demix_logo_20years

MIXFLITS SEPTEMBER

Onze club is jullie club. Zo voelen wij dat, en we hopen dat jij je ook thuis voelt bij ons. Wij maken bewust bepaalde keuzes om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich op hun gemak voelen bij ons en in een fijne, schone en gezellige omgeving kunnen bewegen.

Een voorbeeld hiervan zijn onze kledingvoorschriften. Er zijn niet veel clubs die specifieke dingen als een ontblootte buik bij de dames, of een bodybuildingshirt verbieden. Wij wel, en daar zijn we trots op.

Niet iedereen begrijpt onze beslissing als het hierom gaat, maar we krijgen ook ontzettend veel positieve reacties van mensen die de sfeer mede dankzij dit soort regels fijn vinden. Ieder nieuw lid ontvangt de voorschriften bij inschrijving en ze zijn te zien op de tv-schermen in de club en op sommige posters. Als opfrisser hebben de regels voor de start van het nieuwe seizoen nog eens geüpdate.

VOOR ZOWEL DAMES ALS HEREN GELDT:

• BORST BEDEKT.
• BUIK VOLLEDIG BEDEKT.
• LATISSIMUS BEDEKT DOOR SHIRT OF SPORT-BH.
• GEEN SLIPPERS OF BLOTE VOETEN
(bij het squatten mag je je schoenen uit, maar na de oefening direct weer aan).

Verder zijn er qua kleding geen regels, je kan de laatste mode volgen, in alle kleuren van de regenboog en je harde werk op meer dan genoeg manieren showen, alleen wel met een volledig bedekte buik (dus ook geen strookje onbedekt, om discussies te voorkomen).
Tenslotte hebben we nog 1 belangrijke regel, het is verplicht om te sporten met een handdoek. Je doet dit uiteraard niet alleen voor ons en het behoud van de apparaten, maar ook om zeker te weten dat je niet op het zweet ligt/zit van je voorganger. Ben je je handdoek vergeten? Dan kun je er altijd een van ons lenen.Onze fitness coaches zijn aanwezig op de fitnessvloer van 9.00-12.00 en van 18.00-23.00. In de tussentijd is er minder controle op deze regels, maar we willen je vragen je ook dan aan de regels te houden.
Per september stappen wij officieel over van de app Virtuagym naar de nieuwe app Mywellness van Technogym. Met deze app kun je op een snelle, makkelijke en leuke manier je sport-, fitness- en gezondheidsdoelen bijhouden en bereiken.
Mywellness is een alles in één app die je kunt koppelen met de andere apps die je gebruikt om je activiteiten te registreren of je voeding bij te houden zoals MyFitnessPal, Strava, Garmin, Runkeeper etc.
Wat verandert er voor jou? Mywellness is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en uitgebreider dan zijn voorganger. De begeleiding vanuit onze fitnesscoaches, de schema’s en metingen zullen echter onveranderd blijven. Het bijhouden van jouw fitnessdoelen en het vergelijken van resultaten wordt alleen stukken makkelijker.
Ben je benieuwd naar de nieuwe app of heb je vragen? Download dan de app en/of maak een afspraak bij een van onze coaches.
20_years_wellness

We hebben weer een heerlijke eiwitspecial voor september (vinden we zelf).
Wat zit erin?
• Dubbele espresso
• Melk
• Ijsklontjes
• Stracciatella of chocolade eiwitpoeder

Er vervallen 3 lessen, maar er zijn ook 3 nieuwe en er zijn 11 lessen weer terug na hun zomerstop.

Welke dat allemaal precies zijn lees je in het nieuwe rooster.

Het is chestday, of legday… je gaat vol motivatie aan de slag, je pakt verschillende dumbells en stapelt schijven tot het einde van de barbell. Na je laatste setje zijn de spieren helemaal vol en zit de betreffende spiergroep erop! Klus geklaard. Toch?

Misschien ben je de allerlaatste (en belangrijkste) stap vergeten: het opruimen van het door jou gebruikte materiaal. Optimaliseer die spiergroei en leg je gebruikte materiaal weer netjes terug.

Als we ons allemaal hiervoor inzetten laten we niet alleen een opgeruimde plek achter, maar vinden we ook een opgeruimde plek zodra we zelf gaan beginnen.

Onze fitnesscoaches lopen gedurende een dienst makkelijk meer dan 10.000 stappen en tillen elke avond bij elkaar opgeteld zo’n 1000kg aan plates, dumbells, barbells en boxen weer terug op hun plaats. Natuurlijk willen zij ook graag fit blijven, maar een opgeruimde club doen we samen, toch?

Wij zorgen graag voor een grote diversiteit aan gewichten en materialen, laten we er samen voor zorgen dat deze ook netjes weer op hun plek hangen/liggen als we klaar zijn.

Momenteel loopt er een actie voor nieuwe leden. Zij betalen geen inschrijfgeld en ontvangen een sporttas cadeau. Ken je iemand die twijfelt? Dan is dit wellicht zijn/haar kans.

Onze septemberactie brengt ook iets leuks voor leden. Het is namelijk weer tijd voor een Like & Tag actie.
• Like deze post
• Tag je sportmaatje to be
• Wij verloten op 16 september 2X een maand gratis sporten en 3X een DeMIX sporttas

Voorwaarden:
Actie geldig bij het afsluiten van een 12- of 6 maanden Premium, Premium Fitplan of Premium Budo lidmaatschap.
Niet geldig op kidslidmaatschappen (tot 14 jaar).
Niet geldig i.c.m. andere acties.
Niet geldig als je in de afgelopen 3 maanden nog lid bent geweest.
Actie geldig t/m 16 september 2019.

Voor het reserveren van een zonnebank kun je het beste de nieuwe reserveringsmodule gebruiken op onze website. Zo voorkom je wachttijden bij de receptie en weet je zeker dat je zonnebank beschikbaar is.

NIEUW SCHOONMAAKBEDRIJF

Met meer dan 70 uur schoonmaak per week proberen we de club zo schoon en fris mogelijk te houden. Om de kwaliteit te verbeteren zullen wij per half september samenwerken met een nieuw schoonmaakbedrijf, RTL Cleaning.

Om de club schoon te houden hebben we daarnaast ook jouw hulp nodig. Door het weggooien van je dopjes en papiertjes en het afnemen van je cardio apparaat na gebruik (incl. de spinningfietsen) help je ons al een goed eind op weg! Zie jij iets wat niet door de beugel kan en waar wij met onze controlerondes overheen hebben gekeken? Laat het ons dan weten.

Onze aqua lessen zijn deze week weer gestart.
Dit seizoen voegen we een nieuwe les toe, op donderdag om 09.00: AQUA BASIX
Deze les is speciaal voor iedereen die onder begeleiding wil bewegen, maar ook voor deelnemers die door lichamelijke beperkingen niet altijd kunnen sporten. Denk hierbij aan chronische klachten, revalidatie na een operatie etc. De les wordt gegeven door een gekwalificeerde fysiotherapeut. We gebruiken verschillende materialen voor de oefeningen, zoals waterdumbells, flexibeams, buizen en ballen.
Vanwege de lage impact op je gewrichten in het water zijn de Aquasport lessen zeer geschikt voor mensen met een blessure of lage belastbaarheid. De lessen zijn ook uitdagend voor de gevorderde sporter en bovenal erg leuk om te doen.
Met de NOC*NSF Nationale Sportweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier in sport. We gaan tijdens deze week dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 20 tot en met 29 september zetten dit jaar honderden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Zo ook in Gemeente Nieuwegein, Host City van de Nationale Sportweek.

Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten tijdens deze Nationale Sportweek – van waterpolo tot workshops – met als kers op de taart een beweegrecordpoging met Olga Commandeur in de sporthal van Merwestein op dinsdag 24 september. Wij zijn hierbij  aanwezig en nodigen alle 55+’ers, lid of niet-lid, uit om mee te komen doen.

Nieuwsgierig? Klik dan hier voor meer informatie en het complete programma van de Nationale Sportweek.

Onderdeel van de Nationale Sportweek is de BeActive Night op zaterdag 28 september.  Er zal dan in heel Europa ’s avonds in het donker gesport worden. DeMIX doet ook mee natuurlijk! Zowel leden als niet-leden kunnen gratis en vrijblijvend meedoen aan een Outdoor Bootcamp om 20.00 op deze zaterdag. Onze instructeurs nemen jou een uur lang mee in uitdagende activiteiten op het Merweplein.