GYMBUDDY ACTIE

Stuur of geef een DeMIX gymbuddy-kaart aan jouw vriend(in), buurman/-vrouw, neef, tante of een willekeurige voorbijganger en nodig hem of haar uit om een keer gratis en vrijblijvend met jou mee te trainen.

ZOMER ACTIE

 

20% korting op onze 10X Kaarten en de Flex (maand) Kaarten in de maanden juli en augustus.

 

DUO challenge

NIEUW!

Start 14 juni

Personal training én trainen met de andere deelnemers. Neem het op tegen de andere duo’s voor de winst. Doe samen mee met je partner, buurvrouw, groenteman of gewoon lekker alleen.

VACATURE

 

Als aanvulling op het fysiotherapieteam van DeMIX/MTG Fysiotherapie zijn wij op zoek naar een fysio- en/of manueel therapeut. Heb jij de ervaring en ambitie die passen bij het praktijkhouderschap, dan is dit ook bespreekbaar. Uren/tijden zijn bespreekbaar in overleg.

 

BXB summer challenge

Laatste 4 plaatsen!

BXB challenge SUMMER EDITION
MET SHARA EN CHARISSA  

De BXB OUTDOOR challenge start 31 mei!

In 4 weken naar sterkere benen, een strakkere buik en rondere billen. De BXB Challenge pakt die zones aan met live small group trainingen en de juiste voeding voor optimaal resultaat. 

DeMIXMAS MAGAZINE

Gisteren lag Shara ineens op (bijna) iedere deurmat in Nieuwegein. We wilden iedereen laten weten hoe het er deze periode aan toegaat op de club, door middel van een huis-aan-huis verspreid DeMIX Magazine.

Speciaal voor leden hebben we een digitale versie gemaakt, die je – ook als je het magazine al op de mat hebt gehad en hebt gelezen – wil zien. Je vindt hierin namelijk meer kerst, meer recepten, meer ledeninterviews en meer positiviteit!

Precies wat we allemaal nodig hebben!

SIXpack Challenge

De nieuwe startdatum van de Leefstijl Challenge is bekend! Maandag 4 januari.

Leefstijl Challenge

De nieuwe startdatum van de Leefstijl Challenge is bekend! Maandag 4 januari.

DeMIX THUIS

DeMIX THUIS

Meer info over DeMIXTHUIS vind je hier.