DUURZAAMHEID BIJ DEMIX

Duurzaamheid staat bij DeMIX hoog in het vaandel. Wij vinden dat we met z’n allen ons best moeten doen om zo goed mogelijk voor onze aarde te zorgen. Daarvoor hebben wij een aantal maatregelen genomen.

’t Is een beetje technisch verhaal, maar ons gebouw heeft een WKO-installatie om warmte en kou op te slaan en later te gebruiken voor verwarming of juist koeling. Ook hebben we 310 glimmende zonnepanelen op het dak liggen en zijn we hard bezig alle verlichting te vervangen voor LED. Er is nog meer, maar het komt er op neer dat wij een groot fitnesscentrum zijn met een heel klein carbon voetafdrukje.

Kijk hier mee wat we op dit moment aan zonne-energie opwekken!

 

 

Werkzaamheden augustus 2022

Op het moment zijn wij bezig met het verduurzamen van ons gebouw. Hierbij zorgen we ervoor dat wij het warm water voor onder andere de douches ook met warmtepompen kunnen verwarmen. Zo zijn we volledig gasloos en nog een stukje duurzamer! Vanwege deze werkzaamheden hebben wij op donderdag 25 augustus vanaf 22:00u t/m vrijdag 26 augustus geen warm water. Houd hier rekening mee in de planning van jouw workout!