RESERVEREN

Hier vertellen we je alle ins en outs over ons reserveringssysteem: MyWellness. 

 

STAP 1: Download de MyWellness app in de appstore. Je herkent de juiste app aan het zwarte blokje met het gele wolkje zoals de afbeelding.

STAP 2: Maak een account aan. Gebruik hierbij het e-mail adres dat bij onze ledenadministratie bekend is. Onze systemen wisselen deze informatie onderling uit om te controleren of je een actief lidmaatschap hebt.

Wil je liever een ander e-mail adres gebruiken, laat ons dit dan even weten per e-mail of social media. Wij passen je e-mail adres dan aan in onze systemen.

STAP 3: Open de reserveringsagenda en zoek het tijdstip op waarop je wil komen trainen.

STAP 4: Klik op de les/training en kies “reserveren”.

Je krijgt nu een bevestiging te zien dat de les is gereserveerd.

Krijg je de melding “omwille van uw lidmaatschap kunt u deze boeking niet uitvoeren”, dan komt je e-mail adres niet overeen met degenen in ons andere systeem. Neem in dat geval contact met ons op, dan maken we het direct voor je in orde.

 

DE SPELREGELS

De lessen/trainingen komen 7 dagen van tevoren automatisch in de agenda beschikbaar, je kunt daarom tot maximaal 7 dagen vooruit reserveren.

AVG
Onze systemen wisselen onderling informatie uit. Je persoonlijke informatie wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden of gedeeld met derden. Je naam en foto zijn zichtbaar in de app, je past dit eenvoudig zelf aan bij “profiel” – “wijzig profiel” – “privacy – instellingen”.

Het volledige privacybeleid vind je in de app.

TEN SLOTTE
Lukt het reserveren niet? Check dan:
1. Heb ik het e-mailadres gebruikt dat bekend is bij DeMIX? (Onze systemen zijn gekoppeld)
2. Heb ik al een (oud) account? (Dubbele accounts werken niet)
3. Heb ik de juiste app gedownload.
4. Heb ik een actief lidmaatschap?

Lukt het niet? Laat het ons weten, we kijken graag met je mee.
Tot snel!