 

Zomer Actie 2018

Lees meer...

Sneak Preview 'Beach Party'

Lees meer...

Acties

  • 1