demix_home_400x400

MAATREGELEN UPDATE

LAATSTE NIEUWS: WOENSDAG 18 NOVEMBER

GROEPSLESSEN & ZWEMMEN

Het werd gisteren bevestigd: Groepslessen zijn weer toegestaan. We gaan hiermee terug naar de regels die twee weken geleden van toepassig waren. Namelijk; maximaal 30 personen per ruimte, op ten minste 1.5M afstand van elkaar. Je kunt de lessen weer reserveren in de MyWellness app.

• Wil je nog niet naar de club komen, of is er een keer geen plek in jouw favoriete les? Geen probleem! We blijven veruit de meeste van onze lessen in zaal 1 livestreamen via DeMIXthuis.

• Doe jij mee aan een challenge? Dan ontvang je nog een bericht over de hervatting van de groepstrainingen en -lessen.

• De outdoor les wordt hervat volgens dezelfde regels als twee weken geleden. In groepjes van 4 personen, strikt gescheiden.

• Zwembad Merwestein opent op 19 november om 07.00 haar deuren weer. Reserveren is nog steeds verplicht, evenals het dragen van een mondkapje (niet tijdens het zwemmen). Reserveer je bezoek via merwestein.nl. Aquasport lessen worden ook hervat vanaf deze datum.

• We ontvangen veel vragen van leden die graag in de groepsleszalen willen blijven trainen op momenten dat er geen les gegeven wordt. We zullen de zalen daarom voorlopig beschikbaar laten in de agenda, zodat je de zaal kunt reserveren wanneer het jou uitkomt. Je kunt hier met de aanwezige groepslesmaterialen en een digitale les van DeMIXthuis je training doen.

Van verdere versoepeling is op dit moment voor ons geen sprake. Zo dienen de kleedkamers gesloten te blijven en is “To Go” vanuit onze horeca niet toegestaan.

GROEPSLESMATERIALEN
– KOOP –

 

Wil jij thuis trainen – met of zonder onze lessen – en heb je materialen nodig?  Ook daar willen we je bij helpen. We hebben met onze leveranciers een mooie ledenkorting afgesproken.

 

XCORE en BRN

Op shopbyhow.nl krijg je 10% korting op alles wanneer je de code DEMIX10 gebruikt bij het afrekenen. Je koopt hier je eigen XCORE buis of BRN setje en doet thuis mee met een van onze vele livestream lessen. Ook andere materialen vind je in de shop.

BODYPUMP en BODYSTEP en BODYSHAPE en GRIT en KRACHTTRAINING

Schaf een Don Oliver Barbell set aan voor €110,-. Je ontvang de stang, 2x 1KG, 2x 2.5KG, 2x 5KG schijven en uiteraard de sluitstukken.
De consumentenprijs bij onze leverancier, Studion is €136,73 + verzendkosten.

Je koopt bij ons een smartstep voor €110,-.
De consumentenprijs bij onze leverancier, Studion is €138,55 + verzendkosten.

Wil jij een barbell én een smartstep, dan betaal je €210,-.
Studion rekent verzendkosten. Deze betaal je bij ons niet, omdat je de spullen op de club kunt ophalen. 

Wil jij een barbell huren, kijk dan eens naar het pakket onderaan deze pagina.

 

BXB en CXWORX

We hebben weerstandsbanden te koop voor €27,95. We hebben een beperkte voorraad zwarte banden, en banden met tijgerprint. Gebruik ze om je benen en billen te trainen, en de oefeningen in de bodyshape, BXB en CXWORX les met weerstand uit te voeren. We zorgen ervoor dat er voldoende lessen online staan om optimaal gebruik te kunnen maken van je band.

Tubes hebben we uitsluitend in de verhuur. Wil jij een tube huren, kijk dan hieronder.

Bestel jouw materiaal alvast via receptie@demix.nl, vermeld hierbij je geboortedatum en je bestelling. 

De materialen zijn beschikbaar vanaf vrijdag 6-11.

demix_verhuur_materiaal-1

GROEPSLESMATERIALEN
– HUUR –

Wil jij de komende twee weken (en de weken daarna bij beperkte capaciteit) thuis trainen, maar vind je het zelf aanschaffen van materialen niet nodig. Dan kun je bij ons voor de komende twee weken een barbell huren. Een set kost €25,- voor 2 weken [Don Oliver Barbell met 2x 1KG 2x 2.5KG]. Huur een tube voor €15,-, voor twee weken.

De uiterste inleverdatum voor alle spullen is 20 november.

CHALLENGES

De lopende challenges en de nieuwe challenges kunnen met een aantal aanpassingen doorgang vinden.

 

SIXPACK CHALLENGE

De startdatum blijft 11 november. De maatregelen hebben effect op 1 van de 6 challengeweken.

Deze eerste week vervangen we de groepstrainingen door trainingen in groepjes van 2 personen. Je kunt hier 2x gebruik van maken in deze week, de agenda voor deelnemers wordt morgen beschikbaar gemaakt, daarnaast wordt er een exclusieve les voor de deelnemers opgenomen en gedeeld in de besloten FB groep.

 

SAMENVATTEND

  • Start 11-11 – onveranderd.
  • Voedingsschema en intake – onveranderd.
  • 11 tot en met 18 november 1:2 trainingen.
  • 11 tot en met 18 november 1 les per week in de FB groep.
  • Vanaf 19-11 – Reguliere circuit lessen. 3x per week.

REBALANCE CHALLENGE

Omdat veel van de deelnemers juist november hadden gekozen als moment voor zichzelf, en we de kick-off al hebben gehad hebben we besloten de challenge met twee weken te verlengen. We schuiven alle lessen die tussen 5-11 en 19-11 vallen twee weken op. In de tussenliggende periode ontvangen de deelnemers 2 lessen van 30 minuten per week per e-mail en in de FB groep. Dit is een extra service om je op het juiste ReBalance pad te houden tot we weer samen mogen komen voor de lessen. De meditatieles van 4-11 gaat wel gewoon door. De maatregelen gaan om 22.00 in.

 

LEEFSTIJL CHALLENGE

Ook hier is er gekozen voor 1:2 trainingen. Er wordt contact met je opgenomen door Marcha om jouw situatie te bespreken.

 

JEUGDSPORT          

Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel. Kinderen met klachten blijven thuis.

De budolessen van Meester Barry gaan dus gewoon door voor alle jeugd tot en met 17 jaar.