DeMIX NIEUWSBRIEF – 18 maart

DeMIX NIEUWSBRIEF – 18 maart

CORONA UPDATE – DANKJEWEL

Dinsdag 18 maart
Namens het hele team DeMIX (waarvan maar 1/3 op deze foto staat) willen we je bedanken. Vanuit de grond van ons hart. We hebben niet alléén maar begripvolle reacties gehad, maar veruit het grootste gedeelte van de mailtjes en berichtjes waren erop gericht om ons een hart onder de riem te steken. En dat raakt ons. We doen dit samen, in goede en in slechte tijden. DeMIX doet er alles aan om ons team door te betalen en de lasten te blijven dragen in deze periode, maar de onzekerheid over de duur van de sluiting en de compensatie vanuit de overheid is groot, daarom is er op dit moment nog geen duidelijkheid over compensatie voor de leden. We vragen om je  vertrouwen en wat tijd om met een passende compensatieregeling te komen. Zo kunnen we, als straks de deuren weer open gaan, de club zijn die je gewend bent.  

#DEMIXTHUIS

Omdat jij niet naar DeMIX kunt komen, brengen we DeMIX naar jou. Lessen die je thuis kunt volgen van je vertrouwde instructeur, trainingsschema’s die met weinig of geen materialen uitgevoerd kunnen worden en exclusieve toegang voor onze leden tot de database van thuislessen van HOW (BRN, XCORE, LXR en PRISON WORKOUT) en Les Mills on demand. 

DeMIX THUIS

Yoga, BBB, WOD en meer. Onze instructeurs hebben keihard gewerkt om je zo snel mogelijk te voorzien van lessen die je thuis kunt doen. Al deze lessen worden komende dagen geüpload op ons YouTube kanaal. De eerste lessen staan online!

HOW @ HOME

Als DeMIX lid krijg je exclusief toegang tot de HOW at Home database. Een digitale omgeving waarin lessen van BRN®, XCORE® en LXR® staan. Het enige wat je nodig hebt is een scherm, internetverbinding en natuurlijk de juiste sportmaterialen (bijv. flessen water i.p.v. je BRN setjes als je die niet hebt).

LES MILLS ON DEMAND

Binnen enkele dagen zorgen wij ervoor dat DeMIX leden gratis toegang krijgen tot meer dan 1.000 online Les Mills workouts. Je kunt nu alvast gebruik maken van 100 korte workouts van Les Mills, zonder registratie.

TRAININGSSCHEMA’S VOOR THUIS

Onze fitnesscoaches hebben speciaal voor deze uitzonderlijke periode een aantal trainingsschema’s voor thuis gemaakt. Deze workouts kunnen uitgevoerd worden zonder losse materialen. Wil jij toegang tot deze schema’s, stuur dan een bericht met je e-mail adres en wij activeren je account.

Deel het artikel