Personal trainer Nick van de Molen

 Wie ben ik?

Ik ben Nick van der Molen, geboren en van kinds af aan woonachtig in Nieuwegein. Ik ben erachter gekomen dat het samenwerken met anderen om hun doel te behalen voor mij is weg gelegd, het maakt niet uit wat jouw doel is samen vinden wij een weg om die te behalen.
Mijn motto is ‘don’t have dreams, have goals’.

Van jongs af aan ben ik al een doorzetter en houd niet van opgeven, dit breng ik over naar de mensen met wie ik train. Als ik de mensen hun lifestyle wil verbeteren moet ik het eerst bij mijzelf doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de volgende zin vaak herhaalde ‘ben je in staat om dat gene te doen wat nodig is, om het gewenste resultaat te behalen?. Ik was in staat om de benodigde acties uit te voeren maar bent u ook zo iemand? Twijfel je en kan je wat hulp gebruiken, wacht niet langer en neem contact met mij op. Zo kunnen wij samen naar het gewenste resultaat gaan waar u heen wilt.

Achtergrond

Ik ben 22 jaar en al 6 jaar druk bezig met fitness. Naast het zelf druk bezig zijn met sporten geef ik ook al 4 jaar met veel plezier voetbaltraining aan de jeugd van JSV Nieuwegein. In 2017 heb ik mijn eerste klant gehad als personal trainer, dit beviel erg goed van beide kanten. Na afloop van een het 6 maanden traject wist ik al gauw dat ik dit vaker wil/moet doen. Door mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen haal ik vaak mijn persoonlijk doel, dit is iets wat ik wil over brengen op jou!

- Fitness A
- Outdoor instructeur
- Bewegingscoördinator

Specialisatie

- Gezonde leefstijl creëren/behouden
- Afvallen
- Algehele fitheid verbeteren
- Spiermassa aanmaken (hypertrofie)
- Focus ligt op de kwaliteit en resultaat
- Luisteren

Leuk om te weten

Dit seizoen voetbal ik al 16 jaar bij JSV Nieuwegein, naast het voetbal ben ik ook jeugdtrainer geworden bij de club. Hier maakte ik mijn eerste echte contact met het helpen van andere op sportief gebied. Dit werd uitgebreid toen ik bij DeMIX ging werken in 2014, tijdens mijn periode als fitnesscoach bij DeMIX heb ik veel mensen geholpen/advies gegeven. Dit ga ik nu nog specifieker aanpakken door personal training en small group trainingen te geven. Ik coach naar de transformatie van jouw innerlijkheid, zodat de keuzes die je in de toekomst maakt leiden tot datgene waar je altijd van hebt gedroomd. 

# Faith  # Focus  # Work  

Contactgegevens 

06-13666424 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
www.needmore.nl 

Personal Trainers

Acties

  • 1