ZUMBA

Lidmaatschappen

Lidmaatschappen

Ben je klaar om je aan te sluiten bij sportschool DeMix? Ben je klaar voor de volgende stap? Wij kijken er naar uit!

  • Ruim 500 m2 trainingsruimte.
  • Compleet ingericht met topmerk Life Fitness.
  • Functioneel training materiaal. o.a. Kettlebells.
  • Onbeperkt gebruik van cardio en krachtapparatuur.
  • Virtual Spinning groepslessen.
  • Life Fitness circuittraining.
  • Kluisjes aanwezig.
Bekijk onze lidmaatschappen

Contact

DeMIX Fitness & Leefstijl
Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein
030-602 1471  •  receptie@DeMIX.nl

Contact
VOEL JE FIT

VERSTERK JE BENEN EN BILLEN

WORD STRAKKER

Wat is ZUMBA?

Zumba is een op latin muziek geïnspireerde dans fitness workout voor iedereen die graag op muziek beweegt en zijn uithoudingsvermogen wil verbeteren. In deze cardio les werken we 60 minuten lang aan een strak lichaam met meer energie. Gooi je heupen los en eindig de les gegarandeerd met een lach op je gezicht.

Voor wie is ZUMBA?

De aanstekelijke muziek gecombineerd met laagdrempelige bewegingen, maakt deze les geschikt voor iedereen. Onze instructeurs nemen jou mee in een uitdagende les met funky bewegingen, sexy moves en een toffe selectie van swingende songs. Het lukt je niet om stil te staan tijdens deze les, beloofd!

Wat heb ik nodig voor ZUMBA?

Losse heupen. En als je die niet hebt, krijg je die vanzelf! Daarnaast lekker zittende kleding, een handdoek en een flesje water. Sportschoenen met een dansbare zool, zonder teveel reliëf zijn aan te raden om veilig en vrij te kunnen bewegen.

Instagram

Met welke groepslessen kan ik ZUMBA het beste combineren?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. ZUMBA valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

ZUMBA & BODYPUMP

Voor de beste resultaten, combineer je je dansmoves en extra energie met spieruithoudingsvermogen en kracht. Naast het verbeteren van je uithoudingsvermogen door een cardio les als ZUMBA, versterk je alle spieren in het lichaam door de krachtige BODYPUMP workout. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen fun, fitness en sterkere spieren.

Meer over BODYPUMP

ZUMBA & AQUA LATIN

Dit is wat er gebeurt er als je die energieke bewegingen en latin muziek meeneemt naar onze aqua afdeling. Bij AQUA LATIN gebruiken wij dezelfde inspirerende latin muziek om jou te laten bewegen ín het water. De extra weerstand van het water zorgt voor nog meer spanning op de heupen, benen en billen en helpt jou nog sneller naar een strak en sterk onderlichaam en core. Tel daarbij de rondvliegende spetters en de heerlijke zomerse klanken en jouw feestje is deze week weer compleet.

Meer over AQUA LATIN