Bedrijfsfitness

Sporten via je werkgever kan een groot voordeel opleveren voor beide partijen. Als werknemer sport je voordeliger, omdat de contributie met je bruto-loon verrekend of zelf helemaal betaald wordt door je werkgever. Dat laatste geeft al aan hoe groot het voordeel voor de werkgever is. Minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Fitte(re) werknemers zijn betere werknemers.

Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is werken wij met oplossingen op maat. Ben je werkgever en benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via de onderstaande button. Ben je werknemer en benieuwd of je in aanmerking komt voor een korting? Check dan of het bedrijf waar je werkt is aangesloten bij een van onderstaande organisaties.

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een lidmaatschap. De contributie wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Controleer of jouw werkgever een van de 3895 aangesloten bedrijven is op bedrijfsfitnesnederland.nl. 

Buiten deze organisatie hebben we ook bedrijfsfitnessovereenkomsten met andere (lokale) bedrijven. Werk jij bij DeKOM, Trinamiek, het St. Antonius Ziekenhuis, Merwestein of het Cals College, geef dit dan aan bij inschrijving.

ZZP’ERS

Ben jij ZZP’er? In sommige gevallen is de contributie bij een sportvereniging aftrekbaar. Informeer bij je financieel adviseur of dit voor jou geldt. Je kunt indien nodig bij ons receptie een jaarfactuur opvragen.

EIGEN BEDRIJF

Heb jij een eigen bedrijf met meer dan 10 werknemers? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk aanbod, of meld je bedrijf aan bij Bedrijfsfitness Nederland.

Bedrijfsfitness Nederland

Nationaal gezondheidsplan

Meer informatie

Is jouw bedrijf geen lid van één van deze organisaties, maar wil je toch meer informatie over bedrijfsfitness?

Contact Bedrijfsfitness