demix_welkom_terug_zwart_klein

LAATSTE NIEUWS

Op deze pagina hebben wij de laatste updates voor je verzameld. Zodra er een aanpassing komt in de geldende maatregelen of de mogelijkheden die wij (mogen) bieden, vind je die hier!

LAATSTE UPDATE: 22 juni

SCHOONMAAK

Omdat steeds duidelijker wordt gesteld dat de kans op het overdragen van het virus via oppervlakken nihil is, hebben wij besloten de schoonmaakregels aan te passen. De schoonmaakmaterialen en de palen met torkrollen en sprays blijven gewoon in de club staan, maar het is niet langer verplicht om iedere schijf, handvat en dumbell die je aanraakt te desinfecteren.

Vind jij het fijn om dit wel te doen vóórdat je iets aanraakt, dan staat dit je natuurlijk vrij en zullen wij daar de materialen voor beschikbaar stellen.

Voor de corona maatregelen was in onze huisregels al opgenomen dat je de dingen die je echt vies maakt wel even schoonmaakt. Zoals de cardioapparatuur (zweetdruppels) en de bankjes als je handdoek weg is gegleden en je er met je gel/wax haar op hebt gelegen. Maar dit spreekt – hopen we – voor zich.

Bron: rivm.nl

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/hygiene

MONDKAPJES

Per 26 juni is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke openbare ruimte.

RESERVERINGEN

Omdat wij ervoor moeten zorgen dat 1.5 meter afstand tot elkaar houden goed mogelijk is in de club, is het voor ons nog steeds nodig om van tevoren te weten hoeveel mensen er naar de club komen.

Reserveren is daarom voorlopig nog nodig, maar je mag wel weer wisselen van verdieping tijdens je training. We passen in de loop van de week de looproutes aan en zorgen ervoor dat de deur tussen de eerste verdieping en de kelder open is, evenals de trap naar de functional.

Voor zowel fitness als groepslessen geldt nog steeds dat je maximaal 5 actieve reserveringen kunt hebben. Zodra er een reservering geweest is, kun je direct een nieuwe plaatsen. Je kunt in principe dus een onbeperkt aantal keren per week bij ons trainen, alleen niet meer dan 5 reserveringen vooruit plaatsen.

Je kunt dus ook 2 of meer tijdsblokken achter elkaar reserveren. Je hoeft tussendoor het pand niet te verlaten of uit te checken.

Een blok is 60 minuten.

Weet je niet meer precies hoe het reserveren in zijn werk gaat, lees hier dan alle informatie.

SAUNA

Onze sauna mag na ruim een jaar eindelijk weer open, heerlijk! De regel die echter nog wel geldt is de 1.5 meter afstand onderling. Dat betekent voor onze sauna’s dat er maximaal 2 personen per keer in de cabine mogen zitten. Omdat het voor ons niet haalbaar is om de hele dag aanwezig te zijn in deze ruimte voor controles, vragen we je zelf de verantwoordelijkheid te nemen en de regels na te leven.

Een reservering is nog steeds verplicht voor ieder bezoek. Wij moeten op ieder moment kunnen overleggen wie er bij ons binnen is geweest en in welke ruimte. Je kunt daarom in de MyWellness app de sauna reserveren. Omdat niet iedereen de sauna even lang gebruikt starten we met 2 personen per half uur en zullen dit herzien aan de hand van jullie feedback. 2 blokken aansluitend reserveren kan uiteraard ook. De relaxruimte is vrij te gebruiken, je hoeft na dit half uur dus niet direct de ruimte te verlaten, alleen de cabine wanneer de volgende gebruiker klaarstaat.

De regels in de sauna gelden nog steeds:

 • Douchen verplicht vóór gebruik van de sauna.
 • Geen grote tassen in de relaxruimte.
 • Geen slippers in de sauna.
 • Badkleding toegestaan mits je hier een handdoek overheen draagt.
 • Geen nagels knippen of benen scheren.
 • Respecteer de andere sauna gebruikers en beperk luid praten en andere overlast.
 • De relaxruimte is géén kleedkamer. Omkleden graag in de kleedkamer.
 • Geen mobiele telefoons in de sauna en relaxruimte.

KLEEDKAMERS EN DOUCHES

Ook hier heeft de deur bijna 1.5 jaar dichtgezeten. De kleedkamers, lockers en douches zijn per 5 juni weer in gebruik. Houdt onderling afstand, gebruik een ander bankje/poef als dit mogelijk is en geef elkaar de ruimte. We adviseren zolang er nog regels gelden om zoveel mogelijk thuis om te kleden en gebruik te maken van het toilet. Voorlopig is het daarom toegestaan om een kleine sporttas mee te nemen in de zaal of les.

KRACHTTRAINING

Krachttraining is binnen toegestaan. Er dient 1.5M afstand te worden gehouden. Wij hebben de club weer verdeeld in segmenten zodat de capaciteit zo hoog mogelijk is. Per 5 juni is er meer mogelijk en kan het aantal reserveringen naar 5. Wisselen van ruimte is nog niet mogelijk. Onderaan deze pagina hebben we de verschillende mogelijkheden per ruimte voor je omschreven, evenals in de MyWellness app. Controleer dus goed welke ruimte je reserveert en of de materialen en apparatuur past bij jouw gewenste workout.

GROEPSLESSEN

Groepslessen zijn binnen toegestaan. Er dient 1.5M afstand van elkaar gehouden te worden. Daarom nemen wij de vakken weer in gebruik zoals voor de lockdown.

ZWEMMEN

Banenzwemmen is zowel buiten als binnen weer toegestaan bij Merwestein. Recreatief zwemmen is per 5 juni weer mogelijk.

De kleedhokjes van het zwembad zijn toegankelijk. Voor de geldende protocollen en regels tijdens je bezoek aan het zwembad verwijzen we je naar de website van Merwestein.

Zwemmen is uitsluitend mogelijk met reservering via Merwestein. Op vertoon van je reservering krijg je van ons een zwemkaartje en kun je het zwembad betreden via de ingang van Merwestein. Onze eigen toegang tot het zwembad dient vooralsnog gesloten te blijven. Je kunt het kaartje vlak voor de start van je reservering ophalen bij onze receptie. Je ontvangt van ons maximaal 1 toegangskaartje per dag [i.p.v. 1 kaartje per week tijdens vorige lockdown]. Onze samenwerking met het zwembad is gebaseerd op een aantal bezoeken, deze betalen wij aan het zwembad. In een “normale” situatie mag je met één kaartje zolang binnen blijven als je wil, maar de huidige capaciteit en de voor het zwembad geldende regels maken dat er per gereserveerd blok een kaartje (en dus een betaling) nodig is. Het is voor ons op dit moment niet mogelijk meer dan één toegangskaartje per dag te vergoeden. We hopen op je begrip.

AQUASPORT LESSEN

Per september zullen wij weer de Aquasport lessen geven zoals voorheen. Omdat er nog 4 weken tot onze zomerstop zijn hebben we besloten 4 Aqua Bootcamp lessen te geven als Welkom Terug cadeautje voor onze leden op maandag 7, 14, 21 en 28 juni om 20.00.

Heb je een Premium lidmaatschap? Dan kun bij ons een gratis toegangskaartje voor de les halen, een reservering is echter verplicht via de website van Merwestein vanwege de coronaregels.

JUDO & JIU JITSU LESSEN

Alle budolessen zullen we binnen voortzetten per 5 juni.

ZONNEBANKEN

Onze zonnebanken zijn per 5 juni weer in gebruik. Om alles op één plek en in één app te houden hebben we ervoor gekozen om de reserveringen te laten lopen via de Mywellness app die je ook gebruikt om je sportreserveringen te maken.

Om het overzichtelijk te houden met ons grote aanbod, kun je zelf filters instellen in de app, zodat je in één oogopslag ziet wanneer de zonnebank vrij is.

Voor meer informatie over onze zonnebanken en de mogelijkheden in je lidmaatschap klik je hier.

ACTIES

Natuuuurlijk is er een WELKOM (TERUG) actie. Klik hier voor de voorwaarden.

Voor onze Clubhelden, die ons al die tijd hebben gesteund hebben we een actie + cadeautje. 

ONLINE

Met een Premium lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot DeMIXthuis; het thuisworkout platform van DeMIX, met meer dan 200 lessen in 8 categorieën. Met DeMIXthuis train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt. Zo kun je je livetrainingen in de club aanvullen met workouts in je huiskamer. De lessen in de tent/zaal worden gelivestreamd. Hier lees je hoe je je account activeert.

ROUTING

Je komt de club binnen via de voordeur en kunt de club na je training verlaten via de uitgang aan de zijkant van het pand. Op deze manier worden de bezoekersstromen zoveel mogelijk van elkaar gescheiden. Op sommige plaatsen in het pand is sprake van tweerichtingsverkeer, dit is dan kenbaar gemaakt voor stickers op de vloer. We vragen je om elkaar hier de ruimte te geven en rekening te houden met elkaar.

OPENINGSTIJDEN

Vanaf 19 mei zijn wij weer geopend volgens reguliere openingstijden:

Maandag t/m donderdag 07.00 – 23.00
Vrijdag 07.00 – 22.00
Zaterdag en zondag 08.00 – 18.00

PROTOCOL

Lees de in de club geldende regels voor je bezoek.

TEN SLOTTE

Je mag van ons verwachten dat we ons uiterste best zullen doen om je hier veilig en verantwoord te laten trainen en dat wij alles op alles zullen zetten om zoveel mogelijk capaciteit te bieden binnen de richtlijnen. Wat je van jou verwachten is je medewerking. Probeer waar mogelijk buiten piektijden te reserveren. Kijk, nu de meeste van ons thuiswerken, eens naar de mogelijkheden buiten je reguliere sportuurtje. Houd je aan het protocol, reserveer je training op tijd en volg de instructies van het personeel op. Zo maken we het binnen sporten voor iedereen weer een feestje!

UPDATE: 14 mei

VERSOEPELINGEN

Zou het dan toch écht gaan gebeuren volgende week? Aanstaande dinsdag horen we of we je vanaf woensdag weer binnen mogen verwelkomen. We kunnen niet wachten tot het zover is, maar in de tussentijd vraagt deze kortetermijnbesluitvorming (dinsdag akkoord = woensdag open) veel van ons team als het gaat om planning, roosters maken, de agenda in de app aanpassen, het verslepen van de apparatuur terug naar binnen en het klaar maken van een club die al maanden dicht is. Dit alles doen we met liefde en heel veel sop! We willen alleen om je begrip vragen als het gaat om de reserveringen. 
Het rooster én de capaciteit kunnen flink worden uitgebreid dankzij de op hand zijnde versoepelingen. Alles wordt – per les en krachtblok- met de hand gedaan, en hoewel het bijna altijd goed gaat kán het zijn dat er iets mis gaat als er zoveel wijzigingen aangebracht moeten worden.
We willen je vragen om je reserveringen goed in de gaten te houden. Bij wijzigingen ontvang je een e-mail bericht. Je ontvangt bijvoorbeeld een annulering van een reservering als de starttijd wijzigt, maar dan hebben wij jou wel al op de nieuwe les ingepland. Het is dus even extra opletten tijdens deze overgangsperiode, maar allemaal voor een goed doel: meer lessen en veel meer sportmogelijkheden!
Zodra wij duidelijkheid hebben over de definitieve regels, mogelijkheden en protocollen zullen wij deze met je delen. Dit doen wij per e-mail, social media en op deze pagina. 

UPDATE: 11 mei

ZWEMMEN

Zwemmen in het buitenbad is mogelijk met een reservering via Merwestein. Op vertoon van je reservering krijg je van ons een zwemkaartje, mits je lidmaatschap actief is. Je kunt het kaartje vlak voor de start van je reservering ophalen bij onze receptie. Lever het kaartje in bij de receptie van Merwestein. Je ontvangt hier een bonnetje waarmee je (buitenom) toegang krijgt tot het buitenbad. De te reserveren blokken duren 60 minuten. Je ontvangt van ons maximaal 1 toegangskaartje per dag [i.p.v. 1 kaartje per week tijdens vorige lockdow].

UPDATE: 26 maart
Corona update – Tenten!

KRACHT

We starten met 15 personen per blok. Dit klinkt niet echt spectaculair, maar als je onze openingstijden x 15 reserveringen per uur doet kom je op 1275 reserveringsmogelijkheden per week, en dat is alleen de krachttent. Cardio en groepslessen mag je daar nog bij optellen. Maar meer is altijd beter, dus zodra we kunnen en mogen, zullen we uitbreiden.

De volgende apparatuur staat in de tent:

1. Row
2. Leg extension
3. Leg curl
4. Assisted dip/pull up
5. Laying leg press
6. Bench [station 1]
7. Bench [station 2]
8. Bench [station 3]
9. Dumbell rack [tot 36 KG. Zwaarder op verzoek.]
10. Pulley [station 1]
11. Pulley [station 2]
12. Pulley [station 3]
13. Pulley [station 4]
14. Bench – flat
15. Bench – decline
16. Bench – incline
17. Hipthruster bankje
18. Los functional training materiaal
19. Barbells [incl. EZ/curl bar]
20. Squatrack(s)
21. Assault bike
22. Loopband
23. Preacher curl
24. Hyper extension

We hebben jullie stemmen op de instagram polls zwaar laten wegen en hebben daardoor nu andere keuzes gemaakt dan de vorige keer. Wanneer we zien dat iets veel of juist heel weinig wordt gebruikt kunnen we dit nog omwisselen, schroom dus niet om je wensen door te geven.

Reserveringen kracht: 

De blokken voor krachttraining zijn 60 minuten en het maximale aantal actieve reserveringen is 2. Je kunt daarmee twee aaneensluitende blokken reserveren, of blokken op verschillende dagen. Zodra het blok voorbij is kun je direct een nieuwe reservering plaatsen. Je kunt dus een onbeperkt aantal reserveringen per week plaatsen, maar niet meer dan twee actieve reserveringen tegelijk hebben om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te komen trainen. We voorzien dat dit aantal op de korte termijn opgehoogd kan worden.

CARDIO

Je kunt kiezen uit de crosstrainer, hometrainerfiets, spinningfiets en roeier. Deze blokken zijn 30 minuten en de apparatuur staat bij ons voor de gevel. In de krachttent staat een loopband. Wil je gebruik maken van de loopband, dan dien je dus een krachtreservering te maken. Dit kunnen we op dit moment niet anders doen vanwege de stroomvoorziening. Deze loopband kan ook gebruikt worden voor de warming-up van de krachtsporters, evenals de assaultbike. Cardio kunnen we eenvoudig uitbreiden als er meer vraag is.

GROEPSLESSEN

Het rooster voor de groepslestent vind je hier. Dit rooster is under construction, want we breiden uit waar we kunnen. Meer lessen in de tent betekent wel minder livestreams per week. De lessen die online worden gegeven zullen wel vaker worden geüpload naar DeMIXthuis database. Zo hoef je geen les te missen.

Vanaf a.s. maandag (29 maart) worden de lessen in de tent gegeven. Op tijden dat de tent niet in gebruik is kun je een vak met groepslesmateriaal reserveren om daar zelf te trainen met een laptop/telefoon/tablet en je DeMIXthuis les. Deze vakken kun je reserveren in de MyWellness agenda en zijn te vinden onder “GROEPSLES ZELF TRAINEN”. We gebruiken hoofdtelefoons voor onze lessen zoals de vorige keer.

Groepslessen boven de 26 jaar zijn mogelijk in groepjes van maximaal 4 deelnemers. Waar mogelijk trainen we met meer dan één groepje per les, er zijn echter specifieke eisen waar een les aan moet voldoen om dit mogelijk te maken. Groepslessen tot 27 jaar zijn mogelijk met grotere groepen, deze lessen hebben daarom een aparte vermelding in het rooster. We controleren natuurlijk je leeftijd, dus maak alleen een reservering als je jonger bent dan 27 jaar.

FITPLAN
Henk geeft vanaf april iedere maandag van 11.00 – 12.00 Fitplan les in de krachttent, met een gezamenlijke warming-up en gebruik van de kracht- en cardioapparatuur.

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

We vallen in herhaling, maar moeten het toch gezegd hebben:

 • De club is gesloten voor leden [m.u.v. fysiotherapiepatiënten]. Dit geldt ook voor onze toiletten. Ga dus thuis naar de wc voordat je naar ons komt om te trainen. We vinden dit zelf ook erg vervelend, maar we willen ons graag aan de regels houden kunnen geen uitzonderingen maken.
 • Desinfecteer je handen.
 • Maak de gebruikte materialen schoon.
 • Gebruik van een handdoek is verplicht.
 • Ga niet eerder de tent in dan het door jou gereserveerde tijdstip.
 • Wij lopen controlerondes voor de reserveringen, je hoeft je vooralsnog niet te melden bij de balie en kunt meteen aan de slag als jouw blok start.
 • Water, koffie, thee, eiwitshakes zijn To Go beschikbaar bij onze buitenbalie.
 • Wil je je reservering annuleren, dan kan dit tot 60 minuten voor aanvang via de MyWellness app. Binnen 60 minuten voor je reservering kun je uitsluitend telefonisch afmelden.
 • Dagpassen zijn beschikbaar voor mensen zonder lidmaatschap. Je kunt telefonisch maximaal 24 uur van tevoren een plaats reserveren, omdat onze leden uiteraard voorrang hebben. Je kunt als niet-lid een 10X kaart aanschaffen, hiermee kunnen we je wel in ons systeem registreren zodat je vooruit kunt reserveren volgens de voor leden geldende regels.

Weet je niet meer precies hoe het reserveren in zijn werk gaat, lees hier dan alle informatie.

Wil je direct een reservering plaatsen in de MyWellness app, hef dan je bevriezing op. Dat kan eenvoudig door hier te klikken en ons een berichtje te sturen. Welkom terug!

UPDATE: 10 FEBRUARI

Binnen trainen is bij ons tot ten minste maart 2021 niet toegestaan.

We hebben alle leden de keuze gegeven om hun lidmaatschap te bevriezen, dit kan inmiddels niet meer via het formulier in de e-mail i.v.m. de incassodatum, maar het bevriezen van je lidmaatschap blijft natuurlijk mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op via receptie@demix.nl.

Heb jij onze nieuwsbrieven per e-mail gemist en wil je alle informatie nog eens teruglezen? Kijk dan eens in ons nieuwsbrief archief.

Uiteraard zetten we alles op alles om je in beweging te houden binnen de mogelijkheden die we hebben.

ONLINE

DEMIXthuis

Het thuisworkout platform van DeMIX, met meer dan 200 lessen in 8 categorieën. Met DeMIXthuis train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt.

Via chromecast kun je DeMIXthuis afspelen op je televisie. Een alternatief is natuurlijk inloggen met je laptop en een HDMI kabel gebruiken. Voor apple producten kun je een (gratis) app gebruiken om te casten naar je televisie.

Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap. Hier lees je hoe je je account activeert.

LIVESTREAMS
Naast de opnames van de lessen livestreamen we veel van onze lessen rechtstreeks uit de zaal. Deze livestreams vind je ook op DeMIXthuis. Klik hier voor het livestream rooster van DeMIX Nieuwegein en DeMIX Almere.

TECHNIEKSESSIES
Als aanvulling op de opnames én omdat we jullie niet live kunnen zien en tips kunnen geven waar nodig, voegen we technieksessies toe aan de database. Ons team heeft de BODYPUMP, BRN en BODYATTACK technieksessies alvast voor je opgenomen, en er zullen er meer volgen. Met o.a. de complete uitleg van een correcte clean & press, push-up tips van Henk en de verschillende manieren om de buizen vast te houden in een BRN les. Alles om jou thuis veilig en effectiever te laten trainen.

ENERGIZERS
Kort maar krachtig. Energizers van 15 minuten voor jouw dagelijkse portie beweging. Tijdens het thuiswerken, in de thuisschoolpauze, ’s ochtends direct na het opstaan of ’s avonds nog even snel voor je Netflixmarathon. Er is al-tijd tijd om 15 minuten te bewegen op een dag, en je voelt je er direct lekkerder door, beloofd.

De energizers variëren van coretraining en cardio tot een thuiswerkstretch, balancizer en meditatie. Jij kiest wat, wanneer en hoe vaak.

We posten iedere werkdag een energizer tot we weer open zijn in DeMIX Clubhelden Facebookpagina, en later in DeMIXthuis onder de categorie “specials”.

CHALLENGES
Klik hier voor de huidige challenges.

DeMIXtalks 
Interviews met coaches, collega’s en deskundigen. We maken korte DeMIXtalks met interessante informatie. Je vindt ze terug in DeMIX Clubhelden Facebookpagina. Wie wil jij de volgende keer graag bij ons aan tafel zien? Laat het ons weten!

YouTube
Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

NIET INCASSEREN

[deze button is niet langer beschikbaar]

Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

Don Oliver Barbell set

€110 (normaal €152,23 incl. verzendkosten.)

Les Mills smartstep [uitverkocht]

€110 (Normaal €154,05 incl. verzendkosten.)

Wil jij een barbell én een smartstep,
 dan betaal je €210,-  i.v.m. pakketkorting.

Geef jouw bestelling door via charissa@demix.nl en wij zorgen dat je het voor kerst bij ons kunt ophalen.

XCORE & BRN 

Op shopbyhow.nl krijg je 10% korting op je bestelling. Je koopt er je eigen brn setje, xcore buis en andere functional training artikelen. Mail naar charissa@demix.nl voor de kortingscode.