Maatregelen 4 t/m 18 november

Maatregelen 4 t/m 18 november

De persconferentie was duidelijk. Groepslessen zijn vanaf 4 november, na 22.00 niet meer toegestaan. Dit is een opnieuw een uitdaging, maar we laten ons niet kisten en hebben meteen alles op alles gezet om met een mooi pakket alternatieven te komen.

We zijn ontzettend blij dat we geopend mogen blijven en dat individueel sporten mogelijk blijft. We hebben alle zaken die beïnvloed worden door de nieuwe maatregelen voor je op een rijtje gezet, en bieden je meteen een alternatief of oplossing.


FITNESS
Alle afspraken vervallen van 5-11 tot en met 18-11. Wil je gewogen worden? Spreek dan even een coach aan die op de fitnessvloer rondloopt tussen 09.00-12.00 en 18.00-22.00.
Wil jij een schema, dat kan uiteraard nog steeds! Vraag deze digitaal aan via marcha@demix.nl en de coaches zetten deze voor je klaar in de MyWellness app.

GROEPSLESSEN
Gaan door! Maar wel thuis óf zelfstandig in de club. 
We livestreamen de komende weken extra lessen, zodat jij geen enkele training hoeft te missen. Kun je niet meedoen op het moment dat de les live is? Geen probleem! De lessen blijven beschikbaar in DeMIXthuis database, zodat jij de les kunt doen wanneer het jou uitkomt. Het livestream rooster:

INDIVIDUELE GROEPSLESSEN IN DE ZAAL 
De lessen kunnen bekeken worden op bijna alle devices, waaronder uiteraard ook je telefoon. Dit is meteen een mooie oplossing voor het zelfstandig uitvoeren van de les ín de club. We maken namelijk zaal 1 en de spinningzaal beschikbaar in onze agenda. Reserveer dus een vak of fiets in de MyWellness app, kies jouw favoriete les op je telefoon (of tablet), doe je oortjes in/headphones op, en GO! Alle spullen die je nodig hebt liggen klaar in het door jou gereserveerde vak. We zorgen er daarnaast voor dat er een aantal krukken staan in de zaal waar je eenvoudig je telefoon, tablet of laptop op plaatst.

GROEPSLESSEN THUIS
DeMIXthuis is gratis voor alle leden. Klik hier voor meer informatie over DeMIXthuis.

COMBYFIT lessen
Deze lessen vervallen. Op de momenten dat er normaal gesproken les is, kunnen maximaal 10 mensen de ruimte reserveren en zelfstandig trainen. Barry is aanwezig om vragen te beantwoorden op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 11.00 en Patricia zaterdag van 09.00 tot 10.00.

BUDO – MIXFIGHT
De kidslessen tot en met 17 jaar gaan gewoon door. Volwassenen kunnen een reservering plaatsen in zaal 3 [nieuw in de agenda, zie MyWellness app] en zelfstandig hun budo of MIXfight training uitvoeren in zaal 3.

FITNESS LESSEN
De WoW lessen en de MIXcircuits vervallen van 5-11 tot en met 18-11.

SMALL GROUP LESSEN
Skillrow vervalt – Just row vervalt – HIIT & row vervalt – HIIT & Cycle vervalt.

CrossMIX blijft beschikbaar voor 2 personen op vrijdagochtend 09.00 en 2 personen om 09.45.

BXB lessen gaan online door in de besloten FB groep. Er worden 2 lessen per week gegeven [deze lessen blijven beschikbaar in de FB groep]. Je kunt uitsluitend deelnemen met je rittenkaart. Wil je deelnemen aan deze lessen? Mail dan naar charissa@demix.nl.

AQUASPORT 
Alle aqualessen vervallen. 

OUTDOOR
Alle outdoor lessen vervallen. 

FITPLAN
Is geen groepsles dus gaat door zoals regulier.

ZWEMMEN
Zwemmen is niet meer mogelijk. Zwembad Merwestein moet al haar activiteiten stopzetten m.u.v. de zwemlessen voor kinderen tot 12 jaar. Zodra er meer bekend is communiceren zij via merwestein.nl.

GROEPSLESMATERIALEN – KOOP
Wil jij thuis trainen – met of zonder onze lessen – en heb je materialen nodig?  Ook daar willen we je bij helpen. We hebben met onze leveranciers een mooie ledenkorting afgesproken. 

XCORE en BRN
Op shopbyhow.nl krijg je €10,- korting wanneer je de code DEMIX10 gebruikt bij het afrekenen. Je koopt hier je eigen XCORE buis of BRN setje en doet thuis mee met een van onze vele livestream lessen. 

BODYPUMP en BODYSTEP en BODYSHAPE en GRIT en KRACHTTRAINING
Schaf een Don Oliver Barbell set aan voor €110,-. Je ontvang de stang, 2x 1KG, 2x 2.5KG, 2x 5KG schijven en uiteraard de sluitstukken.
De consumentenprijs bij onze leverancier, Studion is €136,73 + verzendkosten.

Je koopt bij ons een smartstep voor €110,-.
De consumentenprijs bij onze leverancier, Studion is €138,55 + verzendkosten.

Wil jij een barbell én een smartstep, dan betaal je €210,-.
Studion rekent verzendkosten. Deze betaal je bij ons niet, omdat je de spullen op de club kunt ophalen. 

Wil jij een barbell huren, kijk dan eens naar het pakket onderaan deze pagina.

BXB en CXWORX
We hebben weerstandsbanden te koop voor €27,95. We hebben een beperkte voorraad zwarte banden, en banden met tijgerprint. Gebruik ze om je benen en billen te trainen, en de oefeningen in de bodyshape, BXB en CXWORX les met weerstand uit te voeren. We zorgen ervoor dat er voldoende lessen online staan om optimaal gebruik te kunnen maken van je band. 

Tubes hebben we uitsluitend in de verhuur. Wil jij een tube huren, kijk dan hieronder.

GROEPSLESMATERIALEN – HUUR
Wil jij de komende twee weken (en de weken daarna bij beperkte capaciteit) thuis trainen, maar vind je het zelf aanschaffen van materialen niet nodig. Dan kun je bij ons voor de komende twee weken een barbell huren. Een set kost €25,- voor 2 weken [Don Oliver Barbell met 2x 1KG 2x 2.5KG]. Huur een tube voor €15,-, voor twee weken.
De uiterste inleverdatum voor alle spullen is 20 november.

CHALLENGES
De lopende challenges en de nieuwe challenges kunnen met een aantal aanpassingen doorgang vinden.

SIXPACK CHALLENGE
De startdatum blijft 11 november. De maatregelen hebben effect op 1 van de 6 challengeweken. Deze eerste week vervangen we de groepstrainingen door trainingen in groepjes van 2 personen. Je kunt hier 2x gebruik van maken in deze week, daarnaast wordt er een exclusieve les voor de deelnemers opgenomen en gedeeld in de besloten FB groep.

SAMENVATTEND

  • Start 11-11 – onveranderd.
  • Voedingsschema en intake – onveranderd. 
  • 11 tot en met 18 november 1:2 trainingen.
  • 11 tot en met 18 november 1 les per week in de FB groep.
  • Vanaf 19-11 – Reguliere circuit lessen. 3x per week. 

REBALANCE CHALLENGE
Omdat veel van de deelnemers juist november hadden gekozen als moment voor zichzelf, en we de kick-off al hebben gehad hebben we besloten de challenge met twee weken te verlengen. We schuiven alle lessen die tussen 5-11 en 19-11 vallen twee weken op. In de tussenliggende periode ontvangen de deelnemers 2 lessen van 30 minuten per week per e-mail en in de FB groep. Dit is een extra service om je op het juiste ReBalance pad te houden tot we weer samen mogen komen voor de lessen. De meditatieles van 4-11 gaat wel gewoon door. De maatregelen gaan om 22.00 in. 

LEEFSTIJL CHALLENGE
Ook hier is er gekozen voor 1:2 trainingen. Er wordt contact met je opgenomen door Marcha om jouw situatie te bespreken.

JEUGDSPORT
Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel. Kinderen met klachten blijven thuis.
De budolessen van Meester Barry gaan dus gewoon door voor alle jeugd tot en met 17 jaar.

Deel het artikel