FITPLAN

VOOR IEDERE LEEFTIJD

INDIVIDUEEL PROGRAMMA

TRAINEN OP JE EIGEN NIVEAU

WAT IS FITPLAN?

Fitplan is al jaren een begrip in Nieuwegein vanwege de persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding. Met meer dan 25 jaar ervaring staat Fitplan Coach Henk voor je klaar om je te begeleiden naar een vitaler leven.

Door te werken met een persoonlijk trainingsschema, een hartslagmeter en apparatuur die aan de hand hiervan de weerstand bepaalt, is de training voor alle doelgroepen zeer veilig. Zo ook voor 50+ en zelfs 80+ sporters. Daarnaast is voor mensen die revalideren van een operatie of blessure Fitplan de juiste keuze.

FITPLAN IN HET KORT?

  • Veilig trainen.
  • Persoonlijke pas en trainingsschema.
  • Trainen op je eigen niveau, maar wel in groepsverband.
  • 25 lessen per week.
  • Vrij trainen is mogelijk.
  • Voor sporters van iedere leeftijd.

ADVIES OP MAAT

Bij aanvang wordt er een afspraak gemaakt voor een ‘beweegadvies op maat’ met o.a. een intakegesprek en een inspanningstest. Het resultaat van deze test vormt het uitgangspunt voor het individuele trainingsprogramma.

INDIVIDUEEL PROGRAMMA

Fitplan werkt met een ‘individueel gezondheid bevorderend bewegingsprogramma’.
Iedere deelnemer werkt met een op maat gemaakt programma – in groepsverband – op een afwisselende manier aan zijn/haar conditie.

Elke les begint met een gezamenlijke warming-up waarna je met een smartcard 20 minuten gaat werken aan het uithoudingsvermogen. Dit gebeurt op de cardio-apparaten, waar een keuze gemaakt kan worden uit: lopen, fietsen, steppen, roeien, mix en de crosstrainer. Daarna wordt er 20 minuten gewerkt op de fysio-apparaten, waarbij de meeste spiergroepen getraind worden.

Tenslotte volgt een gezamenlijke cooling down onder begeleiding van de Fitplan Coach die de groep het gehele uur begeleidt.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK FITPLAN HET BESTE COMBINEREN?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. FITPLAN hebben we vanwege de laagdrempeligheid ingedeeld in de subcategorie Vitaal. Heb jij het naar je zin in deze les? Dan is een van de volgende combinaties een aanrader.

FITPLAN & BODYSHAPE

BODYSHAPE is een les waarin plezier belangrijk is. Er moet hard getraind worden, maar wel met een glimlach. Boost je uithoudingsvermogen.

Meer over BODYSHAPE

FITPLAN & COMBI FIT

Comby Fit is een gevarieerde les die wordt gegeven in de Basic Fitness ruimte. We maken gebruik van het Life Fitness Circuit en wisselen dit af met laagdrempelige aerobic en spier verstevigende oefeningen.

Meer over COMBI FIT