WENKIES ON FLEEK

WENKIES ON FLEEK

Eens in de twee weken is Sabrina’s Threading Bar te vinden in de massageruimte in DeMIX. Je kunt bij Sabrina terecht voor verschillende behandelingen, waaronder threading. Wat dit precies is, lees je hier:

Epileren met draad of touw, ook wel threading, is een oosterse en huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping. Deze eeuwenoude kunst wordt bij Sabrina’s Threading uitsluitend door een schoonheidsspecialiste gedaan met jarenlange ervaring en als expertise de wenkbrauwen.

Met een 100% katoenen draad die behendig over het gelaat wordt getwist, epileer je ook de fijnste donshaartjes die je met een pincet niet kunt verwijderen. Op deze wijze kun je prachtig gevormde wenkbrauwen creëren die veel langer strak blijven! Bij threading wordt het haartje er inclusief de haarfollikel uit getrokken. Bij regelmatig behandelen zal de haarfollikel
verzwakken, wordt het haartje steeds makkelijker te verwijderen en zal dunner terug komen.

Epileren met draad wint de laatste jaren aanzienlijk in populariteit ten opzichte van harsen. Opvallend is ook dat de wenkbrauwen de laatste jaren een hot item zijn geworden door de invloed van Hollywood en Bollywood. Bekende voorstanders van threading zijn onder andere Selma Hayek, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Eva Longoria en Aishwarya Rai. Kom langs bij Sabrina’s Threading en ervaar zelf de resultaten van een natuurlijke en professionele behandeling!

Kijk op sabrinasthreading.nl voor meer informatie en contactinformatie.

Deel het artikel