demix_welkom_terug_zwart_klein

LAATSTE NIEUWS

Op deze pagina hebben wij de laatste updates voor je verzameld. Zodra er een aanpassing komt in de geldende maatregelen of de mogelijkheden die wij (mogen) bieden, vind je die hier!

LAATSTE UPDATE: 28 september

CORONATOEGANGSBEWIJS

Er was wat onduidelijkheid over onze horeca, omdat we verschillende keren zijn bestempeld als “horeca”, toen als “sportkantine” en later als iets wat daar tussenin valt en waar niets – ook geen To Go – toegestaan was.

Nu is er duidelijkheid. We willen het niet, maar we moeten wel. We hebben van onze brancheorganisatie bevestigd gekregen dat ook voor onze horeca het coronatoegangsbewijs verplicht is. Dit geldt alleen voor het zittend een consumptie gebruiken aan één van de tafels. Ons menu is ook beschikbaar To Go, en daar is geen CTB op van toepassing. Wij zorgen voor twee statafels waar je deze To Go consumpties (kort, staand) kunt nuttigen zonder overleg van een CTB.

We benadrukken dat het coronatoegangsbewijs bij DeMIX uitsluitend geldt voor het zitten in onze horeca (achter het blauwe lint dat we moeten spannen). Het geldt nadrukkelijk NIET voor:

 • Fitness
 • Groepsfitness
 • Zwemmen
 • Saunagebruik
 • Zonnebankgebruik

We weten dat de meningen over het coronatoegangsbewijs uiteenlopen en er fanatiek over wordt gediscussieerd. Als dit met respect gebeurt zijn we hier een groot voorstander van. We vragen je in acht te nemen dat ons receptieteam door ons wordt gevraagd deze regels te handhaven en hier zelf geen invloed op heeft. Wil of kun je geen CTB overleggen, maak dan gebruik van onze andere opties.

* De regels gelden voor alle bezoekers van onze horeca. Dus ook voor ons personeel en de budo-ouders die naar hun kids willen kijken in de horeca en daarbij plaats willen nemen aan een tafel (met of zonder consumptie).

1.5M AFSTAND  

De verplichte anderhalve meter afstand waar wij intussen haast aan gewend zijn komt per 25 september te vervallen. Dat betekent voor een aantal plekken in ons pand dat de capaciteit weer omhoog mag en dat niet voor alle activiteiten een reservering noodzakelijk is. Lees per afdeling wat dit betekent:


ROUTING

Met het vervallen van de 1.5M regel wordt onze voordeur ook weer gewoon de in- én uitgang. De deur aan de zijkant van het pand is niet meer in gebruik als uitgang na 25 september.

 

KRACHTTRAINING

Vanwege het vervallen van de 1.5M regel is het per 25 september niet langer noodzakelijk een reservering te plaatsen wanneer je gebruik wil maken van de fitnesszalen.


GROEPSLESSEN

In zaal 1 behouden wij op veler verzoek de vakken voor tenminste nog een aantal weken. Omdat de wachtlijsten vanwege het bijplaatsen van zoveel lessen tot een minimum beperkt zijn is dit voor ons haalbaar en we willen graag dat iedereen met een veilig gevoel deel kan nemen aan de lessen. In de meeste lessen zijn op dit moment nog plaatsen beschikbaar als de les start. Houd daarom de app goed in de gaten en meld jezelf tijdig af als je verhinderd bent.

In zaal 2 zetten we de eerste stappen naar de verhoging van de capaciteit. Vanaf maandag 4 oktober zijn hier de vakken weg. Wel is het nog nodig om te reserveren om de drukte in de zaal enigszins te controleren. De capaciteit gaat in deze zaal van 22 naar 30 personen.


FUNCTIONAL TRAINING

In de kelder verdwijnen de vakken en wordt de capaciteit per les opgehoogd. Een reservering plaatsen voor deze les blijft nog even nodig. Voordat we het reserveringssysteem invoerden was het al noodzakelijk om op tijd een kaartje voor de functional- en circuitles te bemachtigen. Om te voorkomen dat er iemand misgrijpt en niet mee kan doen is het blijven gebruiken van het reserveringssysteem een mooie oplossing.


FITPLAN

Vanwege het vervallen van de 1.5M regel is het per 25 september niet langer noodzakelijk een reservering te plaatsen wanneer je gebruik wil maken van de Fitplan apparatuur of de Fitplan lessen. Klik hier voor het rooster.


ZWEMMEN

Vanaf zaterdag 25 september heb je geen reservering meer nodig voor het vrij zwemmen/banen zwemmen. Ook gaat dan na ruim 1,5 jaar weer onze eigen toegangsdeur open.
Je kunt vanaf dan gewoon weer als DeMIX lid via onze eigen deur de zwembadruimte betreden. Je hoeft geen kaartje meer te halen bij de receptie voor het vrij zwemmen/banen zwemmen. Uiteraard blijft het mogelijk om de ingang van Merwestein te gebruiken, kom dan wel vooraf even een zwemkaartje halen.
Let op! Via onze zwembad toegang zijn geen gewone (sport-)schoenen toegestaan

AQUASPORT LESSEN

Voor deelname aan aquasport lessen blijft het noodzakelijk om je deelname kaartje vooraf te halen bij onze receptie. Dit was ook het geval voor de coronaperiode. Je kunt gebruik maken van onze eigen zwembaddeur.

Heb je een Premium plus lidmaatschap? Dan kun je bij ons een gratis toegangskaartje voor de les halen. Tevens kan je aquasporten met de Smallgroup-rittenkaart.

JUDO & JIU JITSU LESSEN

Voor de judo en jiu-jitsu lessen vervalt het verplicht reserveren per 25 september.


RESERVERINGEN

Samenvattend is het voor deze activiteiten vooralsnog nodig een reservering te plaatsen zoals je dat gewend bent:

 • Groepslessen m.u.v. judo en jiu jitsu
 • Zonnebank
 • Sauna
 • Zwemmen (via Merwestein)
 • Aquasport (via Merwestein)

Voor alle andere activiteiten vervalt het reserveren per 25 september.


SCHOONMAAK

De schoonmaakmaterialen en de palen met torkrollen en sprays blijven gewoon in de club staan, maar het is niet verplicht om iedere schijf, handvat en dumbell die je aanraakt te desinfecteren.

Vind jij het fijn om dit wel te doen vóórdat je iets aanraakt, dan staat dit je natuurlijk vrij en zullen wij daar de materialen voor beschikbaar stellen.

Voor de corona maatregelen was in onze huisregels al opgenomen dat je de dingen die je echt vies maakt wel even schoonmaakt. Zoals de cardioapparatuur (zweetdruppels) en de bankjes als je handdoek weg is gegleden en je er met je gel/wax haar op hebt gelegen. Maar dit spreekt – hopen we – voor zich.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/hygiene

Bron: rivm.nl


MONDKAPJES

Per 26 juni 2021 is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in de publieke openbare ruimte.


SAUNA

We hebben bevestigd gekregen dat verplicht reserveren én de 1.5M regel beide zijn vervallen voor saunagebruik. Dat betekent dat we per direct de reserveringen uit het systeem verwijderen.

Vind jij het fijn om op rustigere momenten de sauna te gebruiken, kom dan – indien mogelijk – tussen 11.00 en 19.00.

De reguliere saunaregels zijn uiteraard nog wel van toepassing:

 • Geen grote tassen in de relaxruimte.
 • Douchen verplicht vóór gebruik van de sauna.
 • Geen slippers in de sauna.
 • Badkleding toegestaan mits je hier een handdoek overheen draagt.
 • Geen nagels knippen of benen scheren.
 • Respecteer de andere sauna gebruikers en beperk luid praten en andere overlast.
 • De relaxruimte is géén kleedkamer. Omkleden graag in de kleedkamer.
 • Geen mobiele telefoons in de sauna en relaxruimte

Omdat het voor ons niet haalbaar is om de hele dag aanwezig te zijn in deze ruimte voor controles, vragen we je zelf de verantwoordelijkheid te nemen en de regels na te leven.


ZONNEBANKEN

Een zonnebank reserveren is bij ons al jaren nodig als je deze wil gebruiken. Om alles op één plek en in één app te houden hebben we ervoor gekozen om de reserveringen te laten lopen via de Mywellness app die je ook gebruikt om je sportreserveringen te maken.

Om het overzichtelijk te houden met ons grote aanbod, kun je zelf filters instellen in de app, zodat je in één oogopslag ziet wanneer de zonnebank vrij is.

Voor meer informatie over onze zonnebanken en de mogelijkheden in je lidmaatschap klik je hier.


ONLINE

Met een Premium lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot DeMIXthuis; het thuisworkout platform van DeMIX, met meer dan 200 lessen in 8 categorieën. Met DeMIXthuis train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt. Zo kun je je livetrainingen in de club aanvullen met workouts in je huiskamer. De lessen in de tent/zaal worden gelivestreamd. Hier lees je hoe je je account activeert.


OPENINGSTIJDEN

Wij zijn geopend volgens reguliere openingstijden:

Maandag t/m donderdag 07.00 – 23.00
Vrijdag 07.00 – 22.00
Zaterdag en zondag 08.00 – 18.00

UPDATE: 14 mei

VERSOEPELINGEN

Zou het dan toch écht gaan gebeuren volgende week? Aanstaande dinsdag horen we of we je vanaf woensdag weer binnen mogen verwelkomen. We kunnen niet wachten tot het zover is, maar in de tussentijd vraagt deze kortetermijnbesluitvorming (dinsdag akkoord = woensdag open) veel van ons team als het gaat om planning, roosters maken, de agenda in de app aanpassen, het verslepen van de apparatuur terug naar binnen en het klaar maken van een club die al maanden dicht is. Dit alles doen we met liefde en heel veel sop! We willen alleen om je begrip vragen als het gaat om de reserveringen. 
Het rooster én de capaciteit kunnen flink worden uitgebreid dankzij de op hand zijnde versoepelingen. Alles wordt – per les en krachtblok- met de hand gedaan, en hoewel het bijna altijd goed gaat kán het zijn dat er iets mis gaat als er zoveel wijzigingen aangebracht moeten worden.
We willen je vragen om je reserveringen goed in de gaten te houden. Bij wijzigingen ontvang je een e-mail bericht. Je ontvangt bijvoorbeeld een annulering van een reservering als de starttijd wijzigt, maar dan hebben wij jou wel al op de nieuwe les ingepland. Het is dus even extra opletten tijdens deze overgangsperiode, maar allemaal voor een goed doel: meer lessen en veel meer sportmogelijkheden!
Zodra wij duidelijkheid hebben over de definitieve regels, mogelijkheden en protocollen zullen wij deze met je delen. Dit doen wij per e-mail, social media en op deze pagina. 

UPDATE: 11 mei

ZWEMMEN

Zwemmen in het buitenbad is mogelijk met een reservering via Merwestein. Op vertoon van je reservering krijg je van ons een zwemkaartje, mits je lidmaatschap actief is. Je kunt het kaartje vlak voor de start van je reservering ophalen bij onze receptie. Lever het kaartje in bij de receptie van Merwestein. Je ontvangt hier een bonnetje waarmee je (buitenom) toegang krijgt tot het buitenbad. De te reserveren blokken duren 60 minuten. Je ontvangt van ons maximaal 1 toegangskaartje per dag [i.p.v. 1 kaartje per week tijdens vorige lockdow].