FITPLAN

Fitplan is al jaren een begrip in Nieuwegein vanwege de persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Fitplan Coach Henk voor je klaar om je te begeleiden naar een vitaler leven.

Door te werken met een persoonlijk trainingsschema, een hartslagmeter en apparatuur die aan de hand hiervan de weerstand bepaalt, is de training voor alle doelgroepen zeer veilig. Zo ook voor 50+ en zelfs 80+ sporters. Daarnaast is voor mensen die revalideren van een operatie of blessure Fitplan de juiste keuze.

DeMIX Fitplan in het kort

  • Veilig trainen.
  • Persoonlijke pas en trainingsschema.
  • Trainen op je eigen niveau, maar wel in groepsverband.
  • 25 lessen per week.
  • Vrij trainen is mogelijk.
  • Voor sporters van iedere leeftijd.

ADVIES OP MAAT

Bij aanvang wordt er een afspraak gemaakt voor een ‘beweegadvies op maat’ met o.a. een intakegesprek en een inspanningstest. Het resultaat van deze test vormt het uitgangspunt voor het individuele trainingsprogramma.

INDIVIDUEEL PROGRAMMA

Fitplan werkt met een ‘individueel gezondheid bevorderend bewegingsprogramma’.
Iedere deelnemer werkt met een op maat gemaakt programma – in groepsverband – op een afwisselende manier aan zijn/haar conditie.

Elke les begint met een gezamenlijke warming-up waarna je met een smartcard 20 minuten gaat werken aan het uithoudingsvermogen. Dit gebeurt op de cardio-apparaten, waar een keuze gemaakt kan worden uit: lopen, fietsen, steppen, roeien, mix en de crosstrainer. Daarna wordt er 20 minuten gewerkt op de fysio-apparaten, waarbij de meeste spiergroepen getraind worden.

Tenslotte volgt een gezamenlijke cooling down onder begeleiding van de Fitplan Coach die de groep het gehele uur begeleidt.

VEILIG SPORTEN

Iedere deelnemer heeft een hartslagmeter om optimaal binnen een individueel vastgestelde hartslagzone te kunnen trainen. Loopt de hartslag te hoog op, dan zal de apparatuur de weerstand verlagen. Op deze manier is de training zeer veilig.

Door te werken in kleine groepen van maximaal 22 deelnemers per les, waarborgen de Fitplan Coaches de kwaliteit wat betreft begeleiding en aandacht voor iedere deelnemer.

Met 25 lessen per week is er altijd een moment waarop je onder begeleiding kunt komen sporten. Wil je daarnaast zonder begeleiding sporten op de Fitplan apparaten met je persoonlijke pas, dan kan dit altijd buiten de lestijden om.

FITPLAN LIDMAATSCHAP

Het Fitplan lidmaatschap is een aanvulling op het Premium lidmaatschap. Dit betekent dat je alle faciliteiten van het Premium lidmaatschap – zoals sauna, zwembad en groepslessen –  onbeperkt kunt gebruiken, plus alle bovengenoemde voordelen.

PRIJZEN PER 2020 DeMIX FITPLAN LIDMAATSCHAPPEN:

  • Premium +Fitplan  €37,95 p/m [12 maanden, €30,- inschrijfgeld]
  • Premium + Fitplan €47,95 p/m  [6 maanden, €30,- inschrijfgeld]
  • Premium + Fitplan flexkaart €57,95 [1 maand, geen contract, geen inschrijfgeld]

Ben je eerder lid geweest bij DeMIX Fitness & Leefstijl?
Kom je binnen 6 maanden weer bij ons sporten, dan betaal je géén inschrijfgeld. Kom je tussen 6 en 12 maanden terug, dan ontvang je 50% korting op je inschrijfgeld.

Gezinsregeling: Vanaf de derde persoon op hetzelfde adres betaal je geen inschrijfgeld.

Vakantieregeling: Draag je lidmaatschap tijdens je vakantie over aan een bekende. Minimaal 3 weken per keer, maximaal 2 keer per jaar.