FYSIOTHERAPIE

Ron van Leeuwen

Ron is sinds jaar en dag een bekende naam in de fysiotherapiewereld en is praktijkeigenaar van Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen in Nieuwegein.

Ron is sinds 1998 werkzaam in Nieuwegein in de wijk Galecop en is sinds 2016 gevestigd in het Zorg- en buurtplein de Galecopperboog. Daarnaast is hij ook docent fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden.

Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen is in de loop van de jaren een plek geworden van een omvangrijk team met verschillende specialisaties.

DeMIX is een trotse partner van deze fysiotherapiepraktijk. Er zijn verschillende fysiotherapeuten van Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen werkzaam in onze club. Ook zijn er op enige momenten inloopspreekuren. Lees er hieronder alles over.

Irene Kruijswijk

Beste nieuwe collega’s en sporters van DeMIX!

Mijn naam is Irene Kruijswijk Jansen en ben werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen.

Ik ben een liefhebber van sport en vind het leuk om in zo’n actieve setting aan de slag te mogen gaan. Wat een hoop mogelijkheden hier!

Voor het maken van een afspraak zijn we te bereiken met een Whats App-nummer. Daarnaast hebben we op de inloopspreekuur, zodat mensen even kunnen aanwaaien voor een advies, oefening of vraag.

De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van (sport) revalidatie en opbouwend te werk gaan om samen je doel te bereiken. Samen aan de slag om de juiste voorwaarden te scheppen om weer goed en zo mogelijk klachtenvrij te bewegen. Ik vind het leuk om samen te werken met alle partijen hier, zowel de verenigingen als fitness coaches en personal trainers.

Mijn specialisaties:

 • Dry needling
 • Triggerpoint therapie
 • Sportrevalidatie
 • Longfysiotherapie (astma, COPD en opbouw na long covid klachten)
 • Claudicatiotherapeut (Chronisch zorgnet)

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan op locatie Merwestein en hoop jullie gauw een keertje te ontmoeten.
Groet Irene

Stefan Nieuwendorp

Hallo! Mijn naam is Stefan Nieuwendorp. Misschien ken je mij van de fitnessvloer waar ik al jaren werkzaam ben als coach en manager. Daarnaast ben ik werkzaam als fysiotherapeut in DeMIX.

Danny van Amstel

Hoi! Mijn naam is Danny van Amstel en ik ben op de maandag, woensdag en donderdag bij DeMIX als (sport)fysiotherapeut. Ik ben inmiddels al 10 jaar in dienst bij Fysiotherapie Galecop Ron van Leeuwen en heb in 2018 mijn Master gehaald in de sportfysiotherapie. Zelf heb ik altijd veel gevoetbald maar ben ik op dit moment voornamelijk aan het fitnessen (wellicht hebben jullie mij al zien rondstruinen in DeMIX). Mijn interesses liggen eigenlijk in alles op sportgebied. In mijn werk hoop ik ook zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden (of dit nu om sporten gaat of andere vormen van bewegen).

Naast de reguliere fysiotherapie heb ik mij op verschillende vlakken gespecialiseerd, namelijk:

 • Sportblessures
 • Peesblessures en revalidatie
 • Longfysiotherapie (astma, copd en revalidatie na corona)
 • Artrose (voornamelijk knie- en heupslijtage)
 • Knieklachten
  De komende tijd hoop ik mijn werkzaamheden bij DeMIX uit te kunnen breiden en de verschillende samenwerkingen die mogelijk zijn te gaan ontdekken. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en mocht er iets zijn waar jullie een vraag over hebben, loop dan gerust binnen tijdens het inloopspreekuur of spreek mij aan als je mij ziet lopen!

Groeten Danny

Sophie Baartman

Hoi! Mijn naam is Sophie en je kunt mij vinden in DeMIX op woensdag en vrijdag. Wat een leuke nieuwe uitdaging dat ik in DeMIX als Fysiotherapeut aan de slag mag. Als een enthousiaste sportliefhebber, met een passie voor wielrennen en hardlopen, begrijp ik hoe belangrijk een gezond en sterk lichaam is voor iedereen. Daarom ben ik hier om u te helpen en uw doelen te bereiken en eventuele blessures te behandelen of voorkomen. 

Specialisaties:

 • Dry Needling
 • Hardloop- en wielrenblessures

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met alle sporters en collega’s van DeMIX. Spreek mij gerust een keer aan. Tot snel!

Inloopspreekuur

Voor het maken van een afspraak zijn we te bereiken met een Whats App-nummer. Daarnaast hebben een inloopspreekuur, zodat mensen even kunnen aanwaaien voor een advies, oefening of vraag.

Inloop momenten

Maandag 19-19.30 uur 
Dinsdag 12 – 12.30 uur 
Donderdag 20-20.30 uur

Contact

Maak rechtstreeks een afspraak via whatsapp op +31 (0)644635686, mail naar info@fysiotherapiegalecop.nl of ga naar fysiotherapiegalecop.nl/contact

 

Aanmeldformulier Fysio