Express Circuit

Wat is Express Circuit?

Tijdens het EXPRESS CIRCUIT train je het gehele lijf door middel van een cirkel apparaten en verschillende losse oefeningen. De instructeur coacht je op techniek, zodat je de oefeningen veilig uitvoert. In iets meer dan een half uur train je al je spiergroepen in een intensiteit die je zelf bepaalt.

Voor wie is EXPRESS CIRCUIT?

EXPRESS CIRCUIT is voor iedereen die in een kleine groep op een leuke en rustige manier aan een sterkere en vitaler lijf wil werken. In een groep trainen is een stuk gezelliger dan alleen, en goede begeleiding is ook zeer waardevol. Train je mee?

Wat heb ik nodig voor EXPRESS CIRCUIT?

Sportkleding, een handdoek en iets te drinken. De rest van de materialen bevinden zich in de fitnessruimte.

Met welke groepslessen kan ik EXPRESS CIRCUIT het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. EXPRESS CIRCUIT valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere categorieën.

EXPRESS CIRCUIT & EasyFlow Yoga

Combineer inspanning met ontspanning voor zowel lichaam als geest en doe naast het EXPRESS CIRCUIT mee met EASYFLOW YOGA! De oefeningen zijn voor iedereen mee te doen en het is een heerlijke aanvulling op de inspanning van krachttraining.

EXPRESS CIRCUIT & ZUMBA

ZUMBA is een low impact/high fun workout, hoog calorieverbruik en veel plezier en lekkere muziek! Trainen is een feest met ZUMBA. Combineer de leuke dansmoves met de kracht van het EXPRESS CIRCUIT voor een nog volledigere workout!