BRN

brn

Wat is BRN?

Tijdens een 45 minuten durende BRN les, werk je aan een krachtige core, uithoudingsvermogen en coördinatie door gebruik te maken van een BRN set (twee met grit gevulde buizen). Op toffe muziek uit de top 40 van nu en toen, wordt je hele lichaam aangepakt en in shape gebracht. De weerstand van de BRN buisjes daagt jouw core uit om constant op spanning te blijven en zo in korte tijd sterker te worden.

Voor wie is BRN?

Dankzij goed te volgen bewegingen en de keuze om te starten zónder BRN buisjes en een ruime keuze aan intensiteit opties, is deze les geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Gedurende de les worden hoog en minder hoog tempo afgewisseld met corestrength en versterking van het onderlichaam. De ultieme les voor iedereen die van cardio, kracht en een forse dosis fun houdt!

Wat heb ik nodig voor BRN?

Met grit gevulde BRN buisjes; wij zorgen dat deze voor jou klaarliggen in onze groepsfitnesszaal. Jij hoeft alleen een handdoek en een flesje water mee te brengen. Sportkleding en sportschoenen met voldoende ondersteuning zijn aan te raden.