BODYJAM

DE LAATSTE MUZIEK

TOFFE MOVES

VERGEET EVEN ALLES

Wat is BODYJAM?

BODYJAM is een dansles waarin we geen minuut stilstaan. Een mix van verschillende dansstijlen op de tofste muziek. Dit is cardio op zijn best, voor iedereen die graag danst.

Het programma is opgebouwd uit blokken en elk blok eindigt met een complete dans. Je staat dus geen minuut stil waardoor BODYJAM direct een goede work-out is. Als aan het einde van een blok de dans compleet is en je de moves onder de knie hebt, kun je helemaal los.

Voor wie is BODYJAM?

Of je nu twee linker voeten hebt of al jaren danst, BODYJAM is voor iedereen. Onze instructeurs zullen je stap voor stap door de oefeningen leiden, en heb je de eerste les nog niet alles onder de knie? Geen probleem! We doen een aantal weken achter elkaar dezelfde choreografieën, zodat iedereen de les uiteindelijk kent en we met ons verstand op nul alleen nog maar hoeven te genieten van de sensatie van dans!

Wat heb ik nodig voor BODYJAM?

Sportschoenen die niet al te stroef zijn, een handdoek en een flesje water. That’s it!

Instagram

Met welke groepslessen kan ik BODYJAM het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. BODYJAM valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

BODYJAM & AQUA LATIN

BODYJAM’ers houden van dansen. Wat is er nu leuker dan dansen te combineren met een workout in het water? Tijdens de Aqua Latin les heb je het idee dat je op vakantie bent. Het water, de tropische klanken… Hier moet je bij zijn.

Meer over AQUA LATIN

BODYJAM & VINYASA YOGA

Flexibiliteit. Voor BODYJAM een voordeel, omdat de bewegingen fijner voelen en je meer uit je training kunt halen, voor VINYASA YOGA een logisch gevolg van de stretch in de vloeiende bewegingen. Een heerlijke combinatie met vele voordelen.

Meer over VINYASA