STEL JE EIGEN LEEFSTIJLCHALLENGE SAMEN!

Leefstijl is belangrijker dan ooit, misschien voel jij dit ook zo, of heb je de wens om lekkerder in je vel te zitten en nu eens écht stappen te maken richting langetermijnresultaat. Gezonder, vitaler en fitter. Hoe je dit duurzaam bereikt is door iets te kiezen wat écht bij jou past en wat je met plezier eindeloos vol kunt houden. Daarom hebben we de LeefstijlChallenge van 2023 – de KICKSTART – opgedeeld in verschillende thema’s. Alle deelnemers starten op 16 januari en zullen sommige onderdelen van de challenge samen doen, maar je volgt voornamelijk lessen binnen het door jou gekozen thema, onder begeleiding van jouw eigen coaches.

Een nieuw element is de ondersteuning van een sportpsycholoog. Zo leer je jezelf en de obstakels waar je tegenaan loopt beter kennen, en krijg je de handvatten die je nodig hebt om jouw leefstijl zo in te delen dat je hier je leven lang profijt van hebt. Gezonde voeding, een actieve leefstijl (meer dan trainen alleen), en natuurlijk je mindset komen aan bod. Je ontvangt een hand-out met opdrachten en tips en je hebt een vast aanspreekpunt voor al je vragen onderweg.

Inclusief:

 • DeMIX shirt
 • Intake
 • Weeg- en meetmomenten
 • 3 exclusieve lessen per week (afhankelijk van het thema)
 • Vytal voedingscoaching
 • Gezamenlijke kickoff
 • Workshop van sportpsycholoog
 • Gezamenlijke technieksessie van de personal trainers

STAP 1
Kies de duur van je challenge

 • 6 weken €150,-
 • 12 weken €300,-

STAP 2
Kies het thema van je challenge

Rebalance Challenge

Ontspanning
max. 20 deelnemers

BXB Challenge

Benen Core Billen
max. 15 deelnemers

SIXpack meets Fitness Challenge

Circuittraining en Fitness (techniek) in een groep
max. 15 deelnemers

DeMIX PT Challenge

Personal training – 1 op 1 training
500 euro per 6 weken

STAP 3 (optioneel)

Kies extra modules voor meer
begeleiding of verdieping

exclusief voor KICKSTART deelnemers

 • 1 op 1 voedingscoaching door coach Stephanie van der Kreeft: 1 intake, 6 weekvoedingsschema’s op maat, 3 consulten (wegen/meten/bijstellen) + €99 per 6 weken
 • IJsbad workshop op 29 januari + €60 eenmalig
 • Klankschalensessie op 12 februari + €10 eenmalig
  *gratis voor deelnemers van de ReBalance Challenge
 • Massage(s) 
  Kickstart deelnemers krijgen tijdens de challenge 8 euro korting
  per massage – Maak een afspraak met de masseur
 • Aanvullende begeleiding sportpsycholoog + €75 per sessie
 • Eiwitshake 10X kaart voor 25 euro

START 16 januari

Meld je voor 9 januari aan via dit onderstaande button of charissa@demix.nl

Rebalance Challenge

Dit thema is geschikt voor iedereen die toe is aan meer rust en bewustwording. De ervaren yogi’s zijn welkom, maar ook de nuchtere yoga-is-zweverig-sporter kan hier zijn eigen ontspanningsdoelen eenvoudig mee bewerkstelligen.

Laat je meevoeren in de meditatiesessies, exclusief voor deelnemers. Eens per week wordt er, daarnaast, een yoga special gegeven. Ook deze les is alleen toegankelijk voor de deelnemers van de challenge.

Bianca & Marloes hebben beiden veel ervaring met verschillende yogavormen, meditatie, cursussen en workshops. Zij begeleiden deze challenge samen, en zijn het aanspreekpunt voor de deelnemers. Je ontvangt een hand-out met informatie, mantra’s en oefeningen (vrijblijvend).

We streven ernaar dat jij straks meer begrip krijgt voor jezelf en jouw yoga practice en deze kan integreren in je alledaagse leven. De yoga gaat door ook wanneer jij van je yogamat afstapt.

Lestijden:
Woensdag 18.00 u
Vrijdag 19.00 u
Zondag 11.30 u

BXB Challenge

Sterkere benen, strakkere buik en gevormde billen. Dat is de focus van de 30 minuten durende workouts tijdens deze challenge. We starten én eindigen met een meting zodat je precies ziet wat je resultaten zijn.

Op basis van onze eerdere challenges weten we dat deze veelbelovend zijn. Je leert meer over de techniek, de efficiëntie van je trainingen, het gebruik van de weerstandsbanden en meer.

Lestijden:
Maandag 18.30 u
Dinsdag 19.00 u
Donderdag 19.00 u
Zaterdag 08.30 u
Zondag 09.00 u

SIXpack meets Fitness Challenge

We kennen allemaal DeMIX SIXpack Challenge. Na talloze edities en honderden tevreden deelnemers is het tijd om deze challenge naar een volgend niveau te tillen. Waar de SIXpack zich normaal niet richt op een leefstijlverandering, maar op korte termijn “knallen” en snel resultaat bereiken, gaan we in de volgende editie dieper in op techniek. Je “leert fitnessen”. Dit combineren de coaches met de beruchte circuittrainingen, dus er wordt ook zeker hard gewerkt. Aan het einde van de challenge ben je bekend met de techniek, maar ook met jouw eigen grenzen en vooral mogelijkheden.

Lestijden:
Maandag 19.00 u
Woensdag 20.00 u
Vrijdag 18.45 u

DeMIX PT Challenge

Wil jij Personal Training met korting? Dan is dit je kans. Als spreekwoordelijke stok achter de deur, met een schat aan kennis en ervaring, kan een Personal Trainer datgene zijn wat jij nodig hebt om je doelen te behalen. Daarnaast kun je de lessen in overleg met de Personal Trainer plannen op de momenten die voor jou het beste uitkomen. In dit Challenge pakket zit 2x per week 60 minuten personal training. Klik hier om meer te lezen over onze PT’ers.

Personal training – 1 op 1 training
500 euro per 6 weken

START 16 januari

Meld je voor 9 januari aan via dit onderstaande button of charissa@demix.nl