DeMIX Partners

Sporten met korting kan via bedrijfsfitness, met een U-pas of Nieuwegein Stadspas of via een samenwerking met DeMIX. Hieronder hebben we enkele van onze partners en de mogelijkheden uitgelicht. Ben jij benieuwd of jij ook in aanmerkingkomt voor een korting of samenwerking, neem dan contact met ons op via bedrijfsfitness@demix.nl.

Onze sportieve partners zijn o.a.:

JSV

Ben jij lid van Voetbalvereniging JSV Nieuwegein, dan ontvang je 50% korting op het inschrijfgeld.

NVC

De selectieteams van NVC trainen bij ons, de aanmelding daarvoor geschiedt via NVC. Zit jij niet in de selectieteams maar ben je wel NVC-lid? Dan ontvang je 50% korting op het inschrijfgeld.

CONVERSO

Een goede buur… De bewoners van Converso (Merweplein 5 – 9) sporten met korting bij DeMIX.

NIEUWEGEIN STADSPAS

De Nieuwegein Stadspas is bestemd voor Nieuwegeinse huishoudens met een inkomen dat niet hoger is dan 125% van de toepasselijke bijstandsnorm. Je ontvangt per persoon korting op één jaarabonnement voor een club of vereniging naar keuze, waaronder DeMIX. Kinderen sporten vaak geheel kosteloos, volwassenen met een hoge korting.

U-PAS

De U-Pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeenten Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. De korting bij DeMIX is afhankelijk van het saldo op je U-Pas.

BEDRIJFSFITNESS

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een lidmaatschap. De contributie wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Controleer of jouw werkgever een van de 3895 aangesloten bedrijven is op bedrijfsfitnesnederland.nl. 

Buiten deze organisatie hebben we ook bedrijfsfitnessovereenkomsten met andere (lokale) bedrijven. Werk jij bij DeKOM, Trinamiek, het St. Antonius Ziekenhuis, Merwestein of het Cals College, geef dit dan aan bij inschrijving.

ZZP’ERS

Ben jij ZZP’er? In sommige gevallen is de contributie bij een sportvereniging aftrekbaar. Informeer bij je financieel adviseur of dit voor jou geldt. Je kunt indien nodig bij ons receptie een jaarfactuur opvragen.

EIGEN BEDRIJF

Heb jij een eigen bedrijf met meer dan 10 werknemers? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk aanbod, of meld je bedrijf aan bij Bedrijfsfitness Nederland.