FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE
DeMIX Ron van Leeuwen

Per 1 september kun je weer bij ons terecht voor fysiotherapiebehandelingen. We hebben de tijd genomen om een fijne partner te zoeken en kunnen met gepaste trots en groot enthousiasme aankondigen dat dit Fysiotherapie Ron van Leeuwen is geworden. Ron is sinds jaar en dag een bekende naam in de fysiotherapiewereld en is praktijkeigenaar van Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen in Nieuwegein.

Ron is sinds 1998 werkzaam in Nieuwegein in de wijk Galecop en is sinds 2016 gevestigd in het Zorg- en buurtplein de Galecopperboog. Daarnaast is hij ook docent fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden.

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen is in de loop van de jaren een plek geworden van een omvangrijk team met verschillende specialisaties. We zijn blij dat per 1 september enkele van deze specialisten ook te vinden zijn in DeMIX. Irene Kruijswijk Jansen is aanspreekpunt voor fysiotherapie in de club en houdt iedere dinsdag om 12.00 inloopspreekuur.

Beste nieuwe collega’s en sporters van DeMIX!

Mijn naam is Irene Kruijswijk Jansen en ben werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen. Als opvolger van Mike Geurts zijn we als praktijk de samenwerking aangegaan met DeMIX.

De komende periode ga ik starten om de fysiotherapie binnen DeMIX weer invulling te gaan geven en daar heb ik heel veel zin in. Ik ben een liefhebber van sport en vind het leuk om in zo’n actieve setting aan de slag te mogen gaan. Wat een hoop mogelijkheden hier!

Voor het maken van een afspraak zijn we te bereiken met een Whats App-nummer. Daarnaast hebben we op de dinsdag om 12 uur een inloopspreekuur zodat mensen even kunnen aanwaaien voor een advies, oefening of vraag.  We zullen onze aanwezigheid zo snel mogelijk gaan uitbreiden.

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van (sport) revalidatie en opbouwend te werk gaan om samen je doel te bereiken. Samen aan de slag om de juiste voorwaarden te scheppen om weer goed en zo mogelijk klachtenvrij te bewegen. Ik vind het leuk om samen te werken met alle partijen hier, zowel de verenigingen als fitness coaches en personal trainers.

Mijn specialisaties:

  • Dry needling
  • Triggerpoint therapie
  • Sportrevalidatie
  • Longfysiotherapie (astma, COPD en opbouw na long covid klachten)
  • Claudicatiotherapeut (Chronisch zorgnet)

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan op locatie Merwestein en hoop jullie gauw een keertje te ontmoeten.

Groet Irene

Hallo! Mijn naam is Stefan Nieuwendorp. Misschien ken je mij van de fitnessvloer waar ik al jaren werkzaam ben als coach en manager. Daarnaast ben ik werkzaam als fysiotherapeut in DeMIX.

Hoi! Mijn naam is Danny van Amstel en ik ben op de donderdagen bij DeMIX als (sport)fysiotherapeut. Ik ben inmiddels al 10 jaar in dienst bij Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen en heb in 2018 mijn Master gehaald in de sportfysiotherapie. Zelf heb ik altijd veel gevoetbald maar ben ik op dit moment voornamelijk aan het fitnessen (wellicht hebben jullie mij al zien rondstruinen in DeMIX). Mijn interesses liggen eigenlijk in alles op sportgebied. In mijn werk hoop ik ook zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden (of dit nu om sporten gaat of andere vormen van bewegen).

Naast de reguliere fysiotherapie heb ik mij op verschillende vlakken gespecialiseerd, namelijk:
• Sportblessures
• Peesblessures en revalidatie
• Longfysiotherapie (astma, copd en revalidatie na corona)

• Artrose (voornamelijk knie- en heupslijtage)

• Knieklachten

De komende tijd hoop ik mijn werkzaamheden bij DeMIX uit te kunnen breiden en de verschillende samenwerkingen die mogelijk zijn te gaan ontdekken. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en mocht er iets zijn waar jullie een vraag over hebben, loop dan gerust binnen tijdens het inloopspreekuur of spreek mij aan als je mij ziet lopen!

Groeten Danny

CONTACT

Wegens een technisch probleem is dit contactformulier op dit moment niet actief.

Maak rechtstreeks een afspraak via whatsapp op +31 (0)644635686, mail naar info@fysiotherapiegalecop.nl of ga naar fysiotherapiegalecop.nl/contact

CONTACT

Maak een afspraak via whatsapp op +31 (0)644635686 mail naar info@fysiotherapiegalecop.nl of neem een kijkje op https://www.fysiotherapiegalecop.nl/contact

Wat kun je van ons verwachten?

Ons team van professionals neemt de tijd om je te helpen bij het verminderen van je klachten. Wij kunnen je helpen bij schouderklachten, elleboogklachten, heupklachten, knieklachten, enkelklachten of neurologische aandoeningen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom.
Wij geloven dat het belangrijk is dat je zelf de oorzaak van je klacht volledig begrijpt.Uitleg en advies hoe je de klacht kunt beïnvloeden staan hierin centraal. Daarnaast krijgt je uiteraard oefeningen om de kracht, flexibiliteit en coördinatie te verbeteren.
Naast orthopedische klachten (klachten aan het bewegingsapparaat) is DeMIX Fysiotherapie gespecialiseerd in rugklachten.

Rugcentrum Nieuwegein

Naast orthopedische klachten (klachten aan het bewegingsapparaat) is DeMIX Fysiotherapie gespecialiseerd in rugklachten. Wij maken gebruik van de OriGENE, een trainingsapparaat dat ontwikkeld is om de spieren in het bekken te versterken. Verzwakte bekkenspieren zijn de mogelijke eerste indicatie voor rugklachten.
Je kunt bij ons ook terecht voor een gratis Spinal Mouse Scan meting. De beweeglijkheid en stabiliteit van de rug wordt inzichtelijk gemaakt met een scan waardoor wij kunnen analyseren waar mogelijkheden tot verbetering liggen bij rugklachten.

De plussen van DeMIX Fysiotherapie

+ Geen wachtlijst; behandeling binnen twee werkdagen
+ Ruime openingstijden, ook ’s avonds
+ Geen verwijzing nodig
+ Een omgeving die een gezonde leefstijl stimuleert

Contact

Vul het contactformulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van onze fysiotherapeuten.

Als je vragen hebt of een afspraak wil maken met een van onze therapeuten kunt je contact opnemen met de receptie van DeMIX, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via 030-602 1471.

Rechtstreeks contact opnemen met een therapeut kan ook, dan verzoeken wij je gebruik te maken van mail, WhatsApp of SMS omdat de therapeuten niet altijd in gelegenheid zijn de telefoon op te nemen tijdens behandelingen.

Afspraak maken

Onze Fysiotherapeuten stellen zich voor

Na mijn opleiding te hebben gevolgd bij Thim van der Laan (1988) heb ik jaren met (top)sporters over de hele wereld gewerkt. Van top tennissers, rugbyers en profvoetballers, tot bodybuilders, hardlopers, en vele andere professionals.

Ik ben mij sinds 2010 aan het specialiseren in rugklachten. In 2011 heb ik meegedaan aan een onderzoek i.s.m. specialisten van het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en wetenschappers van de Kromhoutkazerne in Utrecht.  Publicatie hiervan vond plaats in een uitgave van Spine Journal (2012). De uitslag van dit onderzoek gaf mij een nieuwe kijk op het ontstaan en de behandeling van (lage-)rugklachten. Verder behandel ik alle orthopedische klachten en help patiënten met oefentherapie en training.

Als enige fysiotherapeut in Nieuwegein werk ik met het OriGENErugconcept. Centraal staat de behandeling van de klachten met het met het speciaal door defensie ontwikkelde OriGENE-trainingstoestel. Dit zorgt in vrijwel alle gevallen binnen enkele weken nadat de behandeling is gestart voor een aantoonbare vermindering van klachten.

Meer dan de helft van de volwassenen heeft tijdens zijn of haar werkzame leven te maken met  rugklachten. Dit brengt veel ongemak en verzuim met zich mee. Natuurlijk heb je bij rugklachten maar één duidelijke wens: weer zo snel mogelijk soepel en pijnloos kunnen bewegen. Het is wetenschappelijke bewezen dat het OriGENErugconcept rugpijn verhelpt.

Mike Geurtsen
06-218 65 250
mike@DeMIX.nl