Voedingsadvies

VOEDINGSCOACH

Je kunt bij DeMIX natuurlijk terecht voor begeleiding op het gebied van voeding.
Bij alle pakketten krijg jij toegang tot de VYTAL app. Dit is het meest complete voedingsplatform. Geef je voorkeuren aan en ontvang een complete boodschappenlijst. Deze kun je zelfs direct in je winkelmandje importeren van de AH bezorgapp. Het is daarnaast eenvoudig aan te passen aan deelname van je gezin. Willen je partner en/of kinderen mee-eten, dan past de app de hoeveelheid boodschappen hierop aan.

Je kunt ervoor kiezen om de Vytal app zelfstandig te gebruiken, zonder coach. De kosten hiervoor zijn €10,- per maand. Heb jij behoefte aan meer begeleiding, iemand die met je meekijkt en meedenkt, ingeplande weegmomenten en momenten waarop jij je vragen kunt stellen? Kies dan voor begeleiding door de fitness coach of voedingsdeskundige Stephanie van der Kreeft van ‘Way Of Lijf’.

COACHING DOOR ONZE FITNESSCOACHES

Onze fitnesscoaches kunnen naast trainingsschema’s ook voedingsschema’s voor je maken. Dat doen zij met de Vytal app, waar je een aanvullend pakket voor kunt afsluiten bij de receptie.

WAT IS VYTAL?

We werken al een paar jaar met de meest complete voedingssoftware die er beschikbaar is en willen je nu laagdrempelig kennis laten maken met dit concept.
De lijst met heerlijke recepten is eindeloos en dat geldt ook voor de allergie- en dieetopties zoals keto, intermitted fasting, lactose- en/of glutenvrij, vegan etc.

Met één druk op de knop wissel je je maaltijd in voor een ander recept of stel je zelf je favoriete maaltijd samen. VYTAL houdt rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd. We stemmen alles af op jouw wensen. Bereid je bijvoorbeeld meerdere porties of kook je voor de rest van het gezin? Geen probleem, dan pas je eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

We worden zelf ook een beetje kriegel van een plukje alfalfa (alfalfá? Al-falfa? Allllfalfa, flaflafla), een verdwaalde pecannoot waarvan je de rest van het zakje nooit meer gebruikt of een halve kiwi (en de andere helft is dan voor de kat of zo?). Met VYTAL kun je dit eenvoudig wijzigen in de app, verspilling tegengaan en je boodschappenlijst niet onnodig lang maken.

Lang verhaal kort: gezond en genoeg eten – en daarmee dus je doel behalen – was nog nooit zo eenvoudig en lekker.

HOE WERKT VYTAL

Tijdens de persoonlijke intake met je coach (30 minuten) wordt de app ingesteld op jouw energiebehoefte, voorkeuren en je doel. Elke dag stelt de app onder begeleiding van je coach een persoonlijk menu voor. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan. Op deze manier hoef je als je bewust met voeding bezig bent, niets anders meer te eten dan de rest van je gezin.

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar, maar heb je zin in iets anders? Met één druk op de knop kies je een alternatieve maaltijd, zoek je zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt of stel je je eigen favoriete maaltijden samen met ingrediënten uit de database. Easy does it.
Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn. Het boodschappenlijstje is interactief, dat wil zeggen dat je dingen kunt afstrepen in de app die je al in huis hebt of al gekocht hebt. Dat is handig als je niet alles bij één supermarkt koopt.

TRAINEN

Wil je nog sneller resultaat zien, dan adviseren we vanzelfsprekend om ook letterlijk in beweging te komen. Voor de deelnemers die naast hun voeding ook een zetje kunnen gebruiken op het gebied van bewegen maakt de coach een persoonlijk trainingsschema. Dit hoeft geen fitnessschema te zijn, een stappendoel, body & mind lessen of een combinatie van groepslessen is ook mogelijk.

SOLO

Je kunt de Vytal app ook gebruiken zonder wegingen en begeleiding van een coach. Dit kan alleen via een aangesloten (leefstijl)club.

VYTAL PAKKETTEN BIJ ONZE FITNESSCOACHES

Vytal app zonder coach, na 1 maand maandelijks opzegbaar  €10,- p/m
Vytal app met coach 3 maanden, na 3 maanden maandelijks opzegbaar €15,- p/m
Vytal app met coach 1 maand, na 1 maand maandelijks opzegbaar €20,- p/m

* Vytal pakketten met coach zijn voor niet-leden excl. sporten. Wil je naast voedingsbegeleiding ook trainen, dan dien je een actief DeMIX lidmaatschap of 10X kaart te hebben. 

COACHING DOOR VOEDINGSDESKUNDIGE STEPHANIE:

WAY OF LIJF

STEPHANIE VAN DER KREEFT

Wie ik ben? Mijn naam is Stephanie van der Kreeft, en  ik ben voedings- en gewichtsadviseur. Onze maatschappij zie ik als 1 grote uitdaging. Onze leefomgeving stimuleert ons niet om gezonde voedingskeuzes  te maken, dus moeten we slim zijn en leren hoe ons lijf werkt!  Mijn missie is om overgewicht tegen te gaan, en preventief aan jouw gezondheid te werken. Daarbij ga ik uit van het principe dat ieder lijf anders werkt. Het is de bedoeling om samen uit te zoeken wat voor jou goed werkt. Daarbij komt mijn orthomoleculaire opleiding goed van pas!  

Als je wilt afvallen, hoor je vaak ‘gewoon minder eten en meer bewegen’. Helaas, pindakaas. Dit principe werkt vaak maar tijdelijk, of zelfs helemaal niet! Waarom? Omdat ieder lichaam op een andere manier werkt, en jouw persoonlijke situatie (denk aan je werk, gezin, stress en slaap) veel meer invloed heeft op jouw gewicht dan je denkt!

Samen kraken wij de code die nodig is voor jou om af te vallen. Daarbij kijk ik grondig naar jouw dieetverleden, jouw huidige gezondheidsstatus en jouw voeding- en leefstijlpatroon. Eigenlijk hebben we verder maar 1 ding nodig: geen smoesjes of excuses, maar een motivatie die door het plafond gaat! Want uiteindelijk ben jij de enige die het kan waarmaken! Beschouw mij maar als jouw stok achter de deur!

Wil je eerst kennismaken? Lijkt mij een goed plan!
Stuur mij een mailtje op info@wayoflijf.nl of plan je kennismakingsafspraak bij de receptie van DeMIX

ALS JIJ MET MIJ GAAT SAMENWERKEN, DAN..

 • Krijg je inzicht in je huidige gezondheid, zodat je weet waar je staat!
 • Gaan we samen aan de slag met afvallen, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke situatie
 • Is de weegschaal niet langer je grootste vijand
 • Barst je snel weer van de energie om te sporten!
 • Realiseer je je dat je anders moet eten, en niet perse minder (dat moet vast lukken)
 • Ontpop je je misschien zelfs tot keukenprins (of prinses) zonder dat je wist dat je het in je had!
 • Tot slot…. Dan ga jij je toekomst weer vol zelf vertrouwen tegemoet!

ALS JIJ MET MIJ GAAT SAMENWERKEN, DAN..

 • Krijg je inzicht in je huidige gezondheid, zodat je weet waar je staat!
 • Gaan we samen aan de slag met afvallen, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke situatie
 • Is de weegschaal niet langer je grootste vijand
 • Barst je snel weer van de energie om te sporten!
 • Realiseer je je dat je anders moet eten, en niet perse minder (dat moet vast lukken)
 • Ontpop je je misschien zelfs tot keukenprins (of prinses) zonder dat je wist dat je het in je had!
 • Tot slot…. Dan ga jij je toekomst weer vol zelf vertrouwen tegemoet!

VOEDINGSPAKKET

 • GRATIS kennismakingsgesprek (15 minuten)
 • Intakegesprek (30 minuten)
 • Onbeperkt gebruik van jouw persoonlijke dashboard in VYTAL, boordevol recepten, weekschema’s, (sport) oefeningen voor thuis (of bij De Mix) en heerlijke ontspanningsoefeningen en meditaties! Ook kun je met de chatfunctie tussentijdse vragen aan mij stellen.
 • 2x per maand meten, wegen en doelen bijstellen (30 minuten per afspraak)
 • 10% korting bij Vitakruid (www.vitakruid.nl) op supplementen met de code ‘Kortingwayoflijf’

PAKKET
€75,- p.m.

HEALTH CHECK

Maak jij jezelf weleens zorgen over je gezondheid? Misschien heb je al langere tijd overgewicht, of heb je familieleden met een hoog cholesterol of hoge bloeddruk? Dan is het verstandig om geregeld een aantal waardes te controleren die zeer belangrijk zijn voor je gezondheid. Hiervoor hoef je niet naar de huisarts of allerlei dure apparaten aan te schaffen. Je kunt bij mij namelijk terecht voor een MINI Health Check. Met de uitslag kan ik je gericht advies geven, zodat je weet wat je moet doen om je waardes te verbeteren. Uiteraard ben je na een aantal maanden opnieuw welkom, zodat we samen kunnen kijken of je gezondheid verbetert is.

Ruim 55% van de Nederlanders heeft overgewicht, waarvan sommigen obesitas. Dit brengt verhoogde risico’s op ziekte met zich mee. Denk hierbij aan diabetes type 2, ontstekingen, Alzheimer, hart- en vaatziektes (beroertes en hartaanvallen). Gelukkig kun je zelf heel veel doen om dit risico te verminderen. Je zult hiervoor serieus aan de slag moeten, maar eerst is het belangrijk om te weten je ervoor staat. Boek daarom je MINI Health Check via de QR code of plan je afspraak via de receptie van De Mix.

Wat zit er in de MINI Health Check?

Op de Tanita weegschaal meet ik jouw:
Gewicht en BMI
Spiermassa en vochtgehalte
Vetpercentage en visceraal vet (‘buikvet’)

Ook meet ik jouw:
Buikomtrek
Bloeddruk

Met een simpel vingerprikje meet ik jouw:
Cholesterolwaardes (LDL, HDL, Ratio)
Triglycerides (vetten in je bloed)
Bloedsuikerspiegel (glucose nuchter / niet nuchter)

Jij krijgt ook:
Kort, maar zeer praktisch leefstijl & voedingsadvies
Persoonlijke kaart met datum en gemeten waardes!

BONUS:
Maak 7 dagen GRATIS onbeperkt gebruik van jouw persoonlijke dashboard in VYTAL, boordevol recepten, weekschema’s, (sport) oefeningen voor thuis (of bij DeMIX) en heerlijke ontspanningsoefeningen en meditaties! Ook kun je met de chatfunctie tussentijdse vragen aan mij stellen.

PRIJS
€ 49,-

Vytal app zonder coach, na 1 maand maandelijks opzegbaar  €10,- p/m
Vytal app met coach 3 maanden, na 3 maanden maandelijks opzegbaar €15,- p/m
Vytal app met coach 1 maand, na 1 maand maandelijks opzegbaar €20,- p/m

* Vytal pakketten met coach zijn voor niet-leden excl. sporten. Wil je naast voedingsbegeleiding ook trainen, dan dien je een actief DeMIX lidmaatschap of 10X kaart te hebben. 

Wat zit er in zo’n MINI Health Check?

Meten:

 • Gewicht en BMI
 • Vetpercentage en visceraal vet (vet rondom je organen)
 • Spiermassa en vochtgehalte
 • Buikomvang
 • Bloeddruk

Met een vingerprikje meten we ook jouw:

 • Cholesterolwaarde (HDL/LD)
 • Triglyceriden (bloedvetten)
 • Bloedsuikerspiegel (glucose nuchter/niet nuchter)

Wat krijg je mee?

 • Kort en praktisch leefstijl & voedingsadvies
 • Persoonlijke kaart met datum & gemeten waardes

Introductieprijs t/m 17 februari 2023 € 29,-
Daarna € 39,-

Wil jij meer informatie? Stel je vragen aan voedingscoach Stephanie.
Direct boeken?
Reserveer jouw afspraak via de Welness app.
Je kunt je filter instellen op mini health check om alle mogelijke momenten eenvoudig te zien.