Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven 2024

We zijn beide pinksterdagen geopend van 08.00 tot 16.00. De reguliere groepslessen vervallen maar dat betekent natuurlijk niet dat je stil mag blijven zitten. Lees verderop welke workouts er allemaal op het programma staan tijdens Pinksteren. 
Meer info…

Het feestelijke oranjeweekend is achter de rug en de volgende feestdagen staan komende maand alweer voor de deur. Pak je agenda en noteer de openingstijden en evenementen alvast. 
Meer info…

We hebben net onze paasstol achter de kiezen en de volgende feestdagen staan alweer voor de deur. We zijn nog 2 dagen gesloten dit jaar, waaronder Koningsdag op 27 april (de andere is eerste kerstdag). Tijdens de andere feestdagen zijn we wel geopend, maar wijken de openingstijden en lessen soms af. Bekijk daarom onze openingstijden voor je op deze dagen naar de club komt.
Meer info…

De winnaars van de kleurplatenactie en de Google Review actie zijn bekend. Jerry Boumeester geeft weer twee gratis workshops en de heren van Fit Survey zijn volgende week op de club aanwezig voor nieuwe scans. Ook verstoppen we eieren in de club op tweede paasdag… 
Meer info…

Alle informatie die je nodig hebt om maart goed met ons door te komen hebben we voor je verzameld. Je leest meer over de openingstijden en activiteiten rondom de paasdagen, we zetten de (voornamelijk) gratis workshops en lessen in de leefstijlweken nog een keer voor je op een rij en verloten een DeMIX trui. 
Meer info…

Vorige week hebben we de eerste Leefstijlweken-activiteiten al met je gedeeld. Inmiddels zijn ook de gratis technieksessies te reserveren in de MyWellness app en is de workshop: Visionboards – de kracht van keuze ingepland. Je leest er hier meer over.
Meer info…

Om te voorkomen dat leden voor een gesloten deur staan tóch nog één keer de reminder: donderdag 29 februari is DeMIX gesloten tot 14.00. We hebben op dat moment geen stroom in verband met werkzaamheden van Stedin aan de wijktrafo. Ook telefonisch zijn wij daarom niet bereikbaar. We houden je op de hoogte van de vorderingen en eventuele wijzigingen via onze socials.
Meer info…

Onze leefstijlweken zijn inmiddels een begrip. Één á twee keer per jaar nodigen we sprekers, schrijvers en trainers uit om waardevolle kennis te delen met onze leden. De meeste van deze workshops zijn ook toegankelijk voor niet-leden, zodat ook wanneer je niet bij DeMIX sport maar wel met een gezonde(re) leefstijl bezig bent, je bij ons terecht kunt voor nieuwe informatie en kennis.
Meer info…

Voordat we de kleurplaatactie en de vakantielessen met je delen, starten we met een huishoudelijke mededeling: Omdat steeds meer DeMIXkids meedoen aan de budolessen en er andersom meer budokids meedoen aan DeMIXkids lessen noemen we alle DeMIXleden onder de 14 jaar vanaf nu DeMIXkids. Wel zo makkelijk. 
Meer info…

We hebben een extra RPM les ingeroosterd, de mannen van Fit Survey komen terug en we starten met een nieuwe les waar we jouw input voor nodig hebben. Je leest er alles over in deze MIXflits.
Meer info…

Volgende week zijn de mannen van Fit Survey weer bij DeMIX voor een aantal scans en er staat een gratis workshop van Jerry Boumeester PT op de agenda. In deze MIXflits vertellen we je er meer over. We hebben nog meer goed nieuws: Eneco heeft hun (en daarmee ons) probleem met de stadsverwarming opgelost, de douches zijn dus gewoon weer lekker warm. 
Meer info…

Daar zijn we weer! 2024, nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan je vandaag niet vragen naar je goede voornemens, daar komen we later op terug ;). Deze MIXflits is wat meer van huishoudelijke aard. Omdat het in januari traditiegetrouw extreem druk is in de club zijn er wat dingen waar we je aan willen herinneren of willen verzoeken. 
Meer info…