RPM

WORD FITTER

WORD SLANK

VERBRAND CALORIEËN

WAT IS RPM?

RPM is een indoor fietsles waarbij je veel calorieën verbrandt en snel fitter wordt. De lessen zijn gebaseerd op wielrennen en bestaan uit een aantal beklimmingen en sprints.

VOOR WIE IS RPM?

Door middel van de weerstandsknop en de pedaalsnelheid bepaal je zelf de intensiteit van je workout. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen en blijft deze les een uitdagende workout voor iedereen.

WAT HEB IK NODIG VOOR RPM?

>> Goede sportschoenen >> Sportkleding >> Een flesje water en een handdoek

Een flesje water en een handdoek zijn een must tijdens deze les, want er wordt hard gewerkt. Fietsschoenen met SPD systeem passen op onze BodyBike fietsen, maar ook met gewone sportschoenen kun je deelnemen aan deze les. Een fietsbroekje maakt de rit comfortabeler, maar is niet verplicht.

Instagram

MET WELKE GROEPSLESSEN KAN IK RPM HET BESTE COMBINEREN?

We werken bij de indeling van ons rooster met drie hoofdcategorieën; Intensity, Cardio en Body & Mind. RPM valt in de categorie Cardio en kan, afhankelijk van je doel, het beste gecombineerd worden met een les uit een van de andere twee hoofdcategorieën.

RPM & BODYPUMP

 

Een les om je uithoudingsvermogen te vergroten combineren met een full-body workout zoals BODYPUMP is de mooiste combinatie die er is. Word snel fitter en sterker.

Meer over BODYPUMP

RPM & LM CORE

 

Een sterke core is ook belangrijk tijdens de fietslessen. LM CORE en Spinning zijn hierdoor een perfecte combinatie.

Meer over LM CORE