demix_simpelste

INFORMATIE HEROPENING

HEROPENING PER WOENSDAG 1 JULI

Protocol

Lees voor je bezoek aan DeMIX het protocol door. Zorg dat je dit protocol te allen tijde naleeft. Je vindt hier meer informatie over het handen wassen, afstand houden, de regels bij gezondheidsklachten en meer.

Luchtbehandeling

We hebben onze installaties laten toetsen. Deze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Dat betekent dat er geen recirculatie plaatsvindt en er 100% buitenlucht wordt gebruikt. Deze systemen zijn uiteraard aangepast aan het protocol. Dat wil zeggen, dat de verversing van de lucht in ons pand op het hoogste niveau is gebracht en er ook buiten openingstijden wordt ververst. Het pand wordt op ieder moment gekoeld.

Incasso

Omdat wij onze deuren mogen heropenen per 1 juli, vindt de incasso voor de maand juli plaats in de laatste week van juni. Zoals je dat ook van ons gewend was voor de sluiting.

Kleedkamers, douches, sauna’s

De kleedkamers en douches zijn in gebruik.
Je mag nog steeds je (kleine) sporttas meenemen naar je groepsles of training om zo drukte in de kleedkamers te voorkomen. We vragen je daarom alleen gebruik te maken van de kleedkamer en douches indien nodig en de looproutes goed te volgen.

Toiletten

Onze toiletten zijn wel in gebruik. Deze dienen door de sporter zelf schoongemaakt te worden voor en na gebruik. Lees het protocol voor meer informatie.

Zonnebank

Onze zonnebanken zijn per 1 juli in gebruik. We treffen ook hier extra hygiënemaatregelen. Online reserveren is verplicht.

Fitnessbegeleiding

Er wordt deze periode zoveel gevraagd van ons personeel dat het in de eerste fase na de heropening geen mogelijkheid is tot live fitnessbegeleiding. Onze coaches zijn uiteraard aanwezig, maar fitnessbegeleiding is uitsluitend online mogelijk. Je kunt voor het maken van een schema contact opnemen via marcha@demix.nl.

Reserveren verplicht

Je bezoek vooraf reserveren is verplicht. Wij dienen op ieder moment een overzicht te hebben van het aantal mensen dat ons komt bezoeken, het aantal mensen dat er in ons pand is, en dienen deze gegevens ten minste 4 weken te bewaren voor het geval er contactonderzoek gedaan dient te worden in het geval van een coronabesmetting.

Uitchecken verplicht

Anders dan normaal is ook uitchecken nu verplicht. Volg de looproutes in het pand (voorste trappenhuis is omhoog, achterste trappenhuis is naar beneden) en verlaat het pand door de tijdelijke uitgang aan de voorzijde. Hier vind je een kaartlezer waarop je, net als bij binnenkomst, je tag/armbandje nog eens dient te scannen.

Aantal reserveringen

Voor zowel fitness als groepslessen geldt dat je maximaal 5 actieve reserveringen kunt hebben. Zodra er een reservering geweest is, kun je direct een nieuwe plaatsen. Je kunt in principe dus een onbeperkt aantal keren per week bij ons trainen, alleen niet meer dan 5 reserveringen vooruit plaatsen.

Je kunt dus ook 2 tijdsblokken achter elkaar reserveren. Je hoeft tussendoor het pand niet te verlaten of uit te checken.

Zwemmen

Zwemmen is mogelijk. Haal vóór het zwemmen een toegangskaartje bij de receptie van DeMIX zodat wij kunnen controleren of je een actief lidmaatschap hebt, en lever deze vervolgens in bij de receptie van Merwestein. Je krijgt dan toegang tot het zwembad via de ingang van Merwestein. Reserveren is verplicht en er is uitsluitend toe- en uitgang via Merwestein. Houd je tijdens je bezoek aan het zwembad aan de daar geldende regels.

Aquasport

Ook als het gaat om de aquasport lessen zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen bij Merwestein. Zodra we deze lessen kunnen hervatten zullen we dit communiceren.

Budo kids

De budo kids lessen zullen tot de zomerstop buiten plaatsvinden. Op deze manier zijn de judo examens ook toegankelijk voor ouders, op gepaste afstand.

Triage

Wij zijn verplicht om triage uit te voeren voor ieder bezoek dat je aan ons brengt. We doen dit middels een melding die je op je telefoon ontvangt vanuit het reserveringssysteem. Heb je je telefoon zo ingesteld dat deze berichten onderdrukt worden, dan willen we je vragen dit opnieuw in te stellen en verantwoordelijkheid te nemen voor het beantwoorden van de triage vragen.

Uren voor de risicogroepen

Er zijn geen speciale risicogroep-uren ingevoerd. Simpelweg omdat er op de dal uren in de club zo weinig mensen aanwezig zijn, dat deze uren geschikt zijn voor de risicogroepen. Zo zijn er iedere dag tussen 12.00 – 17.00 weinig mensen in het pand.

Tag verplicht

Het meebrengen van je tag of polsbandje is verplicht. Evenals het gebruiken van een eigen handdoek en bidon. Buiten de aanvullende regels vanuit het protocol gelden onze eigen huisregels en kledingvoorschriften uiteraard ook nog steeds.

Looproutes

We hebben in het pand looproutes aangebracht om er zo voor te zorgen dat op alle plekken de 1,5M afstand kan worden gewaarborgd. Houd je aan deze routes, ook als dit voor jou “om” is en je het liefst rechtstreeks naar een apparaat zou lopen. Geef elkaar de ruimte, en doe een stapje opzij als je toch iemand treft die gelijktijdig wil passeren.

Toezicht

Op ieder moment is er in de club iemand aanwezig die verantwoordelijk is voor het handhaven van de regels. Ons personeel is te herkennen aan bedrijfskleding of een veiligheidshesje. Volg de instructies van het personeel te allen tijde op. Het niet naleven van het protocol kan leiden tot ontzegging van de toegang tot de club.

Groepslessen

We gaan zoveel mogelijk terug naar het rooster van vóór de sluiting. Uiteraard zijn hier ook aanpassingen nodig om je veiligheid te waarborgen. Zo duren alle lessen (uiteraard m.u.v. de standaard 30 min. lessen) 45 minuten, zodat er voldoende tijd is om de ruimte schoon te maken en de ruimte te verlaten voordat de volgende les start.

Omdat we beschikken over de juiste luchtbehandelingsinstallatie en ruime zalen, is de capaciteit veel groter dan we outdoor konden bieden.

In zaal 1 werken we met vakken van 2.5 M x 2.3 M, in zaal  2 met vakken van 2M x 2.5M en in de spinningzaal zijn 50% van het aantal fietsen in gebruik.

Outdoor lessen

Er zijn nog enkele lessen die in de buitenlucht plaats zullen vinden. Ook voor deze lessen dien je jezelf te registreren met je tag in de club, waarna je buiten op de verzamelplaats kunt wachten op gepaste afstand van je medesporters.

Horeca

Onze horeca is geopend. Je kunt na je training koffie/thee, een eiwitshake etc. gebruiken in DeMIX Lounge. Er zijn vanzelfsprekend minder plaatsen beschikbaar, en ook hier dient de 1.5 meter afstand gehouden te worden.

Het is mogelijk voor je training of les een shake te bestellen, zodat we die – met je naam erop – klaar kunnen zetten bij de uitgang, na je training.

Betaling dient zoveel mogelijk per pin, automatische incasso of per DeMIX tegoed te gebeuren (contactloos). Stort €25,- euro op je DeMIX tegoed, en ontvang €5,- van ons. Je kunt je DeMIX tegoed voor alle aankopen binnen de club gebruiken en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je je portemonnee vergeet.

Bereikbaarheid
We zijn in de eerste fase na de heropening telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-16.00. Per e-mail (receptie@demix.nl) en social media zijn wij altijd bereikbaar en doen ons best om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Zodra onze receptionisten de ruimte hebben om je ook ’s avonds telefonisch te woord te staan verruimen we de tijden direct.

Schoonmaakmiddelen

Voor alle geldende schoonmaakvoorschriften zijn schoonmaakmiddelen aanwezig. We hebben etiketten van deze middelen ter beschikking ter inzage.

Fitplan

Ook de Fitplan lessen starten weer per 1 juli. Er is in het reserveringssysteem onderscheid gemaakt tussen de begeleide en zelfstandig-trainen uren.

UITLEG RESERVERINGSSYSTEEM

Binnen trainen bij DeMIX, per 1 juli, kan uitsluitend met een reservering. Wij dienen op ieder moment een overzicht te hebben van het aantal mensen dat ons komt bezoeken, wie dit zijn en het aantal mensen dat er in ons pand is. We zijn verplicht deze gegevens ten minste 4 weken te bewaren voor het geval er contactonderzoek gedaan moet te worden in het geval van een coronabesmetting.
 
STAP 1: Download de MyWellness app in de appstore. Je herkent de juiste app aan het zwarte blokje met het gele wolkje.

STAP 2: Maak een account aan. Gebruik hierbij het e-mail adres dat bij onze ledenadministratie bekend is. Onze systemen wisselen deze informatie onderling uit om te controleren of je een actief lidmaatschap hebt.

Wil je liever een ander e-mail adres gebruiken, laat ons dit dan even weten per e-mail of social media. Wij passen je e-mail adres dan aan in onze systemen.


STAP 3
: Open de reserveringsagenda en zoek het tijdstip op waarop je wil komen trainen.


STAP 4:
 Klik op de les/training en kies “reserveren”.

Je krijgt nu een bevestiging te zien dat de les is gereserveerd.

Krijg je de melding “omwille van uw lidmaatschap kunt u deze boeking niet uitvoeren”, dan komt je e-mail adres niet overeen met degenen in ons andere systeem. Neem in dat geval contact met ons op, dan maken we het direct voor je in orde.

MAXIMAAL AANTAL RESERVERINGEN
Voor zowel fitness als groepslessen geldt dat je maximaal 5 actieve reserveringen kunt hebben. Zodra er een reservering geweest is, kun je direct een nieuwe plaatsen. Je kunt dus een onbeperkt aantal keren per week bij ons trainen, alleen niet meer dan 5 reserveringen vooruit plaatsen.

De lessen/trainingen komen 7 dagen van tevoren om 07.00 automatisch in de agenda beschikbaar, je kunt daarom tot maximaal 7 dagen vooruit reserveren.


TRIAGE VIA MYWELLNESS

Wij zijn verplicht om triage uit te voeren voor ieder bezoek dat je aan ons brengt. We doen dit middels een melding die je op je telefoon ontvangt vanuit het reserveringssysteem. Heb je je telefoon en/of de app zo ingesteld dat deze berichten onderdrukt worden, dan willen we je vragen dit opnieuw in te stellen en verantwoordelijkheid te nemen voor het beantwoorden van de triage vragen.


FITPLAN LEDEN

Wij zijn ma – vr tussen 09.00 – 16.00 telefonisch bereikbaar voor ondersteuning tijdens het reserveren. Wil je live uitleg, kom dan op maandag, dinsdag of woensdag om 11.30 naar DeMIX, Henk helpt de Fitplan leden dan persoonlijk met hun vragen over de app.


RISICOGROEPEN

Er zijn geen speciale risicogroep-uren ingevoerd. Simpelweg omdat er op de dal-uren in de club zo weinig mensen aanwezig zijn, dat deze uren geschikt zijn voor de risicogroepen. Zo zijn er iedere dag tussen 12.00 – 17.00 weinig mensen in het pand.

Je kunt zelf, per les/training, in de agenda zien hoeveel mensen er op dat moment een reservering hebben, zo houdt je zelf de controle.


VERDIEPINGEN RESERVEREN (KRACHT & CARDIO)

Voor kracht- of cardiotraining kun je een verdieping reserveren. Je reserveert bijvoorbeeld de begane grond, de 1e verdieping of de kelder. In de omschrijving in de app zie je een kort overzicht van de aanwezige materialen en apparatuur per verdieping.

Volgende week zullen we een specifiekere omschrijving en plattegrond per verdieping op de website plaatsen. Zo weet je zeker dat je de juiste verdieping voor jouw training reserveert.


BUFFER

We verzoeken je tijdens de training zoveel op de door jou gereserveerde verdieping te blijven. Zo voorkomen we dat er te veel mensen in 1 ruimte komen. We hebben echter een kleine “buffer” per verdieping zodat je een enkele oefening of cardiosessie kunt combineren met een andere verdieping, doe dit naar eigen inzicht en het devies is altijd “geef elkaar de ruimte”.


AVG

Onze systemen wisselen onderling informatie uit. Je persoonlijke informatie wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden of gedeeld met derden. Je naam en foto zijn zichtbaar in de app, je past dit eenvoudig zelf aan bij “profiel” – “wijzig profiel” – “privacy – instellingen”.

Het volledige privacybeleid vind je in de app.


TEN SLOTTE

Lukt het reserveren niet? Check dan:
1. Heb ik het e-mailadres gebruikt dat bekend is bij DeMIX? (Onze systemen zijn gekoppeld)
2. Heb ik al een (oud) account? (Dubbele accounts werken niet)
3. Heb ik de juiste app gedownload.

Lukt het niet? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.