Bodypump

Wat is Bodypump?

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. We werken met een barbell (halterstang), gewicht schijven en een step. Tijdens deze les van 60 minuten trainen we alle spiergroepen met verschillende krachtoefeningen. je word snel sterker en bouwt meer kracht op

Voor wie is Bodypump?

Fantastische muziek en professionele instructeurs pushen jou om het beste resultaat uit jezelf te halen tijdens de les. Doordat je zelf de gewichten aanpast, bepaal je zelf hoe zwaar je traint. Hierdoor is BODYPUMP™ voor iedereen geschikt – van beginnende tot gevorderde sporters – maar ook voor iedereen een uitdagende training, elke les weer.

Wat heb ik nodig voor Bodypump?

Goede sportschoenen, sportkleding, een flesje water en een handdoek.

Voor de rest zorgen wij! Je traint met een barbell (halterstang) met gewicht schijven en een step, daarnaast gebruik je een matje. Deze materialen hoef je zelf niet mee te nemen en zijn aanwezig in onze groepfitness zalen.

Met welke groeplessen kan ik Bodypump het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BODYPUMP™ valt in de categorie Intensity en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

BODYPUMP & BODYATTACK

Combineer spieruithoudingsvermogen en kracht, met coördinatie en uithoudingsvermogen door deze twee programma’s af te wisselen

Bodypump & Easy Yoga

Na inspanning komt ontspanning. Combineer BODYPUMP met een van onze Yoga lessen, zoals EASY YOGA om helemaal tot rust te komen. Bijkomend voordeel is het stretchen van de spieren die je tijdens de BODYPUMP lessen zo hard hebt getraind. Je wordt soepeler, je ontspant, maakt je hoofd leeg en zorgt ervoor dat je klaar bent voor je volgende training.