Massage

Massage bij deMIX

Na inspanning komt ontspanning. Als leefstijlcentrum hebben we lichamelijke en geestelijke ontspanning hoog in het vaandel staan.

Shiatsumassage

Shiatsu is een van oorsprong Japanse massagevorm die je lichaam uitnodigt tot zelfherstel. Het werkt niet alleen ontspannend, maar verbetert ook je gezondheid en energieniveau. Shiatsumassage lijkt op acupunctuur, maar in plaats van naalden worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op de meridianen in het lichaam. Het is ontwikkeld als preventieve therapie om mensen gezond te houden, maar tegenwoordig wordt het ook veel ingezet om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Een shiatsubehandeling is bijzonder effectief voor mensen met stress-gerelateerde klachten, vermoeidheid en pijnklachten of blessures.

Pauline heeft een eigen shiatsutherapiepraktijk Shiats@You en is daarnaast als masseur aangesloten bij DeMIX. Je kunt bij haar terecht voor een ontspannende massage wanneer je last hebt van stress-gerelateerde klachten, vermoeidheid en pijnklachten of blessures. De massages werken niet alleen ontspannend, ze verbeteren ook je gezondheid en energieniveau. Pauline is aanwezig in DeMIX op maandag, donderdag en vrijdag.

Direct een afspraak maken? Dat kan bij Pauline (06 – 55 84 73 82).
Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen:

T 06 – 55 84 73 82
pauline@shiatsatyou.nl
www.shiatsatyou.nl

(Sport)massage

Mijn naam is Haico Blom en ik geef (sport)massage in DeMIX.

Ik ben fysiotherapeut i.o. en al vele jaren sport masseur, bootcamp instructeur en personal trainer. Zelf ben ik sinds kort aan het trainen voor een Iron Man, maar daarnaast ben ik ook vele jaren actief geweest in de fitnesszaal.

Je kan bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

  • Recovery+
  • Sportmassage
  • Myofascial cupping
  • Ontspanningsmassage

Ik hoop met deze samenwerking vele van jullie te ondersteunen bij het behalen van jullie sportdoelen en het verlichten van jullie spiergerelateerde klachten.
Heb je vragen? Bel mij dan gerust op of spreek me aan binnen DeMIX.

https://boldperformance.nl
06-33889905