LEEFSTIJLWEKEN

Gratis Dagpas

Gratis Dagpas

Wil je een onze sportschool DeMix een keer ervaren? Dat kan met onze gratis dagpas! Laat je gegevens achter en kom gezellig langs.

In welke faciliteiten heb je interesse?Groepsfitness Rooster

 • Spinning
 • Hardlopen
 • Zumba
 • Functional Training
 • Pilates
 • Bootcamp
 • En nog veel meer…
BEKIJK HET ROOSTER
Rooster Groepsfitness
Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Ben je klaar om je aan te sluiten bij sportschool DeMix? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij kijken er naar uit!

 • Ruim 500 m2 trainingsruimte.
 • Compleet ingericht met topmerk Life Fitness.
 • Functioneel training materiaal. o.a. Kettlebells.
 • Onbeperkt gebruik van cardio en krachtapparatuur.
 • Virtual Spinning groepslessen.
 • Life Fitness circuittraining.
 • Kluisjes aanwezig.
Bekijk onze lidmaatschappen

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  [email protected]

Contact

Leefstijl week 1
WOW – WorkOutWeek

KICK OFF met Dennis Toppin!
WORKSHOP & INDOOR BOOTCAMP

13 januari om 11.00 en om 13.30

De leefstijlweken worden groots geopend door Dennis Toppin. Niet alleen is hij Master Trainer van Les Mills (bekend van onze groepslessen!) maar ook heeft deze man zijn eigen CrossFit box in Den Haag waar hij ook verschillende groepslessen verzorgd. Je kan hem checken op zijn youtube kanaal (https://www.youtube.com/channel/UCtTYePtd10hK2VtA3GvRegQ) en natuurlijk zijn instagram (@dennis_toppin).

Op 13 januari organiseert hij speciaal voor ons 2 indoor bootcamps van 1,5 uur (11.00 uur is de eerste, om 13.30 begint de tweede) waarin hij eerst kort ingaat op een fitte leefstijl en daarna iedereen met een gezonde dosis humor even goed laat zweten.
Deze bootcamp is voor onze leden slechts € 5,-, natuurlijk willen we niemand de kans ontnemen, dus ook niet-leden kunnen voor € 10,- meedoen (dit is goedkoper dan een dagpas 😉).

Aanmelden? Dit kan bij onze receptie, of via een mailtje naar [email protected].
Er is ruimte voor 20 personen per workshop, meld je dus snel aan!
Vol = vol!

demix_leefstijl_weken_kickoff_2019

Leefstijl week 1
WOW – WorkOutWeek

zondag 20 januari om 10.30 u

OUTDOOR BEANIE BOOTCAMP
met Rosanne van Mil

Doe mee aan deze toffe Outdoor Beanie Bootcamp. De beanie krijg je van ons ;).
Aanmelden? Dit kan bij onze receptie, of via een mailtje naar [email protected].

demix_leefstijl_weken_rosanne_bootcamp_2019
demix_leefstijl_weken_meditatie_2019

Leefstijl week 2
Less Stress, Stress Less

Meditatiesessie met Ingmar van Duijn
Zondag 27 januari – 13.00

Geïnspireerd naar de Vipassana meditatie vorm gaan we ons richten op twee elementen: ademhaling en de bodyscan. Het leert je om dichter bij jezelf te komen, jouw focus te vergroten en versterkt jouw mentale weerbaarheid. Zo krijgt iedereen tools mee om toe te passen in zijn/haar eigen leven.

Gratis voor leden, €5,- voor niet-leden.
Inschrijven bij de receptie of via [email protected].

MINDFUL vs MIND FULL

Een workshop waarin we focussen op hoe je van een hoofd vol gedachten naar een hoofd met meer focus kunt gaan. Wat kun jij doen om meer rust en balans te ervaren? Denk aan rituelen, meditatie, hardlopen, trainen of mandala’s kleuren. Vind jouw innerlijke kracht, verminder stress, verhoog je concentratie en leef meer in het nu. Door dagelijkse activiteiten met meer focus en aandacht te doen word je effectiever en succesvoller. 

Deze workshop zal worden verzorgd door: Floris Dröes
Floris Dröes is nationaal trainer en dvd-presenter voor Les Mills BODYBALANCE en national trainer voor Les Mills BARRE. Daarnaast werkt hij al meer dan 10 jaar in de body en mind fitness branche en heeft ervaring met diverse stijlen pilates en yoga, en is sinds enkele jaren zich ook meer gaan verdiepen in mindfulness en meditatie. Buiten zijn werk in de sport, werkt Floris als dierenarts op de spoedeisende hulp.

Zondag 3 feb om 13.15 u
Maandag 21 januari om 19.00 u

Gratis voor leden, €5,- voor niet-leden.
Inschrijven bij de receptie of via [email protected].

demix_leefstijl_weken_floris_mindful_2019

Leefstijl week 3
BREAK THE HABIT

Interactieve workshop van Brigitte Hulscher

‘Manage your Monkey’
Dinsdag 29 januari om 19.30

Ontketen je (innerlijke) kracht en beheers je leven.
Hoe word je meester in het managen van jezelf en bereik je wat je wilt? Hoe zet je goede voornemens blijvend om in helpende gewoontes, routines en gedragingen? Hoe ontketen je innerlijke kracht en verleg je je grenzen om de beste versie van jezelf te leven?

Gratis voor leden, €5,- voor niet-leden.
Inschrijven bij de receptie of via [email protected].

demix_leefstijl_weken_manage_your_monkey_2019
demix_leefstijl_weken_lot_beukers_2019

Leefstijl week 4
FUEL YOUR FITNESS

Lezing: Lot Beukers
Bekend van ‘Bakken met Beukers’ en ‘Bikken met Beukers’
Maandag 4 februari 2019 – 19.00

Lot is zelf 45KG kwijtgeraakt en gebruikt deze ervaring om via haar filosofie (if it fits your macro’s) anderen te motiveren. Dit doet ze op haar volledig eigenzinnige, humoristische maar vooral toegankelijke manier.

Met slogans als “hier gaan we goed op” en “dit wil je” houdt ze haar bijna 18.000 volgers op de hoogte van haar recepten, macroproof (of juist niet) oliebollen en andere voedingtrends.

Weet je niet wie Lot beukers is? Check dan snel haar website (https://meetyourmacros.com/) of instagram @meetyourmacros.

Gratis voor leden, €5,- voor niet-leden.
Inschrijven bij de receptie of via [email protected]

Leefstijl week 4
FUEL YOUR FITNESS

Lezing van Teddy Lens

‘Gezonde voeding’
Donderdag 7 februari 19.30 u

Tijdens deze lezing wordt ingegaan op gezonde voedingskeuzes, veel voorkomende allergieën en de gevolgen van voeding op maag en darmen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een gratis consult met haar in te plannen na deze lezing!

Inschrijven bij de receptie of via [email protected].

demix_leefstijl_weken_teddy_voeding.2019
demix_insta_leefstijl_weken_paula_lezing_2019

Leefstijl week 4
FUEL YOUR FITNESS

Lezing: Paula den Blanken
Afvallen én blijven genieten van jouw favoriete eten, zonder schuldgevoel. Hoe doe je dat nou?
Vrijdag 15 februari om 19.00 u

Wanneer heb jij jezelf nou echt een cadeautje gegeven om te investeren in jezelf, en een keer niet het werk of die ander. Nee JIJ, puur voor jezelf. Deze lezing gaat een cadeau zijn voor jezelf.

We kennen allemaal wel de momenten dat we op de bank zitten en INEENS is die hele reep chocolade weg en heb je alleen nog het papiertje in je handen. Een mega schuldgevoel bekruipt je, je baalt, alles lijkt even lelijk en stom, inclusief jezelf.

Stiekem wil je mega graag voor je spiegel staan en stralen wanneer je jezelf in de spiegel aankijkt. Niet alleen door wat je ziet, maar ook hoe energiek je je voelt.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw lekkere eten waar je zo onwijs gelukkig wordt jouw slanke, fijne fitte lichaam niet in de weg hoeft te staan, en laat staan je er schuldig over te voelen! Hoe werkt dat? Hoe zorg je ervoor dat je voor de spiegel staat met een stralende glimlach omdat je zo blij bent met wat je ziet maar vooral hoe je je voelt?

Geef jezelf het bijwonen van deze inspirerende lezing cadeau! Paula den Blanken neemt je op haar geheel eigen, maar zeer energieke wijze, mee in haar visie op vitaliteit waarbij voeding (hoeveel calorieën mag je nou eigenlijk en hoe plan je dit in? Zelfs met etentjes en de drukke agenda?), een positieve mindset en jouw eigen doelen WEL behalen op de agenda staan. Je kunt er direct mee aan de slag!

Wie is Paula den Blanken? Paula transformeert levens van vrouwen. Ze helpt de vrouwen die ze begeleidt om mentaal en fysiek sterker in het leven te staan met Personal Training en voedingsbegeleiding. Dit is jouw leven, je hebt er maar één. Haar missie is om vrouwen weer te laten stralen omdat jij blij bent met wat je ziet in de spiegel en vooral hoe jij je voelt. Ze wil vrouwen weer in haar kracht laten staan zodat ze meer te geven heeft.

Dit doet ze in de vorm van lifestyle coaching, personal training en voedingsbegeleiding. Ze noemt de vrouwen die ze begeleidt “Sunshines”, maar zelf heeft ze ook een stralende persoonlijkheid die al vele vrouwen heeft laten stralen. En wat het nog leuker maakt: Paula gaat binnenkort Personal Training geven bij DeMIX!

Gecombineerd met een gezonde dosis nuchterheid en relativeringsvermogen zorgt zij voor een hele boeiende lezing die je niet wil missen!

Inschrijven bij de receptie of via [email protected]

Houd onze Facebook pagina in de gaten!