demix_home_400x400

MAATREGELEN

LAATSTE UPDATE: 27 maart

** BELANGRIJK BERICHT OVER DE RESERVERINGEN VAN MORGEN 28 MAART **

 

Als je geen reservering hebt staan voor morgen kun je dit berichtje gewoon overslaan. Als je wél komt trainen morgen, lees dan even verder.

Zojuist is duidelijk geworden dat ons reserveringssysteem problemen heeft met het verwerken van de overgang van winter- naar zomertijd. Daarom wijken de tijdstippen in de agenda morgen één uur af van de realiteit.

VOORBEELD 1:

De RPM les van Philippe is op zondag altijd om 09.30. Zo staat deze les ook in ons systeem. Als je deze opzoekt in de ledenagenda staat deze echter op 10.30. Als je boekt ontvang je een bevestiging voor 09.30. De les wordt dus om 09.30 gegeven!

VOORBEELD 2:

We zijn om 09.00 open op zondag, dus ook morgen. In de ledenagenda is echter een krachttent reservering pas mogelijk vanaf 10.00. Je ontvangt dan wederom wel een bevestiging voor 09.00. Wij zijn er dus van 09.00 – 13.00, niet van 10.00-14.00.

WAT NU?
Het tijdstip in het lesrooster én je bevestiging/push-melding is het juiste tijdstip. Houd dit tijdstip aan, anders ben je een uur te laat voor je reservering. We zullen er uiteraard alles aan doen om ook de mensen die op het verkeerde tijdstip komen de mogelijkheid te bieden om te trainen, maar vanwege de maximale groepsgrootte in de lessen kunnen we dit niet altijd mogelijk maken.

HEB JE EEN RESERVERING VOOR 10.00 GEMAAKT.
KOM DAN OM 09.00 ZOALS AANGEGEVEN IN DE BEVESTIGING. Handmatig kunnen wij dit niet aanpassen zonder jullie reserveringen te verwijderen, daarom proberen we vandaag zoveel mogelijk mensen te bereiken via e-mail, MyWellness, telefoon en social media. Ken je iemand die morgen bij ons komt trainen? Deel dit berichtje dan met hem/haar.

Excuus voor het ongemak!

Lesrooster

Info op Facebook

UPDATE: 11 mei

ZWEMMEN

Zwemmen in het buitenbad is mogelijk met een reservering via Merwestein. Op vertoon van je reservering krijg je van ons een zwemkaartje, mits je lidmaatschap actief is. Je kunt het kaartje vlak voor de start van je reservering ophalen bij onze receptie. Lever het kaartje in bij de receptie van Merwestein. Je ontvangt hier een bonnetje waarmee je (buitenom) toegang krijgt tot het buitenbad. De te reserveren blokken duren 60 minuten. Je ontvangt van ons maximaal 1 toegangskaartje per dag. Vanwege de controle die wij uit moeten voeren is het niet mogelijk om voor of na onze openingstijden te zwemmen, maar we verwachten (fingers crossed) dat wij volgende week of de week daarop weer om 07.00 open mogen.

UPDATE: 26 maart
Corona update – Tenten!

KRACHT

We starten met 15 personen per blok. Dit klinkt niet echt spectaculair, maar als je onze openingstijden x 15 reserveringen per uur doet kom je op 1275 reserveringsmogelijkheden per week, en dat is alleen de krachttent. Cardio en groepslessen mag je daar nog bij optellen. Maar meer is altijd beter, dus zodra we kunnen en mogen, zullen we uitbreiden.

De volgende apparatuur staat in de tent:

1. Row
2. Leg extension
3. Leg curl
4. Assisted dip/pull up
5. Laying leg press
6. Bench [station 1]
7. Bench [station 2]
8. Bench [station 3]
9. Dumbell rack [tot 36 KG. Zwaarder op verzoek.]
10. Pulley [station 1]
11. Pulley [station 2]
12. Pulley [station 3]
13. Pulley [station 4]
14. Bench – flat
15. Bench – decline
16. Bench – incline
17. Hipthruster bankje
18. Los functional training materiaal
19. Barbells [incl. EZ/curl bar]
20. Squatrack(s)
21. Assault bike
22. Loopband
23. Preacher curl
24. Hyper extension

We hebben jullie stemmen op de instagram polls zwaar laten wegen en hebben daardoor nu andere keuzes gemaakt dan de vorige keer. Wanneer we zien dat iets veel of juist heel weinig wordt gebruikt kunnen we dit nog omwisselen, schroom dus niet om je wensen door te geven.

Reserveringen kracht: 

De blokken voor krachttraining zijn 60 minuten en het maximale aantal actieve reserveringen is 2. Je kunt daarmee twee aaneensluitende blokken reserveren, of blokken op verschillende dagen. Zodra het blok voorbij is kun je direct een nieuwe reservering plaatsen. Je kunt dus een onbeperkt aantal reserveringen per week plaatsen, maar niet meer dan twee actieve reserveringen tegelijk hebben om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te komen trainen. We voorzien dat dit aantal op de korte termijn opgehoogd kan worden.

CARDIO

Je kunt kiezen uit de crosstrainer, hometrainerfiets, spinningfiets en roeier. Deze blokken zijn 30 minuten en de apparatuur staat bij ons voor de gevel. In de krachttent staat een loopband. Wil je gebruik maken van de loopband, dan dien je dus een krachtreservering te maken. Dit kunnen we op dit moment niet anders doen vanwege de stroomvoorziening. Deze loopband kan ook gebruikt worden voor de warming-up van de krachtsporters, evenals de assaultbike. Cardio kunnen we eenvoudig uitbreiden als er meer vraag is.

GROEPSLESSEN

Het rooster voor de groepslestent vind je hier. Dit rooster is under construction, want we breiden uit waar we kunnen. Meer lessen in de tent betekent wel minder livestreams per week. De lessen die online worden gegeven zullen wel vaker worden geüpload naar DeMIXthuis database. Zo hoef je geen les te missen.

Vanaf a.s. maandag (29 maart) worden de lessen in de tent gegeven. Op tijden dat de tent niet in gebruik is kun je een vak met groepslesmateriaal reserveren om daar zelf te trainen met een laptop/telefoon/tablet en je DeMIXthuis les. Deze vakken kun je reserveren in de MyWellness agenda en zijn te vinden onder “GROEPSLES ZELF TRAINEN”. We gebruiken hoofdtelefoons voor onze lessen zoals de vorige keer.

Groepslessen boven de 26 jaar zijn mogelijk in groepjes van maximaal 4 deelnemers. Waar mogelijk trainen we met meer dan één groepje per les, er zijn echter specifieke eisen waar een les aan moet voldoen om dit mogelijk te maken. Groepslessen tot 27 jaar zijn mogelijk met grotere groepen, deze lessen hebben daarom een aparte vermelding in het rooster. We controleren natuurlijk je leeftijd, dus maak alleen een reservering als je jonger bent dan 27 jaar.

FITPLAN
Henk geeft vanaf april iedere maandag van 11.00 – 12.00 Fitplan les in de krachttent, met een gezamenlijke warming-up en gebruik van de kracht- en cardioapparatuur.

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

We vallen in herhaling, maar moeten het toch gezegd hebben:

 • De club is gesloten voor leden [m.u.v. fysiotherapiepatiënten]. Dit geldt ook voor onze toiletten. Ga dus thuis naar de wc voordat je naar ons komt om te trainen. We vinden dit zelf ook erg vervelend, maar we willen ons graag aan de regels houden kunnen geen uitzonderingen maken.
 • Desinfecteer je handen.
 • Maak de gebruikte materialen schoon.
 • Gebruik van een handdoek is verplicht.
 • Ga niet eerder de tent in dan het door jou gereserveerde tijdstip.
 • Wij lopen controlerondes voor de reserveringen, je hoeft je vooralsnog niet te melden bij de balie en kunt meteen aan de slag als jouw blok start.
 • Water, koffie, thee, eiwitshakes zijn To Go beschikbaar bij onze buitenbalie.
 • Wil je je reservering annuleren, dan kan dit tot 60 minuten voor aanvang via de MyWellness app. Binnen 60 minuten voor je reservering kun je uitsluitend telefonisch afmelden.
 • Dagpassen zijn beschikbaar voor mensen zonder lidmaatschap. Je kunt telefonisch maximaal 24 uur van tevoren een plaats reserveren, omdat onze leden uiteraard voorrang hebben. Je kunt als niet-lid een 10X kaart aanschaffen, hiermee kunnen we je wel in ons systeem registreren zodat je vooruit kunt reserveren volgens de voor leden geldende regels.

Weet je niet meer precies hoe het reserveren in zijn werk gaat, lees hier dan alle informatie.

Wil je direct een reservering plaatsen in de MyWellness app, hef dan je bevriezing op. Dat kan eenvoudig door hier te klikken en ons een berichtje te sturen. Welkom terug!

UPDATE: 10 FEBRUARI

Binnen trainen is bij ons tot ten minste maart 2021 niet toegestaan.

We hebben alle leden de keuze gegeven om hun lidmaatschap te bevriezen, dit kan inmiddels niet meer via het formulier in de e-mail i.v.m. de incassodatum, maar het bevriezen van je lidmaatschap blijft natuurlijk mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op via receptie@demix.nl.

Heb jij onze nieuwsbrieven per e-mail gemist en wil je alle informatie nog eens teruglezen? Kijk dan eens in ons nieuwsbrief archief.

Uiteraard zetten we alles op alles om je in beweging te houden binnen de mogelijkheden die we hebben.

ONLINE

DEMIXthuis

Het thuisworkout platform van DeMIX, met meer dan 200 lessen in 8 categorieën. Met DeMIXthuis train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt.

Via chromecast kun je DeMIXthuis afspelen op je televisie. Een alternatief is natuurlijk inloggen met je laptop en een HDMI kabel gebruiken. Voor apple producten kun je een (gratis) app gebruiken om te casten naar je televisie.

Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap. Hier lees je hoe je je account activeert.

LIVESTREAMS
Naast de opnames van de lessen livestreamen we veel van onze lessen rechtstreeks uit de zaal. Deze livestreams vind je ook op DeMIXthuis. Klik hier voor het livestream rooster van DeMIX Nieuwegein en DeMIX Almere.

TECHNIEKSESSIES
Als aanvulling op de opnames én omdat we jullie niet live kunnen zien en tips kunnen geven waar nodig, voegen we technieksessies toe aan de database. Ons team heeft de BODYPUMP, BRN en BODYATTACK technieksessies alvast voor je opgenomen, en er zullen er meer volgen. Met o.a. de complete uitleg van een correcte clean & press, push-up tips van Henk en de verschillende manieren om de buizen vast te houden in een BRN les. Alles om jou thuis veilig en effectiever te laten trainen.

ENERGIZERS
Kort maar krachtig. Energizers van 15 minuten voor jouw dagelijkse portie beweging. Tijdens het thuiswerken, in de thuisschoolpauze, ’s ochtends direct na het opstaan of ’s avonds nog even snel voor je Netflixmarathon. Er is al-tijd tijd om 15 minuten te bewegen op een dag, en je voelt je er direct lekkerder door, beloofd.

De energizers variëren van coretraining en cardio tot een thuiswerkstretch, balancizer en meditatie. Jij kiest wat, wanneer en hoe vaak.

We posten iedere werkdag een energizer tot we weer open zijn in DeMIX Clubhelden Facebookpagina, en later in DeMIXthuis onder de categorie “specials”.

CHALLENGES
Klik hier voor de huidige challenges.

DeMIXtalks 
Interviews met coaches, collega’s en deskundigen. We maken korte DeMIXtalks met interessante informatie. Je vindt ze terug in DeMIX Clubhelden Facebookpagina. Wie wil jij de volgende keer graag bij ons aan tafel zien? Laat het ons weten!

YouTube
Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

NIET INCASSEREN

[deze button is niet langer beschikbaar]

Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

Don Oliver Barbell set

€110 (normaal €152,23 incl. verzendkosten.)

Les Mills smartstep [uitverkocht]

€110 (Normaal €154,05 incl. verzendkosten.)

Wil jij een barbell én een smartstep,
 dan betaal je €210,-  i.v.m. pakketkorting.

Geef jouw bestelling door via charissa@demix.nl en wij zorgen dat je het voor kerst bij ons kunt ophalen.

XCORE & BRN 

Op shopbyhow.nl krijg je 10% korting op je bestelling. Je koopt er je eigen brn setje, xcore buis en andere functional training artikelen. Mail naar charissa@demix.nl voor de kortingscode.

Jeugdlessen

De jeugd (tot en met 17 jaar) mag zijn sportactiviteiten buiten voortzetten. Meester Barry zou Meester Barry niet zijn als hij niet direct alles omgooit om zijn leerlingen toch in beweging te houden. Bekijk hier het aangepaste (buiten)rooster. De lessen voor volwassenen stoppen vanzelfsprekend wel tot 19 januari.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn vanwege de beperkte bezetting telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-16.00 u. Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar.

Dankjewel voor je begrip! Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien je binnenkort graag gezond en wel weer bij ons in de club!

Laat je gegevens achter en wij verwerken dit direct voor je.

Je betaalt de maand januari niet, maar kunt wel vanaf 19 januari weer komen trainen als wij open zijn. Op deze manier is de hele periode dat wij gesloten zijn gecompenseerd en heb je deze weken dus niet betaald.


In verband met de incassodatum is het tot en met 26 december mogelijk om via dit formulier je incasso tegen te houden.
Wil je na 26 december je betaling herzien, neem dan contact met ons op via receptie@demix.nl dan verwerken wij je aanvraag handmatig.

* Heb je bij ons onlangs een lidmaatschap afgesloten voor 6 of 12 maanden en wordt er in deze periode 1 maand niet geïncasseerd; dan verschuift hierdoor de einddatum van jouw lidmaatschap ook met 1 maand.

Mocht je hierover vragen hebben dan kan je deze altijd stellen via annemiek@demix.nl.

Wat we deze periode aanbieden, en wat je moet doen om ons online te volgen lees je hier:

 

DeMIXthuis

Er staan meer dan 150 workouts voor je klaar in DeMIXthuis. Exclusief toegankelijk voor leden uiteraard. Daarnaast voegen we deze weken extra lessen toe. Onze instructeurs gaan de make-up in en komen naar de club om speciale lessen op te nemen. Omdat er geen originele muziek gebruikt mag worden online, hebben zij een paar dagen nodig om de aangepaste lessen te leren en voor te bereiden. Ook de kerstspecial komt jouw kant op via DeMIXthuis. Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap. Hier lees je hoe je je account activeert.

 

YouTube

Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

 

Facebook groep – DeMIX CLUBHELDEN

Er is een Facebookgroep aangemaakt, exclusief voor leden met een actief lidmaatschap, waar je direct in contact bent met onze coaches en je extra workout- en voedingadvies ontvangt om deze weken in beweging te blijven.

 

Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

Don Oliver Barbell set

€110 (normaal €152,23 incl. verzendkosten.)

Les Mills smartstep

€110 (Normaal €154,05 incl. verzendkosten.)

Wil jij een barbell én een smartstep,
 dan betaal je €210,-  i.v.m. pakketkorting.

Geef jouw bestelling door via charissa@demix.nl en wij zorgen dat je het voor kerst bij ons kunt ophalen.

XCORE & BRN 

Op shopbyhow.nl krijg je 10% korting op je bestelling wanneer je de code demix10 gebruikt bij het afrekenen. Je koopt er je eigen brn setje, xcore buis en andere functional training artikelen.

Jeugdlessen

De jeugd (tot en met 17 jaar) mag zijn sportactiviteiten buiten voortzetten. Meester Barry zou Meester Barry niet zijn als hij niet direct alles omgooit om zijn leerlingen toch in beweging te houden. Bekijk hier het aangepaste (buiten)rooster. De lessen voor volwassenen stoppen vanzelfsprekend wel tot 19 januari.

 

Bereikbaarheid

Wij zijn vanwege de beperkte bezetting telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-16.00 u. Je kunt ons altijd een e-mail sturen. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar.

Dankjewel voor je begrip! Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien je binnenkort graag gezond en wel weer bij ons in de club!

 

Laat je gegevens achter en wij verwerken dit direct voor je.

Je betaalt de maand januari niet, maar kunt wel vanaf 19 januari weer komen trainen als wij open zijn. Op deze manier is de hele periode dat wij gesloten zijn gecompenseerd en heb je deze weken dus niet betaald.


In verband met de incassodatum is het tot en met 26 december mogelijk om via dit formulier je incasso tegen te houden.

* Heb je bij ons onlangs een lidmaatschap afgesloten voor 6 of 12 maanden en wordt er in deze periode 1 maand niet geïncasseerd; dan verschuift hierdoor de einddatum van jouw lidmaatschap ook met 1 maand.

Mocht je hierover vragen hebben dan kan je deze altijd stellen via annemiek@demix.nl.

Wat we deze periode aanbieden, en wat je moet doen om ons online te volgen lees je hier:

 • DeMIXthuis

Er staan meer dan 150 workouts voor je klaar in DeMIXthuis. Exclusief toegankelijk voor leden uiteraard. Daarnaast voegen we deze weken extra lessen toe. Onze instructeurs gaan de make-up in en komen naar de club om speciale lessen op te nemen. Omdat er geen originele muziek gebruikt mag worden online, hebben zij een paar dagen nodig om de aangepaste lessen te leren en voor te bereiden. Ook de kerstspecial komt jouw kant op via DeMIXthuis. Toegang tot DeMIXthuis is gratis voor leden met een actief lidmaatschap.Lees hier hoe je je account activeert.

 • YouTube

Onze workouts zijn in beperkte mate beschikbaar op ons YouTube-kanaal voor de mensen die geen actief lidmaatschap hebben.

 • Facebook groep – DeMIX CLUBHELDEN

Er is een Facebookgroep aangemaakt, exclusief voor leden met een actief lidmaatschap, waar je direct in contact bent met onze coaches en je extra workout- en voedingadvies ontvangt om deze weken in beweging te blijven.

 • Verkoop materialen

Heb je nog materialen nodig voor je thuisworkouts en wil je geen weken wachten tot de bekende websites deze bij je afleveren? Wij hebben nog een beperkt aantal sets beschikbaar.

Wil jij een barbell én een smartstep, dan betaal je €210,- i.v.m. pakketkorting.

Geef jouw bestelling door via charissa@demix.nl en wij zorgen dat je het voor kerst bij ons kunt ophalen.

 

 • Uitleen materialen

We hebben een aantal verzoeken ontvangen voor het lenen van materialen. Dit is voor ons, net als tijdens de vorige sluiting, niet haalbaar. Het is dus niet mogelijk om spullen van ons te lenen.