fbpx

BRN

VERBRANDT VEEL CALORIEËN

SHAPE JE LICHAAM

FUN & CARDIO

Wat is BRN?

Tijdens een 45 minuten durende BRN les, werk je aan een krachtige core, uithoudingsvermogen en coördinatie door gebruik te maken van een BRN set (twee met grit gevulde buizen). Op toffe muziek uit de top 40 van nu en toen, wordt je hele lichaam aangepakt en in shape gebracht. De weerstand van de BRN buisjes daagt jouw core uit om constant op spanning te blijven en zo in korte tijd sterker te worden.

Voor wie is BRN?

Dankzij goed te volgen bewegingen en de keuze om te starten zónder BRN buisjes en een ruime keuze aan intensiteit opties, is deze les geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Gedurende de les worden hoog en minder hoog tempo afgewisseld met corestrength en versterking van het onderlichaam. De ultieme les voor iedereen die van cardio, kracht en een forse dosis fun houdt!

Wat heb ik nodig voor BRN?

Met grit gevulde BRN buisjes; wij zorgen dat deze voor jou klaarliggen in onze groepsfitnesszaal. Jij hoeft alleen een handdoek en een flesje water mee te brengen. Sportkleding en sportschoenen met voldoende ondersteuning zijn aan te raden.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik BRN het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BRN valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

BRN & BODYSHAPE

Net als BRN is BODYSHAPE een les die geschikt is voor iedereen en waarbij jij de intensiteit bepaalt. Bij BODYSHAPE wordt cardio gecombineerd met kracht en train je alle spiergroepen.

Meer over BODYSHAPE

BRN & CXWORX

Voor de allersterkste en meest stabiele core spieren, combineer je de energieke BRN workout met de krachtige en core versterkende CXWORX. Met een stabielere core, kun jij de BRN lessen beter en krachtiger uitvoeren. De combinatie van deze 2 core uitdagende lessen helpen jou naar die strakke buik en sterke rug.

Meer over XCWORX