VYTAL WEKEN 

Wegens succes verlengd!

Eenvoudig gezond en genoeg eten, nu met megakorting!  

   • Persoonlijke coach & intake 

   • Wekelijks weegmoment  

   • Kies uit 9 inloopspreekuren per week of online coaching Persoonlijk trainingsschema indien gewenst 

   • Handige app óf op papier 

   • Zelf de lekkerste recepten kiezen 

   • Samen werken naar jouw doel! 

   • Alleen voor DeMIX leden met een actief lidmaatschap (10X kaarten zijn uitgesloten).

  Start in oktober & november (en december)

  voor €2,31 per week i.p.v. €4,62!

  €10,- per maand i.p.v. €20,- + een prepbakje cadeau!  

  * voorwaarden 

  VYTAL WEKEN 
  We werken al enige jaren met de meest complete voedingssoftware die er beschikbaar is en willen je nu laagdrempelig kennis laten maken met dit concept. Jij kiest namelijk zelf of je mét of zonder coach aan de slag gaat, wat je eet, wie er met je mee-eten en naar welk doel je toewerkt. De lijst met heerlijke recepten is eindeloos en dat geldt ook voor de allergie- en dieetopties zoals Keto, intermitted fasting, lactosevrij, glutenvrij, vegan etc. Je kunt vanuit je VYTAL app de boodschappenlijst die bij jouw schema hoort direct doorzetten naar je winkelmandje van AH.nl, om het allemaal nog net iets makkelijker te maken. 

  Met één druk op de knop wissel je je maaltijd in voor een ander recept of stel je zelf je favoriete maaltijd samen. VYTAL houdt rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd. We stemmen alles af op jouw wensen. 

  Voorbeeld menu

  HOE WERKT VYTAL
  Tijdens de persoonlijke intake met je coach (30 minuten) wordt de app ingesteld op jouw energiebehoefte, voorkeuren en je doel. Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd. 
   
  Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan. Op deze manier hoef je als je bewust met voeding bezig bent, niets anders meer te eten dan de rest van je gezin.  

  Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar, maar heb je zin in iets anders? Met één druk op de knop kies je een alternatieve maaltijd, zoek je zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt of stel je je eigen favoriete maaltijden samen met ingrediënten uit de database. Easy does it.  

  Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn. Het boodschappenlijstje is interactief, dat wil zeggen dat je dingen kunt afstrepen in de app die je al in huis hebt of al gekocht hebt. Dat is handig als je niet alles bij één supermarkt koopt.  

  We worden zelf ook een beetje kriegel van een plukje alfalfa (alfalfá? Al-falfa? Allllfalfa, flaflafla), een verdwaalde pecannoot waarvan je de rest nooit meer gebruikt en een halve kiwi (en de andere helft is dan voor de kat of zo?). Met Vytal kun je dit eenvoudig wijzigen in de app, verspilling tegengaan en je boodschappenlijst niet oneindig lang maken. 

  TRAINEN 
  Wil je nog sneller resultaat zien, dan adviseren we vanzelfsprekend om ook letterlijk in beweging te komen. Voor de deelnemers die naast hun voeding ook een zetje kunnen gebruiken op het gebied van bewegen maakt de coach een persoonlijk trainingsschema. Dit hoeft geen fitnessschema te zijn, een stappendoel, body & mind lessen of een combinatie van groepslessen is ook mogelijk.  

  WANNEER KAN IK TERECHT 
  Om deelname zo flexibel mogelijk te maken werken we met inloopspreekuren. De coaches hebben deze momenten vrij in hun fitnessagenda om zo een weging te doen en je schema aan te passen. Heb je uitgebreidere vragen of wensen, stel deze dan eerst via de chatfunctie zodat we wat meer tijd voor je in kunnen plannen. De wekelijkse weeg- en meetmomenten zijn niet verplicht. Wel dien je minimaal eens per 2 weken naar een inloopspreekuur te komen voor een weging zodat je voeding hierop aangepast kan worden, om de kwaliteit te kunnen waarborgen.  

  Maandag
  Ochtend: 8:00-9:00 (Annika) 
  Avond: 20:00-21:00 (Stefan) 

  Dinsdag: 
  Ochtend: 10:00-11:00 (Annika) 
  Middag: 16:00-17:00 (Stefan) 

  Woensdag: 
  Ochtend: 9:00-10:00 (Stefan) 
  Middag: 13:00-14:00 (Stefan) 

  Donderdag:  
  Ochtend: 9:00-10:00 (Stefan) 
  Middag: 13:00-14:00 (Stefan) 
  Avond: 18:00-19:00 (Annika) 

  SAMEN TRAINEN MET  DE ANDERE DEELNEMERS 

  Hoewel dit een individueel programma is, kunnen we ons voorstellen dat het fijn is om ervaringen te delen met andere deelnemers. Daarom hebben we verschillende momenten in de week waarop reguliere (ook voor niet-deelnemers toegankelijke) lessen worden gegeven waarbij je elkaar kunt ontmoeten en meteen een goede workout meepakt. Dit is de RPM les op donderdag 20.00 bij Stefan, het MIXcircuit (functional) op vrijdag 09.15 bij Annika en DeMIX Weekend Workout op vrijdag om 17.30 met een wisselende coach.  

  * VOORWAARDEN EN SPELREGELS 

    

    • Betaling vindt plaats bij de receptie. 

    • Minimale deelname 1 maand. Maandelijks opzegbaar.  

    • Persoonlijke intake is 1-op-1 en duurt 30 minuten, je mag in gewone kleding komen. Tijdens deze afspraak wordt je gewogen, het is handig als je tijdens al je wegingen ongeveer dezelfde (of even zware) kleding aanhebt.  

    • De weeg- en meetmomenten zijn niet verplicht. Wel dien je minimaal eens per 2 weken naar een inloopspreekuur te komen voor een weging zodat je voeding hierop aangepast kan worden. 

    • De actieprijs is alleen voor DeMIX leden 

    • Het is voor ons handig om te weten dat je naar een inloopspreekuur komt, dit kun je doen door in de MyWellness app jezelf op de lijst te zetten in het reserveringssysteem, dit is binnen 30 seconden gepiept en zorgt ervoor dat we jouw gegevens er alvast bij kunnen pakken voor je komt.  

    • Vragen buiten de inloopspreekuren kun je stellen via de chatfunctie in de Vytal app.  

    • We vinden het te gek als een foto van je voeding, recept, app of resultaat deelt op sociale media. Onder de tags verloten we een leuk sportpakket in december. Tag op instagram @demix.nl of stuur ons de foto via stefan@demix.nl, op Facebook kun je @DeMIX Fitness Nieuwegein gebruiken.