Algemene voorwaarden

DeMIX Fitness & Leefstijl is aangesloten bij de branchevereniging NL Actief en hanteert de Algemene Leveringsvoorwaarden van NL Actief.

Deze Algemene Leveringsvoorwaarden van NL Actief zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal Economische Raad en zijn aangepast per 1 januari 2018.

Voorwaarden & acties

DAGPAS
Voor gebruik van de dagpas gelden de volgende voorwaarden:

  • Je kunt een geldig legitimatie bewijs tonen.
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan dien je toestemming te overhandigen van ouder of verzorger.
  • Met de dagpas kun je gebruik maken van het fitnessgedeelte en de groepslessen. Zwemmen en gebruik van de zonnebank is niet mogelijk met een dagpas.
  • Kosten 10 euro

Besluit je na gebruik van je dagpas binnen 14 dagen lid te worden, dan brengen we het bedrag in mindering op de inschrijfkosten.

XXL SPORTSWATER
Heb je je ingeschreven voor de SIXpack Challenge via de nieuwsbrief van 04-03-2022 dan heb je recht op gratis XXL Sportswater gedurende de vier weekse challenge. Na de challenge stoppen wij automatisch je XXL Sportswater add-on.

BUURTKADOOS
Het aanbod zoals omschreven op de Buurtkadoos pas is bindend en niet geldig in combinatie met andere (inschrijf)acties. DeMIX behoudt zich het recht voor om inname van de kaarten op te schorten als de situatie daarom vraagt.
Om gebruik te maken van de aanbieding moet je aan onderstaande voorwaarden voldoen:

  • Je bent nog niet bekend met DeMIX of langer dan 2 jaar geen lid meer.
  • Je bent geïnteresseerd in een lidmaatschap bij DeMIX.

Zwemmen, Aquasport en gebruik van de zonnebank is uitgesloten.

GEZINSREGELING
Vanaf de derde persoon op hetzelfde adres, geen inschrijfgeld.

VAKANTIEREGELING
Draag je lidmaatschap tijdens je vakantie over aan een bekende. Minimaal 2 weken per keer, maximaal 2 keer per jaar. Niet geldig op kidslidmaatschappen vanwege de aard van de kidslessen.