demix_home_400x400

MAATREGELEN

LAATSTE UPDATE: 10 FEBRUARI

Binnen trainen is bij ons tot ten minste maart 2021 niet toegestaan. Op dit moment trainen wij buiten met maximaal 2 deelnemers per coach en hebben we enkele krachtstations buiten staan.

We hebben alle leden de keuze gegeven om hun lidmaatschap te bevriezen, dit kan inmiddels niet meer via het formulier in de e-mail i.v.m. de incassodatum, maar het bevriezen van je lidmaatschap blijft natuurlijk mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op via receptie@demix.nl.

Heb jij onze nieuwsbrieven per e-mail gemist en wil je alle informatie nog eens teruglezen? Kijk dan eens in ons nieuwsbrief archief.

Uiteraard zetten we alles op alles om je in beweging te houden binnen de mogelijkheden die we hebben.

LIVE

OUTDOOR LESSEN

We geven buiten 1 op 2 lessen. Deze kun je reserveren in de MyWellness app als je een actief lidmaatschap hebt. De lessen die op dit moment beschikbaar zijn:

 • FUNCTIONAL TRAINING – Deze lessen worden door de fitness coaches gegeven en zijn vergelijkbaar met het MIXcircuit en 1 op 2 personal training.
 • BODYSHAPE
 • HIIT TRAINING (GRIT)
 • COMBYFIT
 • BOOTCAMP
 • YOGA/BALANCE
 • MIXFIGHT

KRACHTTRAINING

Ook de krachtsporters kunnen bij ons terecht. We houden uiteraard rekening met de regels en beperkingen. Daarom zijn er twee krachtstations ingericht, buiten. Op een aantal meter afstand en uitsluitend te reserveren per 30 minuten.

Op ieder station vind je een bench, een squatrack, barbell en bumperplates. Je kunt de halter laden tot ten minste 150KG.

Materiaalverzoekjes kunnen we organisatorisch niet aan voldoen, we kunnen dus geen andere materialen voor je pakken of klaarleggen, maar er is altijd een complete workout te maken met de aanwezige materialen.

De oefeningen die je sowieso kunt doen, zijn:

 • SQUATS
 • DEADLIFTS
 • BENCHPRESSES
 • BICEP CURLS
 • TRICEP DIPS
 • BARBELL TRICEP EXTENSION
 • BARBELL PULLOVER
 • OVERHEAD PRESS
 • LATERAL RAISES
 • EN VEEL MEER…!

DE SPELREGELS VAN OUTDOOR SPORTEN

Aan zowel de lessen als de individuele krachttraining zijn – vanzelfsprekend – geen extra kosten verbonden voor leden met een actief lidmaatschap. Je kunt na iedere training een nieuwe reserveringen plaatsen, om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om samen met een instructeur te trainen. Je mag dus zo vaak komen als je wil, zolang er voldoende plek is.

Je vindt het rooster in de MyWellness agenda. Reserveren kan in dit systeem alleen met een actief lidmaatschap. Wil jij je bevriezing opheffen? Geef dit dan even aan ons door.

Heb je een bevriezing op je lidmaatschap en wil je geen gebruik maken van deze lessen en mogelijkheden, dan loopt je bevriezing automatisch door en hoef je verder geen actie te ondernemen.

De club is te allen tijde gesloten voor bezoekers m.u.v. fysiotherapiepatiënten. Er kan daarom geen gebruik gemaakt worden van de toiletten. Ga thuis naar de toilet, kom in je sportkleding naar ons toe en neem een gevulde bidon mee.

Er zijn voldoende desinfectiematerialen aanwezig. De materialen die je gebruikt dien je zelf schoon te maken aan het einde van het door jouw gereserveerde tijdslot.

ONLINE

DEMIXthuis

Het thuisworkout platform van DeMIX, met meer dan 200 lessen in 8 categorieën. Met DeMIXthuis train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt.

Via chromecast kun je DeMIXthuis afspelen op je televisie. Een alternatief is natuurlijk inloggen met je laptop en een HDMI kabel gebruiken. Voor apple producten kun je een (gratis) app gebruiken om te casten naar je televisie.

Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap. Hier lees je hoe je je account activeert.

LIVESTREAMS
Naast de opnames van de lessen livestreamen we veel van onze lessen rechtstreeks uit de zaal. Deze livestreams vind je ook op DeMIXthuis. Klik hier voor het livestream rooster van DeMIX Nieuwegein en DeMIX Almere.

TECHNIEKSESSIES
Als aanvulling op de opnames én omdat we jullie niet live kunnen zien en tips kunnen geven waar nodig, voegen we technieksessies toe aan de database. Ons team heeft de BODYPUMP, BRN en BODYATTACK technieksessies alvast voor je opgenomen, en er zullen er meer volgen. Met o.a. de complete uitleg van een correcte clean & press, push-up tips van Henk en de verschillende manieren om de buizen vast te houden in een BRN les. Alles om jou thuis veilig en effectiever te laten trainen.

 

ENERGIZERS
Kort maar krachtig. Energizers van 15 minuten voor jouw dagelijkse portie beweging. Tijdens het thuiswerken, in de thuisschoolpauze, ’s ochtends direct na het opstaan of ’s avonds nog even snel voor je Netflixmarathon. Er is al-tijd tijd om 15 minuten te bewegen op een dag, en je voelt je er direct lekkerder door, beloofd.

De energizers variëren van coretraining en cardio tot een thuiswerkstretch, balancizer en meditatie. Jij kiest wat, wanneer en hoe vaak.

We posten iedere werkdag een energizer tot we weer open zijn in DeMIX Clubhelden Facebookpagina, en later in DeMIXthuis onder de categorie “specials”.

 

CHALLENGES
De BXB Challenge is inmiddels van start gegaan en in maart volgt de lockdown versie van de ReBalance Challenge en we werken aan de SIXpack Challenge. Voor iedereen die een stok achter de deur nodig heeft combineren we voedingsadvies met live lessen en online coaching. Houd onze social media kanalen in de gaten voor updates en startdata.

 

DeMIXtalks 
Interviews met coaches, collega’s en deskundigen. We maken korte DeMIXtalks met interessante informatie. Je vindt ze terug in DeMIX Clubhelden Facebookpagina. Wie wil jij de volgende keer graag bij ons aan tafel zien? Laat het ons weten!

 

YouTube
Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

NIET INCASSEREN

[deze button is niet langer beschikbaar]

Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

Don Oliver Barbell set

€110 (normaal €152,23 incl. verzendkosten.)

Les Mills smartstep [uitverkocht]

€110 (Normaal €154,05 incl. verzendkosten.)

Wil jij een barbell én een smartstep,
 dan betaal je €210,-  i.v.m. pakketkorting.

Geef jouw bestelling door via charissa@demix.nl en wij zorgen dat je het voor kerst bij ons kunt ophalen.

XCORE & BRN 

Op shopbyhow.nl krijg je 10% korting op je bestelling. Je koopt er je eigen brn setje, xcore buis en andere functional training artikelen. Mail naar charissa@demix.nl voor de kortingscode.

Jeugdlessen

De jeugd (tot en met 17 jaar) mag zijn sportactiviteiten buiten voortzetten. Meester Barry zou Meester Barry niet zijn als hij niet direct alles omgooit om zijn leerlingen toch in beweging te houden. Bekijk hier het aangepaste (buiten)rooster. De lessen voor volwassenen stoppen vanzelfsprekend wel tot 19 januari.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn vanwege de beperkte bezetting telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-16.00 u. Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar.

Dankjewel voor je begrip! Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien je binnenkort graag gezond en wel weer bij ons in de club!

Laat je gegevens achter en wij verwerken dit direct voor je.

Je betaalt de maand januari niet, maar kunt wel vanaf 19 januari weer komen trainen als wij open zijn. Op deze manier is de hele periode dat wij gesloten zijn gecompenseerd en heb je deze weken dus niet betaald.


In verband met de incassodatum is het tot en met 26 december mogelijk om via dit formulier je incasso tegen te houden.
Wil je na 26 december je betaling herzien, neem dan contact met ons op via receptie@demix.nl dan verwerken wij je aanvraag handmatig.

* Heb je bij ons onlangs een lidmaatschap afgesloten voor 6 of 12 maanden en wordt er in deze periode 1 maand niet geïncasseerd; dan verschuift hierdoor de einddatum van jouw lidmaatschap ook met 1 maand.

Mocht je hierover vragen hebben dan kan je deze altijd stellen via annemiek@demix.nl.

Wat we deze periode aanbieden, en wat je moet doen om ons online te volgen lees je hier:

 

DeMIXthuis

Er staan meer dan 150 workouts voor je klaar in DeMIXthuis. Exclusief toegankelijk voor leden uiteraard. Daarnaast voegen we deze weken extra lessen toe. Onze instructeurs gaan de make-up in en komen naar de club om speciale lessen op te nemen. Omdat er geen originele muziek gebruikt mag worden online, hebben zij een paar dagen nodig om de aangepaste lessen te leren en voor te bereiden. Ook de kerstspecial komt jouw kant op via DeMIXthuis. Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap. Hier lees je hoe je je account activeert.

 

YouTube

Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

 

Facebook groep – DeMIX CLUBHELDEN

Er is een Facebookgroep aangemaakt, exclusief voor leden met een actief lidmaatschap, waar je direct in contact bent met onze coaches en je extra workout- en voedingadvies ontvangt om deze weken in beweging te blijven.

 

Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

Don Oliver Barbell set

€110 (normaal €152,23 incl. verzendkosten.)

Les Mills smartstep

€110 (Normaal €154,05 incl. verzendkosten.)

Wil jij een barbell én een smartstep,
 dan betaal je €210,-  i.v.m. pakketkorting.

Geef jouw bestelling door via charissa@demix.nl en wij zorgen dat je het voor kerst bij ons kunt ophalen.

XCORE & BRN 

Op shopbyhow.nl krijg je 10% korting op je bestelling wanneer je de code demix10 gebruikt bij het afrekenen. Je koopt er je eigen brn setje, xcore buis en andere functional training artikelen.

Jeugdlessen

De jeugd (tot en met 17 jaar) mag zijn sportactiviteiten buiten voortzetten. Meester Barry zou Meester Barry niet zijn als hij niet direct alles omgooit om zijn leerlingen toch in beweging te houden. Bekijk hier het aangepaste (buiten)rooster. De lessen voor volwassenen stoppen vanzelfsprekend wel tot 19 januari.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn vanwege de beperkte bezetting telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-16.00 u. Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar.

Dankjewel voor je begrip! Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien je binnenkort graag gezond en wel weer bij ons in de club!

 

Laat je gegevens achter en wij verwerken dit direct voor je.

Je betaalt de maand januari niet, maar kunt wel vanaf 19 januari weer komen trainen als wij open zijn. Op deze manier is de hele periode dat wij gesloten zijn gecompenseerd en heb je deze weken dus niet betaald.


In verband met de incassodatum is het tot en met 26 december mogelijk om via dit formulier je incasso tegen te houden.

* Heb je bij ons onlangs een lidmaatschap afgesloten voor 6 of 12 maanden en wordt er in deze periode 1 maand niet geïncasseerd; dan verschuift hierdoor de einddatum van jouw lidmaatschap ook met 1 maand.

Mocht je hierover vragen hebben dan kan je deze altijd stellen via annemiek@demix.nl.

Wat we deze periode aanbieden, en wat je moet doen om ons online te volgen lees je hier:

 • DeMIXthuis

Er staan meer dan 150 workouts voor je klaar in DeMIXthuis. Exclusief toegankelijk voor leden uiteraard. Daarnaast voegen we deze weken extra lessen toe. Onze instructeurs gaan de make-up in en komen naar de club om speciale lessen op te nemen. Omdat er geen originele muziek gebruikt mag worden online, hebben zij een paar dagen nodig om de aangepaste lessen te leren en voor te bereiden. Ook de kerstspecial komt jouw kant op via DeMIXthuis. Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap.Lees hier hoe je je account activeert.

 • YouTube

Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

 • Facebook groep – DeMIX CLUBHELDEN

Er is een Facebookgroep aangemaakt, exclusief voor leden met een actief lidmaatschap, waar je direct in contact bent met onze coaches en je extra workout- en voedingadvies ontvangt om deze weken in beweging te blijven.

 • Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

Wil jij een barbell én een smartstep, dan betaal je €210,- i.v.m. pakketkorting.

Geef jouw bestelling door via charissa@demix.nl en wij zorgen dat je het voor kerst bij ons kunt ophalen.

 

 • Uitleen materialen

We hebben een aantal verzoeken ontvangen voor het lenen van materialen. Dit is voor ons, net als tijdens de vorige sluiting, niet haalbaar. Het is dus niet mogelijk om spullen van ons te lenen.