We missen je ontzettend en blijven zoeken naar manieren om met je in contact te blijven tijdens deze periode. We proberen in onze nieuwsbrieven natuurlijk de nadruk te leggen op de positieve en leuke dingen, maar om nu eens een complete pauze te nemen van de malaisepolonaise hebben we deze keer een online magazine voor je gemaakt. Deze editie heeft het thema “MEET THE TEAM” en staat bomvol met interviews, recepten van onze teamleden en onze allerbeste tips. Ook zetten we een aantal leden in de spotlight en vertellen we je waarom Meester Barry zichzelf vanaf nu ook Ridder Barry mag noemen.
Veel leesplezier!
N.B. Dit magazine is gemaakt voordat het nieuws kwam dat 1 september waarschijnlijk de datum is van onze heropening. Meer informatie hieromtrent ontvang je binnenkort. 

60+ Lessen Per Week

Personal Trainers

Persoonlijke Begeleiding

DeMIX - Nieuwegein

Wil jij sporten bij de meest veelzijdige club in de omgeving, maar voor een lage prijs? Dan ben je bij DeMIX Fitness & Leefstijl aan het juiste adres! Fitness, groepslessen, judo, personal training, zwemmen, leefstijlprogramma’s, fysiotherapie, zonnebank…

DeMIX Fitness & Leefstijl heeft het allemaal!

Lid Worden Bekijk Lidmaatschappen

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd als eerste informatie over onze acties, evenementen en natuurlijk het laatste nieuws.

  • MAANDAG t/m VRIJDAG :07.00 - 22.00
  • ZATERDAG & ZONDAG :08.00 - 16.00 uur

Aangepaste openingstijden DeMIX Fitness & Leefstijl: i.v.m. corona.