Personal Training

Iedereen kent inmiddels de term Personal Training. Maar waarom zou je kiezen voor deze begeleidingsvorm als onze fitness coaches ook voor je klaarstaan? Persoonlijke aandacht is hier het verschil. Hoewel onze fitness coaches de tijd voor je nemen en hun uiterste best doen om je zo goed mogelijk te begeleiden, is begeleiding van een Personal Trainer een stuk persoonlijker. Een Personal Trainer die meerdere keren per week, week in week uit, soms voor maanden aaneengesloten toeziet op jouw progressie. Als spreekwoordelijke stok achter de deur, met een schat aan kennis en ervaring, kan een Personal Trainer datgene zijn wat jij nodig hebt om je doelen te behalen.

Bij DeMIX kun je kiezen tussen een zelfstandig Personal Trainer of DeMIX Personal Training. Het verschil is de vrijheid die de trainers hebben om zelf hun aanbod en prijs te bepalen. DeMIX Personal Trainers werken met de volgende pakketten:

DISCOVER PT PAKKET

Reguliere Personal Training pakketten zijn alleen af te sluiten voor 3 of 6 maanden, omdat we naar een doel toewerken. Wel is het mogelijk om gebruik te maken van een Discover PT pakket. In dit pakket zit alles wat je ook krijgt wanneer je een regulier pakket afsluit en is bedoeld om kennis te maken met de Personal Trainer en zijn/haar werkwijze. Zo weet je zeker dat je een coach kiest die bij je past. Je kunt dit pakket eenmalig per personal trainer afsluiten.

INHOUD DISCOVER PT PAKKET

 • 1 maand persoonlijke begeleiding (5 personal trainingen)
 • 1 maand toegang tot de VYTAL app (en elke week een check up)
 • Veel ruimte voor vragen en contact.
 • Persoonlijke coach
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Uitgebreide intake van 45 minuten
 • Weging en meting op de Tanita MC-780
 • Eenmalig €275,-

PT PAKkETTEN

Een les is 60 minuten per keer. Een pakket start altijd met een uitgebreide intake.

1x per week

2x per week

VYTAL VOEDINGS APP

VYTAL voedingsschema’s en onbeperkt toegang tot de app €8,- per maand i.c.m. een PT pakket. 
Wil je Personal Training met 2 of meer personen (duo-PT), dan ontvang je 10% korting op de pakketten. De prijzen gelden per persoon.

DeMIX Personal Trainers: 

personal trainers

Wie ben ik?
Hi! Ik ben Annika Schrijvers! Wellicht een bekend gezicht voor jou! Ik ben al een tijdje werkzaam voor DeMIX, dit doe ik met veel plezier. Mensen begeleiden is iets waar ik een passie voor heb.
Op de fitnessvloer geef ik geregeld MIXcircuits, waar ik mensen in een groep train.

Nog leuker vind ik het om met jou, 1 op 1, je doelen te behalen! Resultaat staat voorop, maar voor mij is het plezier in trainen net zo belangrijk. Daarom laat ik jou elke training met een lach op je gezicht en een voldaan gevoel naar huis gaan!

Wat is mijn achtergrond? 

 • Sportacademie Utrecht
 • AALO fitnesstrainer A
 • AALO fitnesstrainer B
 • AALO smallgroup trainer
 • AALO fitness master
 • AALO personal trainer

Leuk om te weten!
Sporten staat bij mijzelf als een centraal punt in mijn leven, van kleins af aan ben ik 3 dagen per week te vinden op het voetbalveld. Hiernaast ben ik ook nog begonnen aan de sportacademie in Utrecht. (Nog meer sporten dus 😋) Fun fact: tijdens mijn opleiding ben ik zelf begonnen als stagiaire bij DeMIX, en heb ik mezelf ontwikkeld tot de trainster die ik nu ben. Naast het voetballen train ik zelf ook vaak individueel in de sportschool om mijn eigen doelen te behalen.

Heb jij een stok achter de deur nodig? Heb je behoefte aan net wat meer hulp bij het behalen voor je doelen? Heb jij iemand nodig die jou op een positieve manier een schop onder je kont geeft? Benader mij gerust, en wie weet zien we elkaar snel!

Contact
annika@demix.nl