OUTDOOR ADD-ON

Dit jaar gaat het er iets anders aan toe dan voorgaande jaren. We willen stimuleren dat de deelnemers consequenter naar de lessen komen en willen daarnaast het niveau van de lessen zo hoog houden als je van ons gewend bent. Daarom voegen we extra lessen toe aan ons outdoor aanbod en is het vanaf nu nodig om een add-on te koppelen aan je lidmaatschap om deel te nemen aan de outdoor lessen. Dit doe je in de Sportivity app of via onze receptie.

De kosten voor de add-on zijn €5,- per maand, deze kun je maandelijks stopzetten. Je betaalt uiteraard alleen de maanden dat je gebruik maakt van deze lessen.

INBEGREPEN IN DE OUTDOOR ADD-ON:

  • Onbeperkt deelname aan alle outdoor lessen.
  • Kosteloos deelnemen aan outdoor specials. (zoals outdoor Bodyattack, Outdoor Functional Training en Outdoor GRIT, exclusief voor add-on members).
  • Trainen naar een event incl. DeMIX event shirt.

OUTDOOR ROOSTER

Dinsdag  19.30 – Outdoor Bootcamp
Donderdag 19.30 – Outdoor Bootcamp
Zondag 10.00 – Outdoor Bootcamp

De outdoor lessen worden 6 maanden per jaar aangeboden, in blokken van 3 maanden, te weten: april, mei en juni (juli en augustus zomerstop) en september, oktober en november.

Wil jij tijdens het buitenseizoen uitsluitend deelnemen aan de outdoor lessen? Dan kun je voor €170,- gedurende de 6 maanden dat we de outdoor lessen aanbieden een outdoor only lidmaatschap afsluiten. De toegang tot de club komt hiermee uiteraard wel te vervallen zodat er van de overige faciliteiten geen gebruik gemaakt kan worden.